sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: А вот что пишут, когда есть что терять: Я хочу спать в свой постели так долго, как это будет возможно. 😏 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я хочу спать в свой постели так долго, как это будет возможно. 😏 тут така справа що ми ті хто ми є завдяки тому ким були. особисто я собою зараз дуже задоволений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 5 минут назад, US7IGN сказал: тут така справа що ми ті хто ми є завдяки тому ким були. особисто я собою зараз дуже задоволений Скажімо, що в нас на вулиці два чувака померло не дотягнувши навіть до 45.Так що мій полтос вже непоганий результат. Головне не нервуватись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) приліт прямо під вікном - побачив вибух , встиг вискочити до коридору , поки луна дійшла . вилетіли двері на балконі , друге скло в стеклопакеті йбані кацапи Змінено 15 хвилин тому користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Скажімо, що в нас на вулиці два чувака померло не дотягнувши навіть до 45.Так що мій полтос вже непоганий результат. Головне не нервуватись. в штатах та європах я спілкуюся переважно з хлопами 60+. один за 90 кожного вечора віскарь хуярить. вони взагалі не розуміють на що такий молодий пацан як я постійно скаржиться і від чого лікується 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: в штатах та європах я спілкуюся переважно з хлопами 60+. один за 90 кожного вечора віскарь хуярить. вони взагалі не розуміють на що такий молодий пацан як я постійно скаржиться і від чого лікується Ще двое в нас на вулиці в СТ померли в 50 з копійками. Короче всі четверо, згрубша, бо бухали. Але поиірно треба вживати, бо дах щзщ"їде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Але поиірно треба вживати і якісне односолодове а до цього вони типу ще на напружувалися навіть? glavred.net/front/perehodit-k-aktivnoy-faze-rf-styagivaet-v-goryachie-tochki-mnogo-tehniki-i-zhivoy-sily-10720157.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: вони взагалі не розуміють на що такий молодий пацан як я постійно скаржиться і від чого лікується Навіть той, якому 90, не пам'ятає Великої депресії. А для совка і постсовка все життя - це Велика депресія... Навіть якщо їхні жителі бадьоряться, вдають з себе хвацьких хлопців і кажуть, що у них все пучком. Сапольського почитайте, про зєбр і інфаркти - там все написано... Змінено 37 хвилин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 1 хвилину тому, vadimv сказав: Навіть той, якому 90, не пам'ятає Великої депресії. А для совка і постсовка все життя - це Велика депресія... Навіть якщо їхні жителі бадьоряться, вдають з себе хвацьких хлопців і кажуть, що у них все пучком. Сапольського почитайте, про зєбр і інфаркти... я рано зрозумів що головне не скільки, а як прожити. тому і вважаю що я молодець мені лікарі ще в школі казали що я і до 40 не доживу. а я їх всіх наїбав і встиг більше ніж навіть мріяв Змінено 36 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому сто років тому йобані янкі вже згодували кацапам понад 50 000 000 українського м'яса , трампідар бажає повторити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 42 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Подивимося на скільки помилився. Думаю на кілька неділь. неділь чи тижнів? ніщо так не видавало в Штірліці .... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: неділь чи тижнів? ніщо так не видавало в Штірліці .... німця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: мені лікарі ще в школі казали що я і до 40 не доживу Лікарі насправді нічого не знають ) Коли вони це усвідомлюють (якщо чесні) - то йдуть з професії )) Щоб не заважати людям жити ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 32 хвилини тому, sergio сказав: Я хочу спать в свой постели так долго, как это будет возможно. 😏 Середня тривалість життя в Україні: чоловіки - 57 років, жінки - 71 рік Середня тривалість життя в Німеччині: чоловіки - 78 років, жінки - 83 роки Середня тривалість життя в Канаді: чоловік - 80 років, жінки - 84 роки Питання є? Питань нема (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: Лікарі насправді нічого не знають ) Коли вони це усвідомлюють (якщо чесні) - то йдуть з професії )) Щоб не заважати людям жити ))) все вони знали і свої клінічні смерті я відпрацював добросовісно. лікарі теж. але вимушений сказати що кожного разу під час зупинки серця поруч були лікарі не випадково. отже комусь треба щоб я жив далі. хоча і задовбався вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: неділь чи тижнів? ніщо так не видавало в Штірліці .... На моєму діалекті на тиждень кажуть неділя. Сто разів вже пояснював. З офіційною українською - то вам до Фаріон. Хоча пізно вже... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому Алі Баба і сорок державників. Як Єрмак втратив стілець праворуч і не отримав підозру www.pravda.com.ua/articles/2025/12/01/8009699/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) 18 минут назад, vadimv сказал: Лікарі насправді нічого не знають ) Коли вони це усвідомлюють (якщо чесні) - то йдуть з професії )) Щоб не заважати людям жити ))) ну , ургентні травматологи необхідні , як не крути Змінено 14 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: ну , ургентні травматологи необхідні , як не крути урологи та проктологи в нашому віці теж 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 28 минут назад, US7IGN сказал: і якісне односолодове а до цього вони типу ще на напружувалися навіть? glavred.net/front/perehodit-k-aktivnoy-faze-rf-styagivaet-v-goryachie-tochki-mnogo-tehniki-i-zhivoy-sily-10720157.html?utm_source=ukrnet_news Якщо зовсім припре, літра Джемісона є в заначці. Можуть напружуватись, до Львова і так 1000 км. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 25 минут назад, Dmitriy_S сказал: Середня тривалість життя в Україні: чоловіки - 57 років, жінки - 71 рік Середня тривалість життя в Німеччині: чоловіки - 78 років, жінки - 83 роки Середня тривалість життя в Канаді: чоловік - 80 років, жінки - 84 роки Питання є? Питань нема (с) Після 60 ти, то і так не життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 4 минуты назад, sergio сказал: Після 60 ти, то і так не життя. повторите эти слова в 60 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз