karbo Опубліковано: В понеділок в 12:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:54 1 минуту назад, vadimv сказал: 10 минут назад, karbo сказал: нема ніякого права на життя. Його прописує держава в своєму законодавстві. Стаття 3 Загальної декларації прав людини Ахаха це в якому столітті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 12:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:55 (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: оскільки на відміну від негрів тих азіатів не вдалося перетворити на худобу і змусити вкалувати на плантаціях - то їх тупо перебили. Права людини білі агресори придумали. А до того твої аборигени спокійно смажили сусідів на вертелі)) Змінено В понеділок в 12:56 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: В понеділок в 12:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:56 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: Трамп відправить американців на Місяць у 2028 році, а у 2030 збудує там базу, — офіційний документ itc.ua/ua/novini/tramp-vidpravyt-amerykantsiv-na-misyats-u-2028-rotsi-a-u-2030-zbuduye-tam-bazu-ofitsijnyj-dokument/ цей Місяць омиває чудовий теплий океан. І якби не Байден, Америка не дозволила б лунатикам качати на Місяці нафту, що хитрощами була поцуплена у американців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 12:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:57 1 хвилину тому, karbo сказав: це в якому столітті? Це в твоїй цитаті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:00 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:00 1 минуту назад, vadimv сказал: Це в твоїй цитаті. Де ті азіати і де хартія прав людини з ООН яку утворили держави Тебе реально шось заганяє))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 13:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:01 (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Права людини білі агресори придумали. А до того твої аборигени спокійно смажили сусідів на вертелі)) Я шось таке чув, ніби перші європейські поселенці теж не цуралися їсти один одного. Навіть свято з цього приводу є - чисто американське - Thanksgiving Day. 5 хвилин тому, karbo сказав: Де ті азіати і де хартія прав людини з ООН яку утворили держави Тебе реально шось заганяє))) То тобі мабуть правила проживання на окупованій території не дають можливості визнати, що білі дикуни нічим не кращі за червоних. А чорних вони взагалі мали за рабів до середини 19 століття. Змінено В понеділок в 13:06 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 13:02 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:02 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Тільки де тут інтереси держави і украинців? .... так я ще пам'ятаю - "Бандитам - тюрми". Я ж вам кажу, що система не змінилася до цього часу, а ви все кажете, що очільник такий - не такий. Зміна очільника не змінює систему. С каких пор " система не змінилася " , год можно узнать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:03 Только что, vadimv сказал: Я шось таке чув, ніби перші європейські поселенці теж не цуралися їсти один одного. Навіть свято з цього приводу є - чисто американське - Thanksgiving Day. В Америці було що їсти і без людей при наявності зброї та технологій вирощування та виробництва Правда, цим аборигени не володіли від слова зовсім 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:05 (змінено) Усе що там відбулося то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу. Все інше просто фантазії від Вадима Змінено В понеділок в 13:06 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 13:08 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:08 (змінено) 22 хвилини тому, karbo сказав: В Америці було що їсти і без людей А, то ти ще й історії свого нового Motherland не знаєш ) Як тобі взагалі паспорта дали? )) Ну то читай свого улюбленого чатжпт: Так, голод був серйозною проблемою для перших поселенців США, особливо в колоніях на кшталт Джеймстауна, де суворі зими, конфлікти з індіанцями та невдалі врожаї призводили до масової смертності, але індіанці часто рятували поселенців, ділячись їжею, як-от індичкою. Ключові аспекти голоду: «Голодний час» (Starving Time) у Джеймстауні (1609-1610): Це був найжорстокіший період, коли з 500 колоністів вижило лише близько 60. Виживали за рахунок гризунів, шкіри тварин, а в деяких випадках навіть людського м'яса, як розповідають історичні записи. 19 хвилин тому, karbo сказав: Усе що там відбулося то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу. А зовсім не геноцид ) 19 хвилин тому, karbo сказав: Все інше просто фантазії від Вадима Та він взагалі такий фантазер, що його фантазії чомусь досить точно збуваються років через 5-7 ) Наприклад, одна палка патріотка якось писала, що вона не збирається покидати Україну, а через 7 років взяла і покинула ) Як їй і було предсказано )) Змінено В понеділок в 13:25 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:10 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:10 Только что, vadimv сказал: А, то ти ще й історії вашого національного свята не знаєш ) Ну то чиитай свого улюблегого чатжпт: Так, голод був серйозною проблемою для перших поселенців США, особливо в колоніях на кшталт Джеймстауна, де суворі зими, конфлікти з індіанцями та невдалі врожаї призводили до масової смертності, але індіанці часто рятували поселенців, ділячись їжею, як-от індичкою. Ключові аспекти голоду: «Голодний час» (Starving Time) у Джеймстауні (1609-1610): Це був найжорстокіший період, коли з 500 колоністів вижило лише близько 60. Виживали за рахунок гризунів, шкіри тварин, а в деяких випадках навіть людського м'яса, як розповідають історичні записи. Українці теж займалися канібалізмом і це в 20 столітті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:14 5 минут назад, vadimv сказал: зовсім не геноцид ) А коли таке слово появилося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 13:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:15 (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Українці теж займалися канібалізмом і це в 20 столітті Українці не приперлися на чужий континет геноцидити місцевих. Це до них приперлися кацапи їх геноцидити. Чи для тебе це теж "Усе що там відбулося то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу."? 1 хвилину тому, karbo сказав: А коли таке слово появилося? Як цікаво - жопа є, а слова такого немає ) Змінено В понеділок в 13:16 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:30 12 минут назад, vadimv сказал: Українці не приперлися на чужий континет геноцидити місцевих. Ага, вони прямо таки народились між Дніпром та Дністром))) У тебе нічого не муляє, що з великою долею вірогідності ти потомок канібала? Твоя прабабуся з'їла твою родичку шоби ти народився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: В понеділок в 13:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:32 37 минут назад, Вячеслав63 сказал: А була ще й професійна команда - Кононенко, Грановський, Мартиненко, Свинарчуки та інші не менш ефективні корупціонери менеджери. В'ячеслав, закінчуй вже тягати ті зелені соплі. Час вже давно розставив крапки, де і яка команда, хто нові обличчя, які не будуть красти і т.д. Згадувати Свинарчука, який найoбувaв русню і у них під носом через Білорусь завозив контрабандою унікальні комплектуючі для ЗСУ, тим самим підсилюючи армію - це вже якийсь гріх, дійсно. Досить. Особливо на фоні "двушку на москву"... 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 13:36 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:36 (змінено) 42 хвилини тому, karbo сказав: Ага, вони прямо таки народились між Дніпром та Дністром))) Між Сяном і Доном Сіверським Донцем і Дністром. 42 хвилини тому, karbo сказав: У тебе нічого не муляє, що з великою долею вірогідності ти потомок канібала? Нє, я таким не займаюся і також не виправдовую канібалізм тим, що "то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу." 42 хвилини тому, karbo сказав: Твоя прабабуся з'їла твою родичку шоби ти народився? Моя бабуся одна з усієї її сім'ї повернулася з Сибіру, куди її в товарному вагоні вивезли канібали, яким ти присягався служити і служив. Змінено В понеділок в 14:12 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:40 1 минуту назад, vadimv сказал: я таким не займаюся і також не виправдовую канібалізм тим, що "то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу." У тебе і не питали, ти народився лише тому що вижили твої предки і ти ніколи не будеш впевнений що вони зробили це на підставі хартії про права людини. Скоріше за все тому що були хитрожопіші, зарізали сусіда та з'їли його разом з іншими співплемінниками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В понеділок в 13:42 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:42 1 минуту назад, karbo сказал: У тебе і не питали, ти народився лише тому що вижили твої предки і ти ніколи не будеш впевнений що вони зробили це на підставі хартії про права людини. Скоріше за все тому що були хитрожопіші, зарізали сусіда та з'їли його разом з іншими співплемінниками Я смотрю вы абсолютно всех меряете на свой аршин. Если вам каннибализм не чужд, то почему все вокруг должны быть такими же? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:44 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:44 1 минуту назад, Invest-finans сказал: Я смотрю вы абсолютно всех меряете на свой аршин. Если вам каннибализм не чужд, то почему все вокруг должны быть такими же? Ти з канібалів. Я із західної України в тому більше шансів що я не вижив лише тому що мої давні предки їли собі подібних 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 13:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:45 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Ідея була зовсім в іншому. Розпиляти гроші. Одне іншому не протирічить. Для розпилу бабла достатньо було для запису відео зробити декілька тих фламінгів і під запис відео вистрілити пороховим прискорювачем кудись за обрій. А потім періодично в новинах триндіти, що був нанесения комбінований ракетно-дроновий удар в тч і з застосуванням Фламінги. І чи застосовувалася там та Фламінго один БГ знає. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:47 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:47 1 минуту назад, sergio сказал: Одне іншому не протирічить. Для розпилу бабла достатньо було для запису відео зробити декілька тих фламінгів і під запис відео вистрілити пороховим прискорювачем кудись за обрій. А потім періодично в новинах триндіти, що був нанесения комбінований ракетно-дроновий удар в тч і з застосуванням Фламінги. І чи застосовувалася там та Фламінго один БГ знає. 😏 Фламінго ще доробляють, сире воно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:48 Канібали не канібали Ніхто не знає як вижили ті хто дав вам можливість народитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 13:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:48 (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: У тебе і не питали, ти народився лише тому що вижили твої предки і ти ніколи не будеш впевнений що вони зробили це на підставі хартії про права людини. Скоріше за все тому що були хитрожопіші, зарізали сусіда та з'їли його разом з іншими співплемінниками Звісно мене не питали, саме тому мені смішно кожного разу, коли коти-маніпулятори або їхні адвокати (разом з дніпропетровськими бігунами по вечорам) намагаються спихнути відповідальність з андрофагів на жертв, маніпуюючи почуттям провини за комплекс жертви ) 8 хвилин тому, karbo сказав: Я із західної України в тому більше шансів що я не вижив лише тому що мої давні предки їли собі подібних Der Übermensch ) 2 хвилини тому, karbo сказав: Канібали не канібали Ніхто не знає як вижили ті хто дав вам можливість народитися Головне триндіти, що "то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу." Змінено В понеділок в 13:53 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:51 Только что, vadimv сказал: Звісно мене не питали, саме тому мені смішно кожного разу, коли коти-маніпулятори або їхні адвокати (разом з дніпропетровськими бігунами по вечорам) намагаються спихнути відповідальність з андрофагів на жертв, маніпуюючи почуттям провини за комплекс жертви ) Вадим, твоя помилка в тому, що ти екстраполюєш сучасні сентенції на події в минулому. Воно так не працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 13:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 13:56 6 минут назад, vadimv сказал: Головне триндіти, що "то більш сучасніша цивілізація поглинула відсталішу." Воно так і сталося в США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз