7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Ты реально тупой? То есть если Зеленский был простым артистом и продюсером, а не президентом, а дополнения к статьи появились после полномасштабного нападения, то все действия до того так детские шалости. Знаешь же анекдот про известного мостостроителя который построил десять крутых мостов и трахнул одну овцу. Тобто, визнаєш, що ти збрехав, як дешевий рашапропагандон? А цей анекдот, тепер, про тебе... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, 7351 сказал: Тобто, визнаєш, що ти збрехав, як дешевий рашапропагандон? А цей анекдот, тепер, про тебе... Що збрехав? Про перебування Зеленського в Москві в травні-червні 2014, чи про об'єднавчий бій в крузервейті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, ks6 сказав: Що збрехав? Про перебування Зеленського в Москві в травні-червні 2014, чи про об'єднавчий бій в крузервейті? Читай уважно свій "висєр" проти діючого Верховного Гловнокомандуючого Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення росії в Україну: 1 година тому, ks6 сказав: Эти публичные люди своим поведением полностью попадают под конкретную статью. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Енергосистема України зараз тримається лише на трьох АЕС share.google/E1jKXB99BKoD2RJxX 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, 7351 сказал: свій "висєр" проти діючого Верховного Гловнокомандуючого Збройних Сил України От что ты чужими регалиями машешь? Я написал что посещал Москву в 2015 на украинском поезде по внутреннему паспорту и как такое возможно в войну. Ты обозвал мои действия преступными, на что я привел тебе аналогичные действия известных людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 48 хвилин тому, 7351 сказав: Вам, полубітним, чи чвертьбітним, чи як ви там себе класифікуєте, звісно, видніше, коли, з ким та скільки ще разів ви полізете "брататись"... Поки що ви закликаєте припинити критику (тобто, спротив) окупантам України і критикувати тільки українців -- тобто, допомагати окупантам України в ослабленні єдності України та українців в боротьбі з агресором, який вбиває та калічить українських дітей. В мене 64-bit мінімум:)) Я пропоную міняти те, що можна змінити. А не займатися маніловщиною. Це розумний підхід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В мене 64-bit мінімум:)) Я пропоную міняти те, що можна змінити. А не займатися маніловщиною. Це розумний підхід. Ти плюєшся лайном в Україну та українців. Я чую таке з перших днів 2022 року:"Киіїв за три дні, Україна протримається максімум два тижні і таке інше..." Продовжуй "працювати" -- може здійснится твоя мрія -- а тоді тобі заплатять, може... А я вірю в це: "Ми будемо захищати свою землю, маючи підтримку партнерів чи не маючи. Надають нам сотні одиниць сучасної зброї чи п'ять тисяч шоломів. Ми цінуємо будь-яку допомогу, але всі мають розуміти – це не благодійні внески, про які Україна має просити чи нагадувати." www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-58-j-myunhenskij-konferenciyi-72997 Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17.01.2026 в 12:57, vadimv сказав: Як ви думаєте, для чого я іспанську вчив і продовжую вчити ) До речі, я тут вивчаю цю тему якраз. Є ще й швидші варіанти. Можна або женицця на аргентинці (не ваш варіант мабуть), або бейбіка їй задєлать (можна навіть не женицця:), тут може й вийде у вас:)). Тоді на подачу на громадянство не треба чекати два роки. Ну й аргентинській паспорт привабливий, дозволяє отримати іспанський за два роки проживання в Іспанії. Ну й інвесторська віза E-2 в США теж цікава, хоча вам воно мабуть і нецікаво:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 хвилини тому, US7IGN сказав: Енергосистема України зараз тримається лише на трьох АЕС share.google/E1jKXB99BKoD2RJxX Це типу напрошуються? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, ks6 сказал: Днепропетровская область в первом туре 2019 за Зеленского 45, за Бойко 12, за Вилкула 10, за Порошенка 8 с мелочью. Может не к Порошенку претензии? хм...так еще откровенный звиздежь парашенка еще никто не оправдывал...гордитесь дно в очередной раз пробито...как ни как рекорд🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Основного винуватця українці змінити не можуть. Кацапи були підарасами, є і будуть. Проблема України не в тому, що кацапи підараси, проблема в тому, що українці виявилися підарасами. І от це українцям виправити по силам. Тому і сенсу немає критикувати кацапів, а от критикувати внутрішніх підарасів є. в том то и дело, что свое не воняет...поэтому и шансов победить внутренних нет((( а проиграть внешним все есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Це типу напрошуються? Я думаю це зараз на переговорах обговорюється) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Я думаю це зараз на переговорах обговорюється) Тобто, натякаєте, що вже пора підшукувати орендну квартиру у Брно для доньки, та ловити гарний курс євро/крона? 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Тобто, натякаєте, що вже пора підшукувати орендну квартиру у Брно для доньки, та ловити гарний курс євро/крона? 😁 А у вас донька ще в Україні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Тобто, натякаєте, що вже пора підшукувати орендну квартиру у Брно для доньки, та ловити гарний курс євро/крона? 😁 Та я звідки знаю? Я свою стратегію нещодавно скоригував на пару років. Вірогідність війни в Польщі теж врахована) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 3 години тому, Бармалей сказав: Дорогие товарищи порохоботы. Там парашенка пиарился, неделю назад, после прилетов в Днепр по подстанции на левом, на фоне кучи генераторов, как он сказал - для Днепра...будь ласка попросите его нагнуть Укрпочту и переслать их Новой Почтой, а то прошла неделя и не один до сих пор не пришел в Днепр...а куча людей до сих пор без электрики взагалі то це не його обов'язок. це обов'язок влади. у вас знову винна влада а ви згадуєте ПО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А у вас донька ще в Україні? Так. 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Та я звідки знаю? Я свою стратегію нещодавно скоригував на пару років. Вірогідність війни в Польщі теж врахована) З моєю то теж все зрозуміло, і навіть від генерації АЕС вона не дуже залежить. То я так, міркую вголос, бо дитині треба доступ до навчання, а в Україні без нормального інтернету то буде неможливо. Тим більш, що зараз вони очно навчаються. 600 евро на місяць ... ціни в Чехії не київські, але, бляха, і не Дніпро ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Так. З моєю то теж все зрозуміло, і навіть від генерації АЕС вона не дуже залежить. То я так, міркую вголос, бо дитині треба доступ до навчання, а в Україні без нормального інтернету то буде неможливо. Тим більш, що зараз вони очно навчаються. 600 евро на місяць ... ціни в Чехії не київські, але, бляха, і не Дніпро ) З англійською C1-C2, якщо правда, можна цілком безкоштовно отримати освіту по якимось грантам/стипендіям. Я чесно не в курсі що там зараз є, але для українців в будь-якому випадку має щось бути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 7 минут назад, Александр Аврамчук сказал: взагалі то це не його обов'язок. це обов'язок влади. у вас знову винна влада а ви згадуєте ПО. согласен, не его обязательства...но снять ролик как он всем сердцем с жителями Днепра и от себя отправляет помощь в виде генераторов и не отправить эту помощь...как такое можно оправдывать? Вам не стыдно? Мне лично за Вас стыдно, казалось бы взрослый Думающий человек, а оно вот оно как... Цитата знову винна влада та да направила по объектам энергоструктуры шахеды... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: З англійською C1-C2, якщо правда, можна цілком безкоштовно отримати освіту по якимось грантам/стипендіям. Я чесно не в курсі що там зараз є, але для українців в будь-якому випадку має щось бути. Донька в курсі, вона цю тему тримає на контролі. Оскільки, в тому році перевірила, що Стенфорд не тягне (а платно не тягнуть батьки), то займається тим, що простіше на вимоги. Але їй потрібно, щоб не гаяти часу, базове завершити, ще пів року. Далі сама розбереться (звісно, враховуючи можливості). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: 600 евро на місяць Ну воно все відносно насправді. Для мене неочевидні вигоди Чехії та знання чеської навіть порівняно з польською. Потреба в інтернеті в Україні легко закривається старлінком. Проживання та навчання в Європі це трохи про інше. Наприклад про коло спілкування та можливість на вихідних злітати в іншу країну не перетворюючи це на тижневу важку подорож... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Але їй потрібно, щоб не гаяти часу, базове завершити, ще пів року. Далі сама розбереться (звісно, враховуючи можливості). В цих ваших європах навіть питання вступу в універ має бути вирішено за рік до безпосереднього вступу. Ну і навчання англійською не буде безкоштовним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз