ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Danylo Ivanov сказав: Як пішли стабільні блекаути, так телемарафон перестав працютати. А ви ще дивитесь? Не припиняли? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, DmiVady сказав: Як там Київ? Тримається? Бо по інфопомийках жахи пишуть, а ті, з ким я працюю, якось не жаліються, все штатно. А чим ваші інформаційні помийки відрізняються від цієї? Імпорт? »Саломон Самсонович (запопадливо виймає з кишені красіву коробочку із калом, оздоблену палехською розписсю, і протягує Мурзіку). Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали. Мурзік. Сам нюхай!» 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: В резерві, оборонка, але я саму ситуацію ще не розбирав, як заїду то побалакаю, можливо є нюанси. Хлопець в нас робив колись, потім передали у гарні руки, а ті руки проєбали. Зазвичай керівник чи помічник молодих на роботу і з роботи сам возив (це в нас нормальна практика крайні півтора роки: "На Аллаха сподівайся, але верблюда прив'яжи сам"). Будь-ласка, напишіть якщо з'ясуєте подробиці. Яка причина потрапляння до ТЦК заброньованого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, XL.pro сказав: Будь-ласка, напишіть якщо з'ясуєте подробиці. Яка причина потрапляння до ТЦК заброньованого. ВОС може бути потрібним (а закінчений виш це офіцер), таке вже було, або просто беспрєдел. Не обіцяю, що буду подробиці виладувати в відкритий світ. Бережіть себе та в азартні ігри з державою грайте обережно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, ks6 сказав: Ерунда. Весна скоро. Первые грибы в апреле, саркоцифа, сморчки. Рыбалка. Шашлыки. Девки подразденутся. А чи дадуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: ВОС може бути потрібним (а закінчений виш це офіцер), таке вже було, або просто беспрєдел. Не обіцяю, що буду подробиці виладувати в відкритий світ. Бережіть себе та в азартні ігри з державою грайте обережно. заброньовані сама вразлива категорія. інших ловити треба, а тут тепленькі та нелякані - тільки руку простягни. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: заброньовані сама вразлива категорія. інших ловити треба, а тут тепленькі та нелякані - тільки руку простягни. Я свого заброньованого кума так лякаю - кажу ти все з власної волі вже зробив, всі данні оновив, влк пройшов. тепер якийсь клєрк валянок випадково на клавіатуру кине і в тебе зніметься галочка що ти заброньований і все - все готово щоб відразу отримати бойову повістку. Змінено 1 година тому користувачем yuragon 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: Я свого заброньованого кума так лякаю - кажу ти все з власної волі вже зробив, всі данні оновив, влк пройшов. тепер якийсь клєрк валянок випадково на клавіатуру кине і в тебе знімецця галочка що ти заброньований і все - все готово щоб відразу отримати бойову повістку. ну це в будь-якому разі дуже короткострокова позиція. як всі ті "студенти" та "науковці" які думали що пару років пересидять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: ВОС може бути потрібним (а закінчений виш це офіцер), таке вже було, або просто беспрєдел. Не обіцяю, що буду подробиці виладувати в відкритий світ. Бережіть себе та в азартні ігри з державою грайте обережно. Парадокс ситуації в тому, що на військову кафедру йшли ті, хто не хотів служити в ЗСУ. Але навіть якщо потрібна ВОС, людина вже має бронювання, решта не компетенція ТЦК. P.S. Думки в голос. Військові 40 річні пенсіонери з досвідом НЕ потрібні, в заброньовані потрібні. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, XL.pro сказав: Парадокс ситуації в тому, що на військову кафедру йшли ті, хто не хотів служити в ЗСУ. Але навіть якщо потрібна ВОС, людина вже має бронювання, решта не компетенція ТЦК. P.S. Думки в голос. Військові 40 річні пенсіонери з досвідом НЕ потрібні, в заброньовані потрібні. от ви в армії начальник - вам підлеглі хитродупі чи покірні треба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: от ви в армії начальник - вам підлеглі хитродупі чи покірні треба? Так, це такий самий "парадокс" як і коли не відпускають якогось толкового підлеглого перевестися в інший підрозділ на посаду де він якраз спеціаліст, а в тебе він просто толковий чоловік. Ймовірність що тобі потім знову хтось толковий попаде в підрозділ мінімальна. Тому такі переводи можливі тільки коли зацікавлений підрозділ сам вийде на старшого начальника від якого спуститься наказ про переведення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Але навіть якщо потрібна ВОС, людина вже має бронювання, решта не компетенція ТЦК. Я бачу: людоловам насрати на те, що ми думаємо про їхню компетенцію. Владі теж насрати на те, що їм насрати, бо не для того їх у поле випустили. Згадав "День опричника" Сорокіна… Схоже, в нас тепер буде "Рік опричника", але то не точно 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: Так, це такий самий "парадокс" як і коли не відпускають якогось толкового підлеглого перевестися в інший підрозділ на посаду де він якраз спеціаліст, а в тебе він просто толковий чоловік. Ймовірність що тобі потім знову хтось толковий попаде в підрозділ мінімальна. Тому такі переводи можливі тільки коли зацікавлений підрозділ сам вийде на старшого начальника від якого спуститься наказ про переведення. нічого, зараз маркетолог порядок наведе там де юрист з татарином не впоралися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: от ви в армії начальник - вам підлеглі хитродупі чи покірні треба? З моральної точки зору не можу бути начальником в армії, поліцейським, чиновником)))). У мене мозок інакше влаштований. Раніше писав, що всі неправомірні дії, корупція у лавах ЗСУ на 99% від кадрових військових. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Тільки що, XL.pro сказав: З моральної точки зору не можу бути начальником в армії, поліцейським, чиновником)))). У мене мозок інакше влаштований. у вас вибір - бути тим хто посилає в посадку чи тим кого посилають? як швидко мізки перелаштуються? Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: що всі неправомірні дії, корупція у лавах ЗСУ це взагалі швидко вирішується і від кадровості ніяк не залежить - потрібно просто прийняти закон і все це легалізувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: у вас вибір - бути тим хто посилає в посадку чи тим кого посилають? як швидко мізки перелаштуються? У мене зараз інший вибір, на днях їду у відділ кадрів влаштовуватись на роботу з бронюванням. Читаючи форум думаю навіщо воно мені потрібно, якщо і заброньованих ловлять))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? А скільки це б коштувало ))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: У мене зараз інший вибір, на днях їду у відділ кадрів влаштовуватись на роботу з бронюванням. Читаючи форум думаю навіщо воно мені потрібно, якщо і заброньованих ловлять))). та я завжди знав що ви розумна людина, беру Тільки що, XL.pro сказав: А скільки це б коштувало ))))))))))))))) у мене інші правила - спочатку працюємо, а потім ділимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 минут назад, US7IGN сказал: заброньовані сама вразлива категорія. інших ловити треба, а тут тепленькі та нелякані - тільки руку простягни. Ну і хто їм винуватий?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Ну і хто їм винуватий?! Вони дурні і безвідповідальні, вони як діти... https://www.facebook.com/poderviansky/posts/історичні-події-мають-свою-логіку-в-91-му-році-не-вибрали-і-не-могли-вибрати-чор/1427538468743136/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 минут назад, ozor сказал: А чи дадуть? А куди діватись?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, US7IGN сказал: цікаво було б опитування провести - хто до кого з присутніх би в підлеглі в армії пішов? до мене б бажаючі були? Не. Умничаем много, понтов через край. Имхо. К ХL бы пошел, у него вроде опыт управления на среднем уровне, да и абсолютно адекватен по жизни. Могу ошибаться. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: Вони дурні і безвідповідальні, вони як діти... https://www.facebook.com/poderviansky/posts/історичні-події-мають-свою-логіку-в-91-му-році-не-вибрали-і-не-могли-вибрати-чор/1427538468743136/ Блін. Вчора тільки Подерев"янського, це сами, постили. Чи то є універсальна відповідь, на всі наші проблеми?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз