KeySims Опубліковано: учора в 11:28 Поділитись Опубліковано: учора в 11:28 Їх виготовляє компанія Алютех-К, яка раніше продавала ворота Алютех. У воротах NOVA використовується Ірландська панель із голандськими комплектуючими. За якістю можна порівняти з воротами Рітерна. За ціною можна порівняти з Рітерна і акційними Хьорман. Хороша брама середнього сегменту. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 22 часа назад, Фрай сказал: Що і навіщо я маю довести? Нехай кожен вірить у те, що хоче. Я вірю, що Бориспіль це Україна і у те, що мої генератори Könner & Söhnen такі ж німецькі як станція Optima польська. Якщо Ви щось стверджуєте, то має бути доказ. А так - це проста балаканина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому То може це ви доведіть, що всі комплектуючі Хьорман зроблені у Германії і продукція зроблена також там? А я міг би показати вам на наших обʼєктах, а сенс? Яка мета і кінцевий результат? Почути - ну, і шо? Таке собі задоволення. Он вище ви хвалите Алютех? Так я і за нього можу сказати, бо хотів Хьорман, але продавани з якими співпрацював порадили Алютех і абсолютно не шкодую, вже більше 10 років стоять, питань і зауважень не маю. Та от нещодавно рекомендував Алютех сусіду то брамщики-інсталятори пояснили йому яке то г ваш Алютех-К у порівнянні з моїм просто Алютех. Я їм можу вірити бо вони мають певні напрацювання більше за мої, я ж кажу лише за те з чим мав або маю справу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Фрай сказал: То може це ви доведіть, що всі комплектуючі Хьорман зроблені у Германії і продукція зроблена також там? А я міг би показати вам на наших обʼєктах, а сенс? Яка мета і кінцевий результат? Почути - ну, і шо? Таке собі задоволення. Он вище ви хвалите Алютех? Так я і за нього можу сказати, бо хотів Хьорман, але продавани з якими співпрацював порадили Алютех і абсолютно не шкодую, вже більше 10 років стоять, питань і зауважень не маю. Та от нещодавно рекомендував Алютех сусіду то брамщики-інсталятори пояснили йому яке то г ваш Алютех-К у порівнянні з моїм просто Алютех. Я їм можу вірити бо вони мають певні напрацювання більше за мої, я ж кажу лише за те з чим мав або маю справу. Ви стверджуєте, що вони не є німецькими. Ви й доведіть. Так буде по правильному. Якщо я щось стверджую, то завжди наводжу аргументи. Алютех-К – це не брама, це завод-виробник в Україні. Раніше вони робили ворота AlutechPro та AlutechTrend, тепер NOVA. Я сказав, що брама середнього рівня. Так, вони гірші за AlutechPro. Так я й не казав, що краще за старий алютех. Я ж не обговорюю генератори. Так як не володію повною інформацією щодо них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 02.10.2025 в 14:28, KeySims сказав: Їх виготовляє компанія Алютех-К, яка раніше продавала ворота Алютех. У воротах NOVA використовується Ірландська панель із голандськими комплектуючими. За якістю можна порівняти з воротами Рітерна. За ціною можна порівняти з Рітерна і акційними Хьорман. Хороша брама середнього сегменту. Чи правильно я розумію місце по якості? 1. Хьорман 2. Рітерна 3. NOVA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 години тому, KeySims сказав: Ви стверджуєте, що вони не є німецькими. Ви й доведіть. Так буде по правильному. Якщо я щось стверджую, то завжди наводжу аргументи. Що було першим курка чи яйце? ) І задля справедливості, ворота не секційні, а ролетні, але яка різниця? Німецька ж якість. мали три проблемних вʼїзди у різний час встановлені і на різних обʼєктах, вже не згадаю що більше трахало автоматика чи механіка? Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Gons4eg сказал: Чи правильно я розумію місце по якості? 1. Хьорман 2. Рітерна 3. NOVA 2 та 3, приблизно однакові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз