Dmode Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) 1 година тому, yur43 сказав: 110А побачив Так і є але розбивається той струм на чотири БМС, у співвідношенні як на скріні вище Змінено 29 травня користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня цей інвертор нагадує відеокарти радеон, спочатку виходить відяха а через пів року виходить новий драйвер і відяха отримує +20%FPS в іграх, так і тут зробили мппт на 13А потом програмно апгрейдили до 17А. а тепер і ще підняли загальну потужність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 54 минуты назад, Mykola2024 сказал: цей інвертор нагадує відеокарти радеон, спочатку виходить відяха а через пів року виходить новий драйвер і відяха отримує +20%FPS в іграх, так і тут зробили мппт на 13А потом програмно апгрейдили до 17А. а тепер і ще підняли загальну потужність. То у вас нема Тесли. Там така фіча в порядку речей. Матричні фари зявилися недавно простим оновленням. Постійно щось змінюють, додають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 13 годин тому, Dalet сказав: То у вас нема Тесли. нема і не буде, навіть як би і було за шо купить. ті мудаки соро будуть гроші з вас брати за те щоб ті фари увімкнулися, там жага бабок перекриває весь здоровий глузд. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 31 минуту назад, Mykola2024 сказал: нема і не буде, навіть як би і було за шо купить. ті мудаки соро будуть гроші з вас брати за те щоб ті фари увімкнулися, там жага бабок перекриває весь здоровий глузд. та ніхто вам і не пропонує)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 22.05.2025 в 21:05, Тарас Лаба сказав: Доброго дня, підкажіть будь ласка два LuxPower SNA5000 підключені на дві різні фази у 3-х фазній мережі. Чи можна вже на виході інверторів в щитку автоматів - обєднати нулі цих двох інверторів на одну загальну шину. Нуль третьої фази від лічильника окрема шина. В новій редакції чудово все розмальовано, у трьохфазній мережі вихідні нулі з'єднані між собою, так само і вхідні нулі з'єднані між собою, але вхідний нуль з вихідним не зєднаний. на 19ст вказано однофазне паралельне підключення а на СТ20 як у вас трифазне паралельне підключення. Змінено 30 травня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 3 часа назад, Mykola2024 сказал: В новій редакції чудово все розмальовано, у трьохфазній мережі вихідні нулі з'єднані між собою, так само і вхідні нулі з'єднані між собою, але вхідний нуль з вихідним не зєднаний. на 19ст вказано однофазне паралельне підключення а на СТ20 як у вас трифазне паралельне підключення. Було би добре, щоби ви не просто цитували а ще і брали на себе відповідальність за рекомендації, коли у того кому ви рекомендуєте щось згорить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 3 години тому, Dalet сказав: Було би добре, щоби ви не просто цитували а ще і брали на себе відповідальність за рекомендації, коли у того кому ви рекомендуєте щось згорить. я цитую втробника а не себе,я туди нфічго від себе не добавляв, це їз офіційного мануала скачаного з офсайту, відповідно відповідальність на виробнику. якщо раніше я міг щось від себе рекомендувати, то після ваших слів "а хто відповідальність візьме у випадку пішов дим" я тепер реально сто раз подумаю і якщо я не знаю 100% або моя рекомендація можливо може призвести до плачевних наслідків я мовчу, бо наляпать то саме проще, а хтось може постраждати. Змінено 30 травня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 3 часа назад, Mykola2024 сказал: бо наляпать то саме проще, а хтось може постраждати. документація на авто не покриває збитки нанесені не знанням правил дорожнього руху - думаю що маєте зрозуміти про що я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 30 хвилин тому, Dalet сказав: документація на авто не покриває збитки нанесені не знанням правил дорожнього руху - думаю що маєте зрозуміти про що я. абсолютно недоречне порівняння, якщо ви не вмієте керувать машиною і в когось влетіли то це не вина того хто написав правила дорожнього руху і не вина того хто дав чи порадив вам офіційну книжку ПДР, і збитки відшкодовує саме порушник ПДР за незнання або порущення, а не той хто книжку порадив. тобто невмієш підключати обладнання визви спеца. Спалив навіть при правильних рекомендаціях, винен той хто спалив а не той хто правильно відповів на питання як підключить. Змінено 30 травня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня 12 минут назад, Mykola2024 сказал: абсолютно недоречне порівняння, якщо ви не вмієте керувать машиною і в когось влетіли то це не вина того хто написав правила дорожнього руху і не вина того хто дав чи порадив вам офіційну книжку ПДР, і збитки відшкодовує саме порушник ПДР за незнання або порущення, а не той хто книжку порадив. тобто невмієш підключати обладнання визви спеца. Спалив навіть при правильних рекомендаціях, винен той хто спалив а не той зто правильно відповів на питання як підключить. Тому я і не беру в гарантію обладнання яке підключає не спеціаліст з досвідом, який має не просто читати мануали а ще імрозуміти чому там так а не інакше, і що буде коли інакше. Таких мало. Але ще є. П.с. у випадку описаному вище в крвй рекомендую нуль спільний робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) 41 хвилину тому, Dalet сказав: Тому я і не беру в гарантію обладнання яке підключає не спеціаліст з досвідом, який має не просто читати мануали а ще імрозуміти чому там так а не інакше, і що буде коли інакше. Таких мало. Але ще є. Я такий, в більшості випадків мені не достатньо просто відповіді "нада отак" мені цікаво чому саме отак , адже зрозумівши причину ти ніколи не підеш на компроміс і зробиш саме так а не як небуть, бо знаєш чим це потім вилізе , і знаєш коли можна зробити компроміс а не по феншую бо це нічим страшним не обернеться. Цитата П.с. у випадку описаному вище в крвй рекомендую нуль спільний робити обєднувать вихід нулів, чи вхід і вихід нулів, можна точніше, саме із за тиких неточностей бувають наслідки. якщо об'єнувати вхід і вихід нуля, то я так і не зрозумів чому, та й виробник такої рекомендації не дає. і чи не буде потім вибивати ПЗВ при перемиканні інвертора мережа-акб-мережа? Змінено 30 травня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 5 часов назад, Mykola2024 сказал: Я такий, в більшості випадків мені не достатньо просто відповіді "нада отак" мені цікаво чому саме отак , адже зрозумівши причину ти ніколи не підеш на компроміс і зробиш саме так а не як небуть, бо знаєш чим це потім вилізе , і знаєш коли можна зробити компроміс а не по феншую бо це нічим страшним не обернеться. обєднувать вихід нулів, чи вхід і вихід нулів, можна точніше, саме із за тиких неточностей бувають наслідки. якщо об'єнувати вхід і вихід нуля, то я так і не зрозумів чому, та й виробник такої рекомендації не дає. і чи не буде потім вибивати ПЗВ при перемиканні інвертора мережа-акб-мережа? Якщо вам треба більше знань, занурюємся в схемотехніку, в принципи роботи тих девайсів, в реалії побудови внутрішніх електромереж і в чулеса зовнішніх. І тоді, коли все це осягнете. Прийде до вас откровіння. Що то є мануал, і що інколи все не так. Ну а пояснюаати я зарікся. Можу лиш монтаж робити, з гарантією. То не я, життя таке))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня (змінено) 16 годин тому, Dalet сказав: Якщо вам треба більше знань, занурюємся в схемотехніку, в принципи роботи тих девайсів, в реалії побудови внутрішніх електромереж і в чулеса зовнішніх. І тоді, коли все це осягнете. Прийде до вас откровіння. Що то є мануал, і що інколи все не так. Ну а пояснюаати я зарікся. Можу лиш монтаж робити, з гарантією. То не я, життя таке))) от через що в мене немає за шо теслу купить а у вас є. тай теслу тож заражать за шось нада. Змінено 31 травня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: В понеділок в 07:23 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:23 (змінено) 30.05.2025 в 22:53, Mykola2024 сказав: чи не буде потім вибивати ПЗВ при перемиканні інвертора мережа-акб-мережа? так розберіться як працює ПЗВ (там все доволі просто), і дасте відповідь на своє питання Змінено В понеділок в 07:24 користувачем DraVVa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: В понеділок в 10:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:45 (змінено) 3 години тому, DraVVa сказав: так розберіться як працює ПЗВ (там все доволі просто), і дасте відповідь на своє питання Я знаю як праюбє ПЗВ, через шо і виникло питання, але я незнаю точної будови інвертора , чи не вийде так що із за якогось дроселя почне вибивати в момент розриву фазного провода інвертором, адже при з'єднанні входу і виходу нуль не розривається, а ПЗВ якраз цього і не любить. У мене ПЗВ вибивалю із за окисленого штепселя точила. Змінено В понеділок в 11:05 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 02.06.2025 в 13:45, Mykola2024 сказав: У мене ПЗВ вибивалю із за окисленого штепселя точила. якщо немає відгалуження наліво то пзв не спрацює. тож ваше окислення певно дало витік струму на землю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарас Лаба Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) В 22.05.2025 в 21:05, Тарас Лаба сказал: Доброго дня, підкажіть будь ласка два LuxPower SNA5000 підключені на дві різні фази у 3-х фазній мережі. Чи можна вже на виході інверторів в щитку автоматів - обєднати нулі цих двох інверторів на одну загальну шину. Нуль третьої фази від лічильника окрема шина. Я так розумію переглянувши відповіді - загальної точки зору немає. Всі по різному описують. На даний час у мене з двох виходів нулі на різних шинах у щитку. Я виходив з такого розуміння. Можливо я помиляюсь!!! Тому і підняв цю тему - у кого які думки .... 📘 Теоретичне підґрунтя 🔌 1. Інвертор не копіює “міську фазу й нуль” — він генерує повністю свою систему В інверторі внутрішній H-мостовий перетворювач створює власну фазу та нейтраль (нуль) Цей нуль — не з’єднаний гальванічно з міським нулем, і тому він є локальною нейтраллю, тільки для пристроїв, які підключені до цього інвертора 📎 Аналогія: Уявімо дві електростанції — навіть якщо вони мають однакову напругу й частоту, їх нулі не можна з’єднувати напряму без синхронізації ⚡ 2. При об’єднанні нулів — виникає “замкнена петля” Якщо ти з’єднаєш нулі двох інверторів, то: між ними з’явиться різниця потенціалів (навіть кілька вольт!) а значить — піде паразитний струм по нульовому провіднику Це викликає: шум у системі спрацювання УЗО перегрів нульових шин або навіть “глюки” в роботі інверторів 🔥 3. В LuxPower (і більшості інверторів) це прямо заборонено У їх схемі керування нуль виводиться через окрему силову частину, яка залежить від PWM-керування Якщо зєднати два нулі — буквально з’єднуємо “мозги” інверторів між собою, що веде до фатальних наслідків: зависання, пошкодження IGBT, навіть пожежа. АЛЕ ЦЕ ЛИШЕ МОЯ ТОЧКА ЗОРУ Змінено 1 година тому користувачем Тарас Лаба помилка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 годин тому, DraVVa сказав: якщо немає відгалуження наліво то пзв не спрацює. тож ваше окислення певно дало витік струму на землю підучіть трішки принцип роботи ПЗВ і електродвигуна тоді зрозумієте, ніякого витоку на землю не було і бути немогло, була окислена вилка, я її наждачкою почухрав і проблема пропала(а до цього вибивало два рази підряд в момент включення точила), а ще один раз ПЗВ вибив коли я швидко перемикнув актомат резервного ввводу з мережі на інвертор чи наоборот непамятаю, але тут причина була в тому що інвертор і мережа були на різних фазах в той момент і був увімкнений холодильник, хоча до цього я багато раз перемикав так і ніразу ПЗВ не вибивало. Змінено 59 хвилин тому користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 25 хвилин тому, Тарас Лаба сказав: Я так розумію переглянувши відповіді - загальної точки зору немає. Всі по різному описують. На даний час у мене з двох виходів нулі на різних шинах у щитку. Я виходив з такого розуміння. Можливо я помиляюсь!!! Тому і підняв цю тему - у кого які думки .... 📘 Теоретичне підґрунтя 🔌 1. Інвертор не копіює “міську фазу й нуль” — він генерує повністю свою систему В інверторі внутрішній H-мостовий перетворювач створює власну фазу та нейтраль (нуль) Цей нуль — не з’єднаний гальванічно з міським нулем, і тому він є локальною нейтраллю, тільки для пристроїв, які підключені до цього інвертора 📎 Аналогія: Уявімо дві електростанції — навіть якщо вони мають однакову напругу й частоту, їх нулі не можна з’єднувати напряму без синхронізації ⚡ 2. При об’єднанні нулів — виникає “замкнена петля” Якщо ти з’єднаєш нулі двох інверторів, то: між ними з’явиться різниця потенціалів (навіть кілька вольт!) а значить — піде паразитний струм по нульовому провіднику Це викликає: шум у системі спрацювання УЗО перегрів нульових шин або навіть “глюки” в роботі інверторів 🔥 3. В LuxPower (і більшості інверторів) це прямо заборонено У їх схемі керування нуль виводиться через окрему силову частину, яка залежить від PWM-керування Якщо зєднати два нулі — буквально з’єднуємо “мозги” інверторів між собою, що веде до фатальних наслідків: зависання, пошкодження IGBT, навіть пожежа. АЛЕ ЦЕ ЛИШЕ МОЯ ТОЧКА ЗОРУ Мдаааа. Я вам інструкцію виробника скинув це і є вам точка зору єдина правильна, хоча після того як прочитав вище написане скажу я вам найміть спеціаліста, бо ваші знання на грані фанитастики. Все вище описане повна дурь. Змінено 54 хвилини тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз