SantehnikPPR100 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Не всі шо гібридні мають таку функцію. Я ж не стверджую, в мене сумніви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Так він же модель вказав, легко перевірити. Особисто мене така функція на моєму цілком влаштовує, спеціально слідкував за миттєвими показниками, працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Фрай сказал: він же модель вказав, Де? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 години тому, Евгений Шляхта сказав: Добрий день, потрібна консультація. Маю інверто powmr 4.2кв.… Тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 часа назад, Фрай сказал: Тут А, я чогось подумав шо 4.2кв то не модель, а потужність, чи шо таке кв. Ну якщо він один такий...то всеодно сонця нема 🙃 Я пошукав в гугл, може погано шукав, трохи поняв в ютубі як воно працює Змінено 5 годин тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: Я пошукав в гугл, може погано шукав, трохи поняв в ютубі як воно працює Вибачаюсь, але у вас якийсь не той Гуголь. Ось перша-ліпша інфа у пошуку: Інвертор PowMr POW-HVM4.2M-24V-N є представником класу гібридних інверторів та дозволяє створити «домашню» СЕС для автономного або безперебійного електропостачання. POW-HVM4.2M-24V-N може виконати такі завдання: повністю або частково запитати навантаження від енергії, що виробляється сонячними батареями; працювати взагалі без акумулятора (але тут треба розуміти, що якщо енергії сонця буде недостатньо і не буде подачі зовнішньої мережі, інвертор просто відключить живлення навантаження!); працювати у правильному гібридному режимі, підмішуючи при недостатньому виробленні сонячних батарей енергію із зовнішньої мережі; І взагалі, то є стандартна функція гібридного інвертора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 1 час назад, Фрай сказал: POW-HVM4.2M-24V-N Ну так совсем другое дело! (Да я шучу так, не смешно, да.) Повмер то класна штука, я понил, и не глючная ни разу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 41 хвилину тому, SantehnikPPR100 сказав: Повмер то класна штука, я понил, и не глючная ни разу. Та мені все одно яке воно, але читаю наш форум і як не дивно та бачу самим глючним інвертором Дейє. Вчора вже думав взяти його на заміну своєму і стопорнув. Від добра добра не шукають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз