SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада Не всі шо гібридні мають таку функцію. Я ж не стверджую, в мене сумніви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада Так він же модель вказав, легко перевірити. Особисто мене така функція на моєму цілком влаштовує, спеціально слідкував за миттєвими показниками, працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2 минуты назад, Фрай сказал: він же модель вказав, Де? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 22 години тому, Евгений Шляхта сказав: Добрий день, потрібна консультація. Маю інверто powmr 4.2кв.… Тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада (змінено) 2 часа назад, Фрай сказал: Тут А, я чогось подумав шо 4.2кв то не модель, а потужність, чи шо таке кв. Ну якщо він один такий...то всеодно сонця нема 🙃 Я пошукав в гугл, може погано шукав, трохи поняв в ютубі як воно працює Змінено 5 листопада користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 5 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: Я пошукав в гугл, може погано шукав, трохи поняв в ютубі як воно працює Вибачаюсь, але у вас якийсь не той Гуголь. Ось перша-ліпша інфа у пошуку: Інвертор PowMr POW-HVM4.2M-24V-N є представником класу гібридних інверторів та дозволяє створити «домашню» СЕС для автономного або безперебійного електропостачання. POW-HVM4.2M-24V-N може виконати такі завдання: повністю або частково запитати навантаження від енергії, що виробляється сонячними батареями; працювати взагалі без акумулятора (але тут треба розуміти, що якщо енергії сонця буде недостатньо і не буде подачі зовнішньої мережі, інвертор просто відключить живлення навантаження!); працювати у правильному гібридному режимі, підмішуючи при недостатньому виробленні сонячних батарей енергію із зовнішньої мережі; І взагалі, то є стандартна функція гібридного інвертора. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 1 час назад, Фрай сказал: POW-HVM4.2M-24V-N Ну так совсем другое дело! (Да я шучу так, не смешно, да.) Повмер то класна штука, я понил, и не глючная ни разу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 листопада Поділитись Опубліковано: 5 листопада 41 хвилину тому, SantehnikPPR100 сказав: Повмер то класна штука, я понил, и не глючная ни разу. Та мені все одно яке воно, але читаю наш форум і як не дивно та бачу самим глючним інвертором Дейє. Вчора вже думав взяти його на заміну своєму і стопорнув. Від добра добра не шукають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Шляхта Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада Якщо його не вмикать, коли є мережа , для чого він тоді взагалі потрібен. Нагадаю мене зараз цікавить як працують інвертори, будь які не обовязково powmr, в приватному будинку, при умові що є панелі, але і безліч енергоемної техніки, яка сумарно перевищує потужність інвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада То кажу ж - вам треба окремі лінії для потужної техніки, реле пріоритета. Ще й дійсно 10 кВт інвертор. А працює воно так, як Ви описали(повинно) , але ж в рамках заявлених 4.2кВт. Якщо ви напхаєте 6кВт сонця то все одно на споживач піде 4.2 максимум. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада 25 минут назад, Евгений Шляхта сказал: Якщо його не вмикать, коли є мережа , для чого він тоді взагалі потрібен А для чого його вмикати коли сонця нема , а мережа є (?) Шоб рахунки за світло приходили більше? Чи в вас сервер, який потребує ибп(?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 6 листопада Поділитись Опубліковано: 6 листопада (змінено) У мене трохи інший інвертор, але ця проблема у майже всіх однакова. Комусь вдалося налаштуваннями відключити періодичне вмикання нетихих штатних вентів при роботі без навантаження? Саме в меню, а не заміною на малошумні, зміною напрямку продування, зменшення швидкості обертання та інше. Змінено 6 листопада користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Шляхта Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада Якщо нема сонця, а є мережа його потрібно включать, що б він зарядив батарею, наприклад, що б запитав автоматом квартиру від батареї під час відключень, дуже зручно особливо якщо я на роботі а дома лише діти. Але я питав як налаштовані подібні системи в приватних будинках, де є сонячні панелі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада В когось автоматика типа реле пріоритету, в когось окремі лінії на потужних споживачів взагалі до інвертора на мають відношення, ще смарт хоум допомагає через смарт вимикачі і розетки не перевантажувати, а хтось бігає бойлер відключає, коли духовка працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 24.02.2023 в 16:59, stpuh сказал: Доброго дня, може кому треба, новий балансир 24в. брав собі так як планував кислотні акб, тепер замовив ліфери треба інший купувати. Став щасливим власником POW-HVM3.2H-24V-N у зв'язці з двома ліферами SJY 12в по 100ah. Всі 47 сторінок поки не прочитав (в процесі). Але хотів спитати чому саме цей балансир не підійде для ліферів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Бо він взагалі не треба для акумів в яких бмс тим більше якщо акб однакові і з однієї партії. Їх треба було зарядити окремо до відключення, а потім з'єднувати і користуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 25 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Бо він взагалі не треба для акумів в яких бмс тим більше якщо акб однакові і з однієї партії. Їх треба було зарядити окремо до відключення, а потім з'єднувати і користуватись. о, то виходить його можна відкрутити нафік? (я зарядив їх однаково перед використанням окремим пристроєм якщо що) Змінено 2 години тому користувачем zanzibar corp. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, zanzibar corp. сказал: його можна відкрутити нафік? Вопросом на вопрос - а шо він балансує зараз хоть шось? Шо по напругам у аккумуляторів(окремо)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал: Вопросом на вопрос - а шо він балансує зараз хоть шось? Шо по напругам у аккумуляторів(окремо)? Та може тупа відповідь, але виглядає це так. Якщо від'єднати акуми то напруга на них цілком однакова (різниця десь на межі можливостей мого мультиметра). І відповідно він своїми ламочками A/B не мерехтить, тобто різниці не бачить. А от коли вони під'єднані послідовно до інвертора, то на одному на клемах чомусь завжди десь на 0.1В більше (чи це нормально?). Але балансир на це лампочками теж не реагує. Змінено 1 година тому користувачем zanzibar corp. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Головне шоб інвертор не заряджав вище порога відключення бмс. 0.1В то супер. Не треба той балансир. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, SantehnikPPR100 сказал: Головне шоб інвертор не заряджав вище порога відключення бмс. 0.1В то супер. Не треба той балансир. Цікаво, а яка природа цих 0.1В різниці? І щось влом відкручувати його , якщо залишиться висіти той балансир, гірше ж не буде? Чи краще зняти? І ще, якщо пішла така п'янка, я вже на 36-й сторінці, але поки не бачу відповіді. Чи він колись взагалі заряджає до bulk? Я поставив bulk 28.6, а float 27. І от він доходить до float і щасливо припиняє зарядку :). І це в принципі норм для акумів. Але, я трохи поспілкувався с жпт і серед потоку маразмів, він видав одну, на мою думку розумну штуку. Пасивна бмс-ка в моїх sjy скоріш за все вмикається десь на верхньому порозі напруги, типу біля 14.2-14.4. Але якщо інвертор ніколи не буде до такого рівня заряджати, вона ж ніколи тоді не буде працювати і може накопичуватись розбаланс між комірками теоретично? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 0.1В - десь більша напруга на акумуляторах. Може вимикатись , так. Цікаво, а нашо було два 12А брати - Дешевше чим один 24А? Жаль шо не смарт бмс в акумах - наскільки все ясно одразу що відбувається. Дивлюся. По 8к.грн були такі з смарт бмс. Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Цікаво, а нашо було два 12А брати - Дешевше чим один 24А? Та я їх хз коли ще купив. Я не пам'ятаю що там було тоді по 24В. До того ж я тоді ще не розумів масштабу можливої сраки і розглядав 12в як варіант, що якщо дуже довго не буде світла, я можу такий в гараж відтарабанити і від електрички зарядити Зараз звичайно взяв би один на 24 бо мороки менше та ще й по габаритам краще / 6 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Може вимикатись , так. отут не зрозумів. що може вимикатись? Змінено 1 година тому користувачем zanzibar corp. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Заряд бмскою , якщо розбаланс в батареї великий. Тіпа захист Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zanzibar corp. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал: Заряд бмскою , якщо розбаланс в батареї великий. Тіпа захист А, тепер зрозумів. Тоді виникає питання, як змусити цю залізяку заряджати їх хоча б до 14.4 хоча б іноді щоб вони там трохи побалансувалися всередині? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз