Humanite Опубліковано: 14 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2021 Наразі шукаю недорогу електричну трифазну кам"янку на 6 кВт потужності. Віддалене керування з виносного пульту, який буду встановлювати свій. Тобто потрібен виключно нагрівальний пристрій настінного монтажу. Пройшовся по Дніпру і був вражений тим, що ціни як на вироби зі срібла з кристалами Сваровськи і нема в наявності. Може хтось запропонує кам"янку? Використовуватися буде виключно для власних потреб декілька разів на місяць. Не на постійну роботу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 14 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2021 електрична кам"янка 6 кВт Добрый день. Имеется самодельная электрокаменка металл, размеры 100х50х40см , 3-фазная, 6 ТЭНов по 1.5-2кВт, 2 группы по 3 ТЭНа,и могут включаться по отдельности или все вместе с помощью щита управления(на фото красный меньший), цена комплекта 1200грн.Находится в Киеве. За более детальной информацией обращаться по тел.067-287 35 10 Андрей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 14 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2021 Андрію, дякую за пропозицію. Для моїх цілей занадто велика та потужна. Мені потрібна менша. Бажано не саморобна (зварити з брухту я і сам взмозі). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
helen3075 Опубліковано: 19 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 В 14.06.2021 в 09:45, Humanite сказал: Наразі шукаю недорогу електричну трифазну кам"янку на 6 кВт потужності. Віддалене керування з виносного пульту, який буду встановлювати свій. Тобто потрібен виключно нагрівальний пристрій настінного монтажу. Пройшовся по Дніпру і був вражений тим, що ціни як на вироби зі срібла з кристалами Сваровськи і нема в наявності. Може хтось запропонує кам"янку? Використовуватися буде виключно для власних потреб декілька разів на місяць. Не на постійну роботу. В 14.06.2021 в 11:51, Humanite сказал: Андрію, дякую за пропозицію. Для моїх цілей занадто велика та потужна. Мені потрібна менша. Бажано не саморобна (зварити з брухту я і сам взмозі). Поділіться ,будь даска ,досвідом, що обрали … прийшла моя черга, і я в різнодоріжжі(((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
helen3075 Опубліковано: 7 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2024 (змінено) Отак в різнодоріжді і стою… хочу з закритими тенами, є такі, але я ще не надибала))) на що ви дивитесь? Змінено 7 липня 2024 користувачем helen3075 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз