Dmode Опубліковано: В четвер в 13:56 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:56 (змінено) 1 година тому, yur43 сказав: 110А побачив Так і є але розбивається той струм на чотири БМС, у співвідношенні як на скріні вище Змінено В четвер в 13:57 користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: В четвер в 18:12 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:12 цей інвертор нагадує відеокарти радеон, спочатку виходить відяха а через пів року виходить новий драйвер і відяха отримує +20%FPS в іграх, так і тут зробили мппт на 13А потом програмно апгрейдили до 17А. а тепер і ще підняли загальну потужність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В четвер в 19:08 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:08 54 минуты назад, Mykola2024 сказал: цей інвертор нагадує відеокарти радеон, спочатку виходить відяха а через пів року виходить новий драйвер і відяха отримує +20%FPS в іграх, так і тут зробили мппт на 13А потом програмно апгрейдили до 17А. а тепер і ще підняли загальну потужність. То у вас нема Тесли. Там така фіча в порядку речей. Матричні фари зявилися недавно простим оновленням. Постійно щось змінюють, додають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: учора в 08:57 Поділитись Опубліковано: учора в 08:57 13 годин тому, Dalet сказав: То у вас нема Тесли. нема і не буде, навіть як би і було за шо купить. ті мудаки соро будуть гроші з вас брати за те щоб ті фари увімкнулися, там жага бабок перекриває весь здоровий глузд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 09:29 Поділитись Опубліковано: учора в 09:29 31 минуту назад, Mykola2024 сказал: нема і не буде, навіть як би і було за шо купить. ті мудаки соро будуть гроші з вас брати за те щоб ті фари увімкнулися, там жага бабок перекриває весь здоровий глузд. та ніхто вам і не пропонує)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: учора в 09:29 Поділитись Опубліковано: учора в 09:29 (змінено) 22.05.2025 в 21:05, Тарас Лаба сказав: Доброго дня, підкажіть будь ласка два LuxPower SNA5000 підключені на дві різні фази у 3-х фазній мережі. Чи можна вже на виході інверторів в щитку автоматів - обєднати нулі цих двох інверторів на одну загальну шину. Нуль третьої фази від лічильника окрема шина. В новій редакції чудово все розмальовано, у трьохфазній мережі вихідні нулі з'єднані між собою, так само і вхідні нулі з'єднані між собою, але вхідний нуль з вихідним не зєднаний. на 19ст вказано однофазне паралельне підключення а на СТ20 як у вас трифазне паралельне підключення. Змінено учора в 09:40 користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 12:36 Поділитись Опубліковано: учора в 12:36 3 часа назад, Mykola2024 сказал: В новій редакції чудово все розмальовано, у трьохфазній мережі вихідні нулі з'єднані між собою, так само і вхідні нулі з'єднані між собою, але вхідний нуль з вихідним не зєднаний. на 19ст вказано однофазне паралельне підключення а на СТ20 як у вас трифазне паралельне підключення. Було би добре, щоби ви не просто цитували а ще і брали на себе відповідальність за рекомендації, коли у того кому ви рекомендуєте щось згорить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: учора в 15:47 Поділитись Опубліковано: учора в 15:47 (змінено) 3 години тому, Dalet сказав: Було би добре, щоби ви не просто цитували а ще і брали на себе відповідальність за рекомендації, коли у того кому ви рекомендуєте щось згорить. я цитую втробника а не себе,я туди нфічго від себе не добавляв, це їз офіційного мануала скачаного з офсайту, відповідно відповідальність на виробнику. якщо раніше я міг щось від себе рекомендувати, то після ваших слів "а хто відповідальність візьме у випадку пішов дим" я тепер реально сто раз подумаю і якщо я не знаю 100% або моя рекомендація можливо може призвести до плачевних наслідків я мовчу, бо наляпать то саме проще, а хтось може постраждати. Змінено учора в 15:52 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 19:05 Поділитись Опубліковано: учора в 19:05 3 часа назад, Mykola2024 сказал: бо наляпать то саме проще, а хтось може постраждати. документація на авто не покриває збитки нанесені не знанням правил дорожнього руху - думаю що маєте зрозуміти про що я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: учора в 19:20 Поділитись Опубліковано: учора в 19:20 (змінено) 30 хвилин тому, Dalet сказав: документація на авто не покриває збитки нанесені не знанням правил дорожнього руху - думаю що маєте зрозуміти про що я. абсолютно недоречне порівняння, якщо ви не вмієте керувать машиною і в когось влетіли то це не вина того хто написав правила дорожнього руху і не вина того хто дав чи порадив вам офіційну книжку ПДР, і збитки відшкодовує саме порушник ПДР за незнання або порущення, а не той хто книжку порадив. тобто невмієш підключати обладнання визви спеца. Спалив навіть при правильних рекомендаціях, винен той хто спалив а не той хто правильно відповів на питання як підключить. Змінено учора в 19:37 користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 19:36 Поділитись Опубліковано: учора в 19:36 12 минут назад, Mykola2024 сказал: абсолютно недоречне порівняння, якщо ви не вмієте керувать машиною і в когось влетіли то це не вина того хто написав правила дорожнього руху і не вина того хто дав чи порадив вам офіційну книжку ПДР, і збитки відшкодовує саме порушник ПДР за незнання або порущення, а не той хто книжку порадив. тобто невмієш підключати обладнання визви спеца. Спалив навіть при правильних рекомендаціях, винен той хто спалив а не той зто правильно відповів на питання як підключить. Тому я і не беру в гарантію обладнання яке підключає не спеціаліст з досвідом, який має не просто читати мануали а ще імрозуміти чому там так а не інакше, і що буде коли інакше. Таких мало. Але ще є. П.с. у випадку описаному вище в крвй рекомендую нуль спільний робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: учора в 19:53 Поділитись Опубліковано: учора в 19:53 (змінено) 41 хвилину тому, Dalet сказав: Тому я і не беру в гарантію обладнання яке підключає не спеціаліст з досвідом, який має не просто читати мануали а ще імрозуміти чому там так а не інакше, і що буде коли інакше. Таких мало. Але ще є. Я такий, в більшості випадків мені не достатньо просто відповіді "нада отак" мені цікаво чому саме отак , адже зрозумівши причину ти ніколи не підеш на компроміс і зробиш саме так а не як небуть, бо знаєш чим це потім вилізе , і знаєш коли можна зробити компроміс а не по феншую бо це нічим страшним не обернеться. Цитата П.с. у випадку описаному вище в крвй рекомендую нуль спільний робити обєднувать вихід нулів, чи вхід і вихід нулів, можна точніше, саме із за тиких неточностей бувають наслідки. якщо об'єнувати вхід і вихід нуля, то я так і не зрозумів чому, та й виробник такої рекомендації не дає. і чи не буде потім вибивати ПЗВ при перемиканні інвертора мережа-акб-мережа? Змінено учора в 20:18 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 5 часов назад, Mykola2024 сказал: Я такий, в більшості випадків мені не достатньо просто відповіді "нада отак" мені цікаво чому саме отак , адже зрозумівши причину ти ніколи не підеш на компроміс і зробиш саме так а не як небуть, бо знаєш чим це потім вилізе , і знаєш коли можна зробити компроміс а не по феншую бо це нічим страшним не обернеться. обєднувать вихід нулів, чи вхід і вихід нулів, можна точніше, саме із за тиких неточностей бувають наслідки. якщо об'єнувати вхід і вихід нуля, то я так і не зрозумів чому, та й виробник такої рекомендації не дає. і чи не буде потім вибивати ПЗВ при перемиканні інвертора мережа-акб-мережа? Якщо вам треба більше знань, занурюємся в схемотехніку, в принципи роботи тих девайсів, в реалії побудови внутрішніх електромереж і в чулеса зовнішніх. І тоді, коли все це осягнете. Прийде до вас откровіння. Що то є мануал, і що інколи все не так. Ну а пояснюаати я зарікся. Можу лиш монтаж робити, з гарантією. То не я, життя таке))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 16 годин тому, Dalet сказав: Якщо вам треба більше знань, занурюємся в схемотехніку, в принципи роботи тих девайсів, в реалії побудови внутрішніх електромереж і в чулеса зовнішніх. І тоді, коли все це осягнете. Прийде до вас откровіння. Що то є мануал, і що інколи все не так. Ну а пояснюаати я зарікся. Можу лиш монтаж робити, з гарантією. То не я, життя таке))) от через що в мене немає за шо теслу купить а у вас є. тай теслу тож заражать за шось нада. Змінено 4 години тому користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз