US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: В здоровому глузду сюди не заходять))) та ну. гарна репрезентативна виборка середнього стану по Україні. хоча розумних тут все одно непропорційно більше 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 часов назад, DmiVady сказал: 😉 Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 12 хвилин тому, XL.pro сказав: І для кого в цій темі Ви поширюєте інформацію?) Кантона, Вінсола?) В здоровому глузду сюди не заходять))) Судячи з того, як все відбувається, сюди явно заходять ті, хто приймають рішення (замість приймати пігулки) )) 11 хвилин тому, XL.pro сказав: смішно спостерігати за експериментами кота))) Прочиталося "екскрементами" ))) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: та ну. гарна репрезентативна виборка середнього стану по Україні. хоча розумних тут все одно непропорційно більше Не похоже. На форуме с запасов побеждал Порошенко, а оно вон как вышло. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: та ну. гарна репрезентативна виборка середнього стану по Україні. хоча розумних тут все одно непропорційно більше Тут кожен дурень вважає себе розумним)))). І чим менше розуму, тим більше себе вихваляє)))) Змінено 3 години тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 хвилин тому, ks6 сказав: На форуме с запасов побеждал Порошенко Так это как раз и подтверждает, что "розумних тут все одно непропорційно більше" ) По крайней мере, с точки зрения Секты Свидетелей Святого Петра )) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, ks6 сказав: Не похоже. На форуме с запасов побеждал Порошенко, а оно вон как вышло. я ж написав 9 хвилин тому, US7IGN сказав: хоча розумних тут все одно непропорційно більше 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Тут кожен дурень вважає себе розумним)))). І чим менше розуму, тим більше себе вихваляє)))) ви себе ким вважаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Так это как раз и подтверждает, что "розумних тут все одно непропорційно більше" ) По крайней мере, с точки зрения Секты Свидетелей Святого Петра )) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ви себе ким вважаєте? Лише секта Петра вважає себе найрозумнішими, насправді - все навпаки)))) 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: я ж написав Л - логіка! ) Згідно з якою ознакою розуму є сліпа віра в перемогу лузера, замість реалістичного погляду на речі ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, рыбак сказав: ."Бій биків. Штатний теолог проти штатного пропагандону. Цікаве))))"'.. Исходя из этих двух ваших цитат вам интересно наблюдать за полемикой двух сторон , первая представляет христианскую точку зрений , а вторая -пропаганду нынешнего украинского государства. Свою симпатию вы заранее определили , она на стороне госпропаганды и вы ей " співчуваєте" . Тем не менее это сочувствие выглядит странно , учитывая какое уничижительное название вы дали госпропаганде . Но в этом дискурсе были и иные стороны и участники , и вы их даже ее упоминаете , что вполне логично , так как аргументаций и внятных вопросов - ответов от них - 0.0 . И все ихние глубокомысленные " аргументы" состояли из : оскорблений , насмешек , клоунских кривляний, троллинга , предложений писать кляузы , нелепых доводов и бессвязного бормотания . Так , правильный вывод ? Когда бог хочет наказать человека - он лишает его разума. В данном случае критического мышления. Мне жаль вас обоих. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Лише секта Петра вважає себе найрозумнішими, насправді - все навпаки)))) Класика Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Л - логіка! ) Згідно з якою ознакою розуму є сліпа віра в перемогу лузера, замість реалістичного погляду на речі ) а до чого тут це? я взагалі вірю тільки в себе та Бога 1 хвилину тому, kkost сказав: Когда бог хочет наказать человека - он лишает его разума. В данном случае критического мышления. Мне жаль вас обоих. і я кажу що з Богом треба домовлятися і не вийобуватися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Лише секта Петра вважає себе найрозумнішими, насправді - все навпаки)))) всім і так на тебе насрати, а ти ще й скромний (с) з настанов молодому падавану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: а до чого тут це? До того, що для цих "розумних" людей стало несподіванкою те, що сталося. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я взагалі вірю тільки в себе та Бога Віра в бога - це погана робота теменної долі мозку ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: До того, що для цих "розумних" людей стало несподіванкою те, що сталося. Віра в бога - це погана робота теменної долі мозку ) я проти роботи в цілому. хай бідні працюють 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, kkost сказал: Когда бог хочет наказать человека - он лишает его разума. В данном случае критического мышления. Мне жаль вас обоих. Вам известно желания Бога? "Критическое мышление" у вас , я так понимаю , очень развито , если вы не смогли ответить на простой вопрос . Я не просил вас меня жалеть , в жалости не нуждаюсь. .всего хорошего Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Сьогодні вночі в результаті російського ракетно-дронового удару в Дніпрі була пошкоджена велика котельня та сотні будинків залишились без тепла. Сьогодні вранці чергові «правоохоронці» вперлися в мерію з обшуком. Нібито на міському сміттєзвалищі щось не так захоронено. Зараз серед дзвінків від комунальників, газовиків та тепловиків, мені ще потрібно заслуховувати юристів та екологів. Шановні «правоохоронці» у мене є тільки одне питання. Можна було прийти з обшуком не сьогодні зранку, а хочаб завтра? … А ще у мене є питання до керівництва держави. Будь-яких ланок. Закінчуйте піздьож про «едність нації, незламність та переформатування влади». Доки ви не вгамуєте своїх скаженілих псів, які вже 100 відсотків поводять себе, як пʼята колона. Або вже призначайте скрізь ваших прокурорів з ментами та хай вони керують та несуть повну відповідальність. Б. Филатов Змінено 2 години тому користувачем Canton 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, Canton сказал: Сьогодні вночі в результаті російського ракетно-дронового удару в Дніпрі була пошкоджена велика котельня та сотні будинків залишились без тепла. Сьогодні вранці чергові «правоохоронці» вперлися в мерію з обшуком. Нібито на міському сміттєзвалищі щось не так захоронено. Зараз серед дзвінків від комунальників, газовиків та тепловиків, мені ще потрібно заслуховувати юристів та екологів. Шановні «правоохоронці» у мене є тільки одне питання. Можна було прийти з обшуком не сьогодні зранку, а хочаб завтра? … А ще у мене є питання до керівництва держави. Будь-яких ланок. Закінчуйте піздьож про «едність нації, незламність та переформатування влади». Доки ви не вгамуєте своїх скаженілих псів, які вже 100 відсотків поводять себе, як пʼята колона. Або вже призначайте скрізь ваших прокурорів з ментами та хай вони керують та несуть повну відповідальність. Б. Филатов Щось всі почали знов ділити, війна не для всіх. Схід і захід не разом. До чого би то все?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 50 минут назад, XL.pro сказал: І для кого в цій темі Ви поширюєте інформацію?) Мешок- "поширюватель информации " - новый анекдот . Ахахаах:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, рыбак сказав: Вам известно желания Бога? Судя по тому, что написано в Библии - это вдыхание запаха горелого мяса... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 хвилин тому, Canton сказав: А ще у мене є питання до керівництва держави. Будь-яких ланок. Закінчуйте піздьож про «едність нації, незламність та переформатування влади». Доки ви не вгамуєте своїх скаженілих псів, які вже 100 відсотків поводять себе, як пʼята колона. Техогляд стане обовʼязковим для всіх (!) типів авто — зміни хочуть запровадити вже цього року, повідомляє Мінрозвитку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Мешок- "поширюватель информации " - новый анекдот . Ахахаах:))) Ты ж Докинза не читал, потому не в курсе, что распространение информации (ДНК) - это и есть основная функция копировально-множительных машин-мешков с ДНК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Техогляд стане обовʼязковим для всіх (!) типів авто — зміни хочуть запровадити вже цього року, повідомляє Мінрозвитку. Знов бабки доведеться завозити куди треба?! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 минут назад, US7IGN сказал: а до чого тут це? я взагалі вірю тільки в себе та Бога і я кажу що з Богом треба домовлятися і не вийобуватися Ще раз повільно подивіться шевелячи губами... 😺 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, sergio сказав: Щось всі почали знов ділити, війна не для всіх. Схід і захід не разом. До чого би то все?! зі Львова вже неодноразово чув що Київ у них світло забрав 3 хвилини тому, sergio сказав: Ще раз повільно подивіться шевелячи губами... 😺 саме це я і мав на увазі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз