ЯД Опубліковано: 18 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня Обновочка 21 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleh T Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня В 03.02.2025 в 09:58, ЯД сказал: Воно працює ) Як вона взимку, чи є толк від станції? Опалення електрикою, чи дасть воно щось на опалювальний сезон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 травня Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 53 хвилини тому, Oleh T сказав: Як вона взимку, чи є толк від станції? Опалення електрикою, чи дасть воно щось на опалювальний сезон? Ну у меня отопление - газ. Да и в принципе пока никто не живет, потому зимой покрывало отопление и вентиляцию. А вообще февраль был очень солнечным, и вроде в топике по СЕС постили, что покрывало отопление ТН. Обычный электро котел - не думаю. Ну и обычно зимой серые тучи и день короткий. Потому не стоит рассчитывать на много 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 липня Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 12.07.2022 в 18:58, ЯД сказав: Не смотря на здецы, решил продолжить (начать) стройку. Село слава Богу пострадало не сильно, хотя есть пострелянные здания, и пара воронок. Электричество починили, можно начинать. Скважину вернул, запустил, вода есть, дебета за глаза, что радует. 3 года)) А кажется что лет 5 уже прошло 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 19 липня Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня (змінено) Давно что то не обновлял тему. Закончили ГК потолок на мансардном этаже, сейчас начнется шпаклевка второго этажа. Установили 100м бетонного забора с одной стороны участка (с неприятным соседом). Достаточно неплохой вариант и хорошо сделали. Пару ураганов пережил, все гуд) Наконец то залили фундамент фасадного забора, 30м (под мандариновский "камень") Интересно, что только железок и бетона вышло на сумму всех 100м "евро" забора. А работа ... Золотой фундамент получается. Но никого другого не нашел. Ну и выбрали плитку. Укладывать самостоятельно или нанимать человека - еще не решил Змінено 19 липня користувачем ЯД 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 19 липня Поділитись Опубліковано: 19 липня 3 часа назад, ЯД сказал: Давно что то не обновлял тему Похоже так давно, что я все время удивлялся когда в теме по дея вы писали я там не живу, я все думал вот это терпение у человека все готово, а он не живет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 липня Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 9 годин тому, mib сказав: Похоже так давно, что я все время удивлялся когда в теме по дея вы писали я там не живу, я все думал вот это терпение у человека все готово, а он не живет В планах перезимовать уже в доме, но при этом не устраивать раш. Если не успею - ничего страшного) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня Договорился с соседом, у которого есть небольшой трактор с цепями для покоса травы, чтобы в этом году на "поле" не вырос "лес". В среднем 3 раза в месяц косит. Особенно прет после дождей. И сторона, на которую трактор не заедет ( Ну и забор 100м, про который говорил раньше. Пережил все ураганы, которые валили деревья. Думаю тест пройден) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня Фундамент фасадного. Не долили, за досками не увидели (говорят проверяли по сторонам, чтобы опалубку не убирать, вот и профукали. Еще думаю стоило наверное сделать ступенькой, перепад в 20 см , с одной стороны +5см над землей, с другой получилось +25см. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня Заканчивают шпаклевку мансарды Аж не верится) 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня Посчитал необходимое количество "камней" от мандарина на забор. Как то столбики из них жирноватые) решил заменить их на блок 40*40. "Нарисовал" чтобы понять как оно визуально (в реальных пропорциях). Мне гуд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня ІМХО, якщо внизу зробити на один ряд менше, то буде ще більше гуд☺️ 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 53 хвилини тому, irina1969 сказав: ІМХО, якщо внизу зробити на один ряд менше, то буде ще більше гуд☺️ Попробую) спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_k_i_f Опубліковано: 10 серпня Поділитись Опубліковано: 10 серпня відносно підмуровку, підтримую, краще три ряди. І я робив собі з жалюзів. Плюс в тому, що і попереду і позаду буде нарядно У вас наче довжина забору не маленька. Можливо варто зробити прольоти для металопрофілю довжиною 2.5м. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня (змінено) 12 хвилин тому, S_k_i_f сказав: відносно підмуровку, підтримую, краще три ряди. І я робив собі з жалюзів. Плюс в тому, що і попереду і позаду буде нарядно У вас наче довжина забору не маленька. Можливо варто зробити прольоти для металопрофілю довжиною 2.5м. У вас блоки, они ж обычно 200 в высоту. У меня "декоративный камень", он 150 в высоту. А столбики из блока, высота 200. 4 ряда камня 150 = высоте 3 рада блока. Возможно будут жалюзи. Изначально план - профнастил ПС20 в горизонтальном положении. Получается высота 1100, а длина без разрыва до 6м. С двух сторон. Пролеты получаются по 2180 (и несколько поменьше, 1998 и 2000 и 1360) А чей у вас блок? Змінено 10 серпня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня С 3 рядами пока руки не дошли сделать картинку) в последнее время работа время забирает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_k_i_f Опубліковано: 11 серпня Поділитись Опубліковано: 11 серпня Блоки в мене дійсно 500*200. Не памятаю точно на якому заводі брав блоки (точно не ковальська і не мандарин) Десь з житомирської обл. Якщо будуть цікаві контакти, пошукаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня Поділитись Опубліковано: 11 серпня 14 часов назад, S_k_i_f сказал: і позаду буде нарядн И конопли у вас родят)) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_k_i_f Опубліковано: 11 серпня Поділитись Опубліковано: 11 серпня казали що то помідори 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 17 серпня Поділитись Опубліковано: 17 серпня В 02.08.2025 в 12:32, ЯД сказал: Ну и забор 100м, про который говорил раньше. Пережил все ураганы, которые валили деревья. Думаю тест пройден) Підкажіть в кого купували, будь ласка. Монтував продавець чи хтось інший? Що по грошах вийшло? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 17 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 47 хвилин тому, blacktigra сказав: Підкажіть в кого купували, будь ласка. Монтував продавець чи хтось інший? Що по грошах вийшло? Дякую. Замовляв через "прораба", показав що хочу, він знайшов десь у районі виробника, перевірив як роблять (він сам колись такі виробляв), сказав, що якісні). То я не знаю де саме він замовив Встановлювали люди виробника. 100м паркану 2м висоти (51 стовп і 200 плит), доставка, робота, матеріали (цемент пісок щебінь для стовпів і білий цемент для швів між плитами) і все інше вийшло у 181600грн. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 18 серпня Поділитись Опубліковано: 18 серпня 16 часов назад, ЯД сказал: То я не знаю де саме він замовив Якщо буде можливість - запитайте будь ласка. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 серпня Поділитись Опубліковано: 18 серпня 02.08.2025 в 12:47, ЯД сказав: Заканчивают шпаклевку мансарды Аж не верится) саме цікаве стик ГК. як вони виводили,бо зазавичай не фонтан бачив. клали внутрішній кут пластик чи папір? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 16 хвилин тому, МаТраС сказав: саме цікаве стик ГК. як вони виводили,бо зазавичай не фонтан бачив. клали внутрішній кут пластик чи папір? Ну, как именно, я не смотрел) но использовали бумагу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня Думаю на следующей неделе начать и закончить покраску. Лет 10 назад делал ремонт в квартире и как то в коридоре использовал краску ескаро акрит 7, которая очень понравилась, а кроме того, она даже была жива в прошлом (вроде) году и я ей красил стены в "котельной". И ее еще осталось)) Решил в дом купить их же. Думаю на потолки (включая наклонные) акрит 1, а стены маттильдой, или все акрит 1.. посмотрю на цены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз