SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Не всі шо гібридні мають таку функцію. Я ж не стверджую, в мене сумніви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Так він же модель вказав, легко перевірити. Особисто мене така функція на моєму цілком влаштовує, спеціально слідкував за миттєвими показниками, працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Фрай сказал: він же модель вказав, Де? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 години тому, Евгений Шляхта сказав: Добрий день, потрібна консультація. Маю інверто powmr 4.2кв.… Тут 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 42 минуты назад, Фрай сказал: Тут А, я чогось подумав шо 4.2кв то не модель, а потужність, чи шо таке кв. Ну якщо він один такий...то всеодно сонця нема 🙃 Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз