KeySims Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Їх виготовляє компанія Алютех-К, яка раніше продавала ворота Алютех. У воротах NOVA використовується Ірландська панель із голандськими комплектуючими. За якістю можна порівняти з воротами Рітерна. За ціною можна порівняти з Рітерна і акційними Хьорман. Хороша брама середнього сегменту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 часа назад, Фрай сказал: Що і навіщо я маю довести? Нехай кожен вірить у те, що хоче. Я вірю, що Бориспіль це Україна і у те, що мої генератори Könner & Söhnen такі ж німецькі як станція Optima польська. Якщо Ви щось стверджуєте, то має бути доказ. А так - це проста балаканина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому То може це ви доведіть, що всі комплектуючі Хьорман зроблені у Германії і продукція зроблена також там? А я міг би показати вам на наших обʼєктах, а сенс? Яка мета і кінцевий результат? Почути - ну, і шо? Таке собі задоволення. Он вище ви хвалите Алютех? Так я і за нього можу сказати, бо хотів Хьорман, але продавани з якими співпрацював порадили Алютех і абсолютно не шкодую, вже більше 10 років стоять, питань і зауважень не маю. Та от нещодавно рекомендував Алютех сусіду то брамщики-інсталятори пояснили йому яке то г ваш Алютех-К у порівнянні з моїм просто Алютех. Я їм можу вірити бо вони мають певні напрацювання більше за мої, я ж кажу лише за те з чим мав або маю справу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз