Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Гибридный инвертор powMr 3.2 кВт — возможно кто то пользовался?

Buek

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Tarasiy сказал:

в нас гібридний PowerMR на 24 вольти
сквозного нуля нема, котел не працює, сьоголні якраз тестували. 
чи можна зробити заземлення одного з виходів інвертора? Сам  інвертор то заземлений, чому вони цього всередині не зробили? як діяти правильно?
,
Зараз він видає 2 фази, по тестеру біля 115 вольт на кожній віднсоно заземлення...

Я чоловіку знайомому встановлював інвертор на 6,2кВт. Там також не було сквозного. А я їх з'єднав в коробці між собою і підключив до інвертора. Вже два місяці в роботі, може й більше. Також боявся під'єднувати а потім набрався сміливості і ОК. )

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 02.11.2024 в 23:13, Karalex сказал:

Також боявся під'єднувати а потім набрався сміливості і ОК. )

вияснив трохи, щоб не переживати =  Треба реле яке замикається при роботі від акумів і робить занулення або заземлення потрібної жили = нуля в котлі. в додаток ту перемичку для надійності можна зробити через лампу 40-60 вт розжарювання. Якщо щось піде не так = лампа просто засвітиться 

Змінено користувачем Tarasiy
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Цікаво, а як роз'єднувати нуль в трифазній мережі при під'єднанні інвертора на одну фазу? Бо я обидва рази так робив. І завтра буду ставити знову. Нуль же йде на нуль, який глухо заземлений прямо на стовпі. Що дає роз'єднання, яке навіть неможливо вповноті зробити?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Karalex сказав:

Цікаво, а як роз'єднувати нуль в трифазній мережі при під'єднанні інвертора на одну фазу? Бо я обидва рази так робив. І завтра буду ставити знову. Нуль же йде на нуль, який глухо заземлений прямо на стовпі. Що дає роз'єднання, яке навіть неможливо вповноті зробити?

краще не розеднувати. тим паче такі інвертори нормально працюють з обеднаним нулем на вході і виході 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

підскажіть, будь ласка, PowMr 24V 3.2KVA заземлений, пропала мережа і випадково  тильною стороною руки торкнувся JK-B2A8S20P, а вона щипається, тестер показує між мною і батареєю 140В. При чом довго працював і не помічав цього.

інвертор повнісню відключений від мережі, на корпусі нічого, а на батареї -IMG_7765.thumb.jpeg.dd8441b631cc9631e916b56a62e5c4a7.jpeg

при чом на виході норм синусIMG_7766.thumb.jpeg.9dc70095169e1ed3ad9f996e7bb0a7f1.jpeg

це нормальна робота інвертора, коли такий потенціал на батарею?

може хтось в себе затестувати на своїх, будь ласка

Змінено користувачем Yurii Besaga
Посилання на коментар

10 часов назад, Yurii Besaga сказал:

між мною і батареєю чи бмс 140В

так між чим? ви вимірювали, незрозуміло

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

а взагалі. це схоже на наводки від PWM там де 230 в формуется, вангую що PwMr на фільтрах зекономили

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Star1111 сказав:

а взагалі. це схоже на наводки від PWM там де 230 в формуется, вангую що PwMr на фільтрах зекономили

це і без мережі, і без заряджання, і навіть якщо вихід вимкнений (кнопка на PwMr)

лиш якщо PwMr повністю вимкнути то немає

Посилання на коментар

1 минуту назад, Yurii Besaga сказал:

це і без мережі, і без заряджання, і навіть якщо вихід вимкнений (кнопка на PwMr)

ну інвертор же працює? 230 дає? це явно сигнал  PWM виходу 230 в, а як що мережа є то що показує? 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Star1111 сказав:

ну інвертор же працює? 230 дає? це явно сигнал  PWM виходу 230 в, а як що мережа є то що показує? 

є потенціал на батареї з прямокутниками як на осцилограмі, якщо 

- мережа є, заряджання йде, вихід з інвертора є

- мережа є, заряджання нема, вихід з інвертора є 

- мережа є, вихід з інвертора вимкнений кнопкою, тобто генерації інвертором немає 

- мережі нема, вихід з інвертора є 

лиш якщо - мережі нема, і інвертор вимкнений кнопкою - тоді потенціалу нема

Посилання на коментар

5 минут назад, Yurii Besaga сказал:

- мережа є, заряджання йде, вихід з інвертора є

- мережа є, заряджання нема, вихід з інвертора є 

- мережа є, вихід з інвертора вимкнений кнопкою, тобто генерації інвертором немає 

- мережі нема, вихід з інвертора є 

я гадаю все одно в ціх випадках PWM працює

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Привіт друзі. Уважно прочитав усі 42 сторінки, бачив обговорення проблеми того, що PowMr 3,2\24v не заряджає вище 27 вольт, але не побачив рішення цього казусу... BMS показує приблизно по 3,35вольт на комірку і все! Далі не йде. Це конкретний недозаряд.

КОмірки LiFePo4 105, збірка 8s. 

BMS Daly на 100А + активний балансир на 1А.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Вадим Седов сказав:

Привіт друзі. Уважно прочитав усі 42 сторінки, бачив обговорення проблеми того, що PowMr 3,2\24v не заряджає вище 27 вольт, але не побачив рішення цього казусу... BMS показує приблизно по 3,35вольт на комірку і все! Далі не йде. Це конкретний недозаряд.

КОмірки LiFePo4 105, збірка 8s. 

BMS Daly на 100А + активний балансир на 1А.

В мене все працює. Які у вас Bulk та Floating виставлені?

Посилання на коментар

28 хвилин тому, Yurii Besaga сказав:

Які у вас Bulk та Floating виставлені?

Bulk 28, Floating 27.8

Але віще ніж 27 взагалі не йде... Встановив окремо стаціонарний вольтметр на клеми збірки аккумів (ввечері сфоткаю), там все видно. 13 Пункт виставленний на FULL, ставив його на 28, ніякої різниці. Це параметр заряду, після якого вмикається тільки заряд від сонця (якщо я вірно розумію)

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Вадим Седов сказав:

Bulk 28, Floating 27.8

Але віще ніж 27 взагалі не йде... Встановив окремо стаціонарний вольтметр на клеми збірки аккумів (ввечері сфоткаю), там все видно. 13 Пункт виставленний на FULL, ставив його на 28, ніякої різниці. Це параметр заряду, після якого вмикається тільки заряд від сонця (якщо я вірно розумію)

floating занадто високий. оптимально 3,35В на комірку. 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Вадим Седов сказав:

Але віще ніж 27 взагалі не йде

А тип батареї який виставлений?

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

floating занадто високий. оптимально 3,35В на комірку. 

Що не виставь, він обмежує як раз по 3,35 на комірку, це приблизно 27 вольт

9 хвилин тому, Dmode сказав:

А тип батареї який виставлений?

USER, звісно, так как в мене Ліфер

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Вадим Седов сказав:

Що не виставь, він обмежує як раз по 3,35 на комірку, це приблизно 27 вольт

USER, звісно, так как в мене Ліфер

в декількох пунктах налаштувань може виставлятися верхня напруга. в усіх змінили?  

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

в декількох пунктах налаштувань може виставлятися верхня напруга. в усіх змінили?

Там в 2х містах це робиться. 13 пункт - стоїть FUL - це напруга, коли вмикається зарядка від сонця. FUL це умовно повний заряд аккума. Та ще там 26 чи 27 пункт, це BULK. Так, він стоїть 28 в.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вадим Седов сказав:

Там в 2х містах це робиться. 13 пункт - стоїть FUL - це напруга, коли вмикається зарядка від сонця. FUL це умовно повний заряд аккума. Та ще там 26 чи 27 пункт, це BULK. Так, він стоїть 28 в.

якщо поставити 29в? інвертор точно показує напругу? 

пробували встановити floating 27В?   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

якщо поставити 29в? 

Спробую ввечері. Але в мене інша думка є.  Для ліферов флоатінг нафіг не потрібен, або його треба поставити більше. Наприклад стільки же, скількі й Булк. Або навпаки поставити наприклад 22. Короче треба експеріментувати

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...