Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, karbo сказал:

Сплю і бачу як біглий кріпак аплаїться в сотники))))

Запроданцю, сотником потім назначали чи вибирали. Спочатку треба було себе зарекомендувати

Бестолочь... Учи историю. Ну или хотя бы читай книги. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Цікаво, ви без субтитрів рорзумієте текcт?

Тест на англійську з 2:35 :) 

Посилання на коментар

4 минуты назад, Invest-finans сказал:

Бестолочь... Учи историю. Ну или хотя бы читай книги. 

Сотники були важливою ланкою у військовій структурі Запорізької Січі. Зазвичай, до сотників обиралися досвідчені козаки, які проявили себе в боях і мали авторитет серед своїх товаришів. Процес обрання сотників мав декілька етапів:

1. **Досвід**: Кандидати повинні були мати значний досвід бойових дій, оскільки їхньою задачею було командувати козацькими підрозділами.

2. **Авторитет**: Щоб стати сотником, козак повинен був мати моральний авторитет серед своїх побратимів. Це означало, що його визнавали за чесного і сміливого воїна.

3. **Вибори**: Кандидатури на посаду сотника обиралися на генеральній раді, де збиралися всі старшини. Кожен козацький загін міг висунути свого кандидата.

4. **Голосування**: Після обговорень на раді проводилося голосування, в системі якого часто враховувалася думка всіх козаків. Це було важливо для підтримки єдності та стійкості в команді.

5. **Право командування**: Сотники мали право командувати своїми сотнями, вести їх в бій, а також відповідати за дисципліну та порядок.

Таким чином, стати сотником було можливо лише через особисті якості, досвід і підтримку товаришів.

Посилання на коментар

6 минут назад, Invest-finans сказал:

Ну или хотя бы читай книги

Тобі і не снилося скільки книг я прочитав у своєму житті))

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Таким чином, стати сотником було можливо лише через особисті якості, досвід і підтримку товаришів.

Вот... Это тебе не на майдане сотником за триста баксов... Там и опыт, и авторитет, и уважение нужны были.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тобі і не снилося скільки книг я прочитав у своєму житті))

Две? Му-му и букварь? Или букварь скурил?

Посилання на коментар

6 минут назад, Invest-finans сказал:

Вот... Это тебе не на майдане сотником за триста баксов... Там и опыт, и авторитет, и уважение нужны были.

Ну і? Прийшов бандюк, який щось накоїв та втік від пана. Дослужився до сотника. Мова то українська була у нього. Село іншою не розмовляло. Вони і зараз на Кубані так говорять 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Invest-finans сказал:

Две? Му-му и букварь? Или букварь скурил?

Я першому класі прочитав більшу кількість книжок, як ти за все твоє життя)))

Посилання на коментар

26 минут назад, karbo сказал:

Я першому класі прочитав більшу кількість книжок, як ти за все твоє життя)))

Дурень думкою багатіє... Ничего что на украинском? 🤣

Посилання на коментар

Только что, Invest-finans сказал:

Дурень думкою багатіє... Ничего что на украинском? 🤣

Більше сотні книжок у моєму бібліотечному формулярі за перший клас 

Посилання на коментар

36 минут назад, karbo сказал:

Мова то українська була у нього. Село іншою не розмовляло.

Вернись на несколько страниц. Я там написал что с 2004 года перешел на русский чтоб не ассоциировали меня с ворами в вышиванках и мудаками "патрийотами", весь патриотизм которых заключается в обзывании собеседника на "мове".

Змінено користувачем Invest-finans
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Да не спорю я. Оно ж видно по культуре речи, умению общаться с собеседником. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Invest-finans сказал:

Вернись на несколько страниц. Я там написал что с 2004 года перешел на русский чтоб не ассоциировали меня с ворами в вышиванках и мудаками "патрийотами", весь патриотизм которых заключается в обзывании собеседника на "мове".

Як це суперечить моєму висновку, що ти зрадив свою мову?

Посилання на коментар

2 минуты назад, Invest-finans сказал:

Да не спорю я. Оно ж видно по культуре речи, умению общаться с собеседником. 

Це свідчить про те що я досить ефективно володію мовою 

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Invest-finans сказал:

Я там написал что с 2004 года перешел на русский чтоб не ассоциировали меня с ворами в вышиванках и мудаками "патрийотами", весь патриотизм которых заключается в обзывании собеседника на "мове".

И теперь вы предлагаете всем украинцам переходить на этот язык, или это только для избраных? Кому подобные обращения адресованы вообще?

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

54 минуты назад, karbo сказал:

Сотники були важливою ланкою у військовій структурі Запорізької Січі. Зазвичай, до сотників обиралися досвідчені козаки, які проявили себе в боях і мали авторитет серед своїх товаришів. Процес обрання сотників мав декілька етапів:

1. **Досвід**: Кандидати повинні були мати значний досвід бойових дій, оскільки їхньою задачею було командувати козацькими підрозділами.

2. **Авторитет**: Щоб стати сотником, козак повинен був мати моральний авторитет серед своїх побратимів. Це означало, що його визнавали за чесного і сміливого воїна.

3. **Вибори**: Кандидатури на посаду сотника обиралися на генеральній раді, де збиралися всі старшини. Кожен козацький загін міг висунути свого кандидата.

4. **Голосування**: Після обговорень на раді проводилося голосування, в системі якого часто враховувалася думка всіх козаків. Це було важливо для підтримки єдності та стійкості в команді.

5. **Право командування**: Сотники мали право командувати своїми сотнями, вести їх в бій, а також відповідати за дисципліну та порядок.

чем то напоминает воровскую сходку))) и звание вора в законе

Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

Скоріше чвк 

Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

это плохо, отсюда и куча наивных заблуждений...
книжкам нужен и противовес - тусовка в сотне компаний...драки, авторитет нормального пацана🤣...т.е. практика реальной живой жизни

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

И теперь вы предлагаете всем украинцам переходить на этот язык, или это толькодля избраных? Кому подобные обращения адресованы вообще?

А можно цитату где я говорил что все должны делать так, как я считаю нужным? Заставлял кого то? Обзывал за то, что не разговаривают так, как мне хочется? Я всего лишь обрисовал почему я не считаю для себя возможным вернуться на украинский. 

А обратных примеров вагон и маленькая тележка.

Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

это плохо, отсюда и куча наивных заблуждений...
книжкам нужен и противовес - тусовка в сотне компаний...драки, авторитет нормального пацана🤣...т.е. практика реальной живой жизни

Я і спортом встиг позайматися мс заробити 

Посилання на коментар

Скоріше чвк 

так казаки и были чвк, гопниками и т.д куча национальностей и даже турки, не говоря о поляках...наемниками, зачастую сегодня пьющими вместе, а завтра дерущимися насмерть за разных панов и султанов

Посилання на коментар

4 минуты назад, Бармалей сказал:

В принципе войско Запорожское это и было бандформирование. Большое для того времени. Со своими Законами.

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Це свідчить про те що я досить ефективно володію мовою 

Скоро Бездомного обгонишь по высерам🤣

кстати ,а он где?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...