Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Освітній процес в умовах війни

Firetuf

Освітній процес в умовах війни  

43 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.
  • Опитування закрито 31.08.22 в 20:51

Рекомендовані повідомлення

52 хвилини тому, US7IGN сказав:

та за кордоном ще є місця де можна нормальну освіту отримати

Я щось не розумію ... в Дніпрі єдиний в Україні ліцей, при Медичній Академії, де зібрали останніх адекватних викладачів? 😁

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я щось не розумію ... в Дніпрі єдиний в Україні ліцей, при Медичній Академії, де зібрали останніх адекватних викладачів? 😁

як на мене в закладах освіти головне не знання та викладачі, а оточення через яке ти будуєш майбутні зв'язки та можливості. мені сумно розуміти що з мого випуску тільки одна людина стала суддєю райсуду, одна дісталася центрального апарату МВС і одна в генеральній прокуратурі, а решта взагалі нікому невідомі юристи...

• Лайк 2
Посилання на коментар

39 минут назад, Бездомный сказал:

Ватикан намагався переконати США дозволити Мадуро втекти до Росії :pozor:

Яке це має відношення до освіти в Україні?! 😏

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

як на мене в закладах освіти головне не знання та викладачі, а оточення через яке ти будуєш майбутні зв'язки та можливості. мені сумно розуміти що з мого випуску тільки одна людина стала суддєю райсуду, одна дісталася центрального апарату МВС і одна в генеральній прокуратурі, а решта взагалі нікому невідомі юристи...

Я малого до Політеха заради соціалізації і запхав. Прекрасно розумію, що та вся освіта і так до сраки. 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

Я малого до Політеха заради соціалізації і запхав. Прекрасно розумію, що та вся освіта і так до сраки. 

Освіта не до сраки. Освіта привчає працювати з довідковою літературою: знаходити потрібне, перевіряти першоджерела, зіставляти кілька джерел, розуміти контекст і обмеження. Вона дисциплінує мислення, змушує дивитися не лише на висновок, а й на те, як його отримали. І привчає, що фраза "даних недостатньо" це нормальна відповідь. Освіта також формує простий, але рідкісний рефлекс: не "мати думку", а "мати підстави вважати".

Чи можливо це без вишу? Так. Але не кожному, і зазвичай це забирає значно більше часу, бо доводиться повторювати чужі помилки, перетворюючи їх на власний досвід (що само по собі непогано, але ... час).

• Лайк 4
Посилання на коментар

44 хвилини тому, sergio сказав:

Ви запустили дитину. Якщо не розвивати здібності, навички з самого народження, а у 18 років кудись запхнути, то така освіта дійсно до сраки.

Вище DmiVady розклав по поличкам.

50 хвилин тому, US7IGN сказав:

100%. 

Недалеко від мене Печерська міжнародна школа, куди раніше важко було влаштувати дитину навчатися, місяць коштував близько 3 тис.у.о.

Моя знайома, яка на той час заробляла 5 тис.у.о., віддала свою дитину туди навчатися через оточення (в основному діти іноземців). Коли її син перестав вчитися, то був переведений у звичайний Київський ліцей. Пробувши там близько 3 місяців, поспілкувавшись з новими однокласниками, попросився назад в Печерську школу і отримував знання.

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

52 хвилини тому, sergio сказав:

якщо ти не зміг свої знання застосувати по призначенню ефективно це не означае що освіта до сраки. це оначає що ти не зміг або не хотів або це не твое. не потрібно було тобі вища освіта.  закінчив би технікум  і збирав металобрухт .   

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

якщо ти не зміг свої знання застосувати по призначенню ефективно це не означае що освіта до сраки. це оначає що ти не зміг або не хотів або це не твое. не потрібно було тобі вища освіта.  закінчив би технікум  і збирав металобрухт .   

радянська система освіти могла навчити знанням, але не вчила себе продавати. саме над останнім особисто мені доводиться працювати більше ніж безпосередньо над тим що я маю робити за спеціальністю.

може я би теж збирав металобрухт піклуючись про довкілля, але бабці мені не залишили у спрадок квартир для оренди в жодному обласному центрі, не кажучи про Львів :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

бабці мені не залишили у спрадок квартир для оренди в жодному обласному центрі, не кажучи про Львів :lol:

Ви точно єврей?))))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ви точно єврей?))))

я був гордий і вирішив почати з нуля, залишивши будинки іншим родичам. жодного разу не пожалкував

Посилання на коментар

27 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Οсь лежу на диванчику на мансарді власноруч збудованого будинку на 170 квадратів і читаю цей висер.С понеділком закінчується новорічні канікули, знов приймуть за збор металобрухту. 

Пи Си. Бувші співробітники.і одногрупники, які сумлінно сиділи на  роботі по 8 годин, розвивались професійно, росли над собою так, в більшості своїй ні до чого не доробились. 

Пи. Си Ролік прикольний на цю тему в рекомендовані недавно закинуло. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...