Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

В Профільну тему

Тут тема про війну. Новина про скасування заборони ДВЗ - це теж про війну. Економічну.

Там - междусобойчик фанатів недомобілей. Ім не до того. Не заважвйте їм розбиратися з відкриванням багажника на китайській недоробці.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Тут тема про війну. Новина про скасування заборони ДВЗ - це теж про війну.

Там - междусобойчик фанатів недомобілей. Ім не до того. Не заважвйте їм розбиратися з відкриванням багажника на китайській недоробці.

Що ви як той отрок в анекдоті про ***ню та богословіє :lol:

Посилання на коментар

7 годин тому, DmiVady сказав:

Вони платять за легалізацію кримінальних коштів значно більше 6 відсотків.

Жадібність веде до бідності а дурість до буцигарні.

Питання вибору доцільних інструментів обговорювати не бачу сенсу, бо чим більша сумма, тим більше їх різноманіття.

ФОП - простий і зрозумілий інструмент, доцільний для невеликих грошей - сам залюбки користуючись, оскільки це зручно і законно.

Звісно, 2% податків на початку війни, було значно приємніше,  і хто був кмітливий,  той на роки вперед свої розходи легалізував.

трохи стикався з цим. Зараз просять 6% за займ від делаверської компанії. На моє питання - а чи дадуть мені документи про погашення займу, дівчинка подивилася дуже здивовано)))) Але механізми існують, але то трохи більше ніж 6%

• Дякую 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

Що ви як той отрок в анекдоті про ***ню та богословіє :lol:

Це не я придумав вести війну з Європою і з використанням газу, і автомобілей, і будь-якими іншими способами.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 години тому, DimaF сказав:

Мени штиля треба, шоб дуба не врізати.......(с.)

Мени?

Штиля?

Розтлумачте, плиз, бо щось не зрозуміло.

Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

З переляку подумав, шо случайно в тему електричок попав:lol:

Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

Щось дуже складно і який сенс натягувати споживання на бізнес?

Є гроші - купуєш та їздиш. Це про комфорт та безпеку, а не вигідність )

Авто завжди пасив, якщо купується не для таксі)))

38 хвилин тому, vadimv сказав:

В смислі - видалити в нікуди? ) Це ж так демократично )) Свобода слова і все таке інше )))

Ще раз: Китай разом з кацапами ведуть війну з Європою (в тому числі економічну), війна в Україні - частина цієї війни.

Загибель німецьких автовиробників, загибель європейської промисловості означатимуть загибель України.

Давайте відверто говорити, проти сильної Європи і США. Значно простіше домовитися/натиснути на одну країну, ніж на блок

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Поляки це вам не українці...

Польща почала розробку нової САУ — Krab 2 завдяки досвіду експлуатації поточної версії в Україні share.google/kcAo1L0rdixpHQCsa

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Авто завжди пасив, якщо купується не для таксі)

Вартість втрачає ще швидше за жінку:lol:

Посилання на коментар

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

Щось дуже складно і який сенс натягувати споживання на бізнес?

Я не натягав, там була розмова про "економію", а це інвестиції та фінанси, тому показав приклад, як я вчу доньку відрізняти інвестиції від забаганок, і аналізувати маркетингові слогани про "економію". Сучасний світ повен пасток для непідготованих мозків 😁))) Економіка електромобіля не живе в лозунгах. Друге авто майже завжди витратний актив, і все рахується через вартість володіння за весь цикл, а не через "зекономлю на бензині".

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

Є гроші - купуєш та їздиш. Це про комфорт та безпеку, а не вигідність )

І я згоден з цим на 100%. Бо коли в мене з'явилася забаганка купити електричку, я почав з того, що придбав собі для цієї забаганки ще один гараж в закритому паркінгу, обладнаний окремою лінією і швидкою зарядкою під Теслу (разом з орендарем на  Теслі, який мені достався у спадок). Електричку я поки що не купив, а Тесла там квартирує та заряджається і зараз. Глядячи на ДипСтейт - з тої забаганки вийшла така собі інвестиція на моменті 😁))) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

В Германии на электричках ездить не выгодно.

У нас только потому, что цена экономически не обоснована . Как и цена газа.

Дешевше, якщо брати розхід на 100 км 25 кВтг і 8 літрів, то вийде 7.5€ електричка і 12.8€ двз/бензин. В 1.7 раза. Це Берлін.

Єслі шо, я не топлю за електрички, не фанат. Тому Вадіма попрошу не возбуждацця:lol:

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

тої забаганки вийшла така собі інвестиція на моменті

Пам'ятаєте те інтерв'ю коломойши де він казав що народився голим і насправді гроші потрібні тільки на базові потреби, а до всього іншого і всяких бізнесів треба ставитися як до гри та розваги 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Пам'ятаєте те інтерв'ю коломойши де він казав що народився голим і насправді гроші потрібні тільки на базові потреби, а до всього іншого і всяких бізнесів треба ставитися як до гри та розваги 

Можна посилання?

Посилання на коментар

53 хвилини тому, US7IGN сказав:

В темі є хтось здатний перемістити всі пости про електрички у відповідну тему?

Це якось впливає на сдельную, чи почасовую оплату?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Є такий казах - Маргулан Сейсембаев, теж із колишніх богатих людей, і теж про це казав. :)

В мене є підозра, що багаті люди читають якісь секретні книжки 😉

Посилання на коментар

image.png.a2e610845b2214922c917aeea3a8d35c.png

"Барс" створений за класичною схемою, є середньопланом, з розмахом крила близько 2 метрів, та має двоплощинний хвіст.

Фюзеляж з композитного матеріалу складається з мінімальної кількості деталей, що дійсно має пришвидшити виробництво.

Водночас хто саме виробник та розробник "Барса" досі залишається невідомим. Окрім того, що це приватна, а не державна компанія.

Також немає чітких даних щодо характеристики, окрім дальності у 700-800 км, а також розуміння що бойова частина "Барса" скоріш за все вимірюється у десятках кілограмів, або, у кращому випадку, близько 100 кг.

Також з боку Defense Express зазначимо, що за інформацію від власних джерел, виробництво та використання крилатих ракет "Барс" вже дійсно має масовий характер. Зокрема вже були випадки, коли одночасно по ворогу запускалось близько 100 лише "Барсів".

defence-ua.com/weapon_and_tech/nareshti_rozkrito_vigljad_masovoji_ukrajinska_krilata_raketa_bars_jaka_vzhe_davno_bje_rashistiv-21249.html

image.thumb.png.ca7e18afaec225860d25bce332326fab.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Є такий казах - Маргулан Сейсембаев, теж із колишніх богатих людей, і теж про це казав. :)

В мене є підозра, що багаті люди читають якісь секретні книжки 😉

Безліч шляхів ведуть до невідворотного)

• Хаха 1
Посилання на коментар

55 минут назад, DmiVady сказал:

Недоотриманий прибуток, якщо витрачені на володіння авто гроші не будуть інвестовані в прибутковий актив + вартість авто(з оформленням) + паливо(електрика, з урахуванням ККД зарядки) + страховка + каско (якщо практикуєте) + обладнання парко місця (або купівля/будівля гаража) + обладнання для підзарядки + ТО, гума, дріб'язки + СТО (бо 4,5куо це не нова машина на гарантії) тощо. Мінус дохід від продажу (якщо авто не поїде на звалище).

Приблизно так.

Прибыль с чего? С поездки в магазин? Куда надо инвестировать поездку в магазин?

Я написал что стоимость электрички 4 года назад 4 500 баксов. С оформлением. Страховка 10 тысяч. Стоимость зарядки 14 тысяч. Колеса с дисками 2 комплекта и зарядка ли с авто. Гараж в доме не только для электрички, а для любого авто. За 4 года поменял масло в редукторе 700 грамм. Самостоятельно. Если сейчас продавать то за 4 тысячи за месяц или за 3500 так чтоб сразу. 

Считайте.

Но если б не было электрички, то в магазин ездить все равно необходимость бы не пропала....

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Invest-finans сказав:

Но если б не было электрички, то в магазин ездить все равно необходимость бы не пропала....

У вас там чё, доставки нет? )

Посилання на коментар

image.thumb.png.a63b55d23e7734291e2e0d66f792df44.png

Brakestop - проект крилатої ракети, яка має бити мінімум на 600 км з бойовою частиною у 200-300 кг, бути дешевою та масовою і хоча випробування відбулись на 1,5 року пізніше запланованого, все одно все йде доволі швидко.

Про проведення першого льотного випробування, яке відбулось 15 грудня, повідомила очільниця Defence Equipment & Support (DE&S - підрозділу міноборони Великої Британії) Анна-Лі Рейлі під час засідання оборонного комітету парламенту. Яка саме ракета та від якого виробника пройшла випробування, що проходили на території Великої Британії, не повідомлено. Водночас у проєкті брало участь одразу 27 компаній.

Водночас реальних учасників проєкту із перспективними зразками було значно більше. Більше того, не слід виключати й участь українських компаній, які активно відкривають у Великій Британії свої виробництва. Наприклад, як це зробила "Укрспецсистемс", де вже виробляються "Шарки" або підприємстві Skyeton Prevail Solutions (SPS), що вже показала у британському небі можливості БПЛА Raybird.

defence-ua.com/weapon_and_tech/velika_britanija_vpershe_viprobuvala_novitnju_masovu_krilatu_raketu_brakestop_dlja_ukrajini_ta_proti_rf-21241.html

image.thumb.png.5b38b0cd1adfd8f3499e513edd0178a7.png

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

У вас там чё, доставки нет? )

В селе? Есть. Но каждая будет стоить как еще одна электричка. И да. Доставки ребенка в нормальную школу нет. Возим за 15 км. А еще кружки, доп занятия, спорт, танцы....

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...