Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, XL.pro сказал:

2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей.

🤣

Каких людей!?

Власти мокшанской абсолютно похер на рабов, надо будет и интернет отрубят.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 хвилин тому, 7351 сказав:

А Христо Грозеа об этом знает?

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, XL.pro сказал:

У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей.

Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту.

Я несколько раз замечал , что после того , как тут начинает обсуждаться какая- то  "новая" тема , то через некий период она всплывает в сетях у пропагандистов , но в неком искаженном виде , иногда  перевернутой  с ног  на голову.  Один раз появилась через пару часов на канале Друзенка тема , которую тут затронули. Или оно читает  или это каким- то образом отслеживается через программу какую. 

При чем это не раз и не два было.

вспомните последнее - ролик с фильма " Убить дракона"  и кто его выставил тут . Это не случайность , мне такой же ролик еще один знакомый отправил с ссылкой на фейсбук.

Госпропагандист тут не просто так тусуется

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

"ІПСО" про "жму руку" від британців.

Чи не іпсо?

image.png.0e8c334434894db2358537361d08ad5e.png

image.thumb.png.f237a41e57e22c8f4136af6d68c53746.png

image.thumb.png.3eed76b22bb0e74e4eee238d4dbc3cad.png

www.bbc.com/ukrainian/news-50713356

image.thumb.png.f5c9c9a0ebaf0b7579218103710e4ae5.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

46 минут назад, XL.pro сказал:

У 2026 р в РФ вибору в думу, без крайньої необхідності не буде влада блокувати ТГ, щоб не злити людей.

Або буде мобілізація, або злякалась бунтів як в Ірані. Схиляюсь до першого варіанту.

Каца посмотреть по этой тематике. путину пох на думу. 

Посилання на коментар

3 години тому, Dmitriy_S сказав:

А так робиться транскрибування, клонується голос, генерується нова озвучка і підміняється аудіодоріжка в CapCut. Нічого складного, справиться і п'ятикласник.

Дійсно, вже досить просунена технологія. В чомусь Метт Шумер, у своєму крайньому есе, правий.

Але для коректної озвучки мене це падло почало просити Пітон поставити, щоб його готовий код закинути) Або в CapCut робити)
А я сказав що на цю ***ню не хочу зараз час витрачати. Він погодився :)

Посилання на коментар

55 хвилин тому, DimaF сказав:

🤣

Каких людей!?

Власти мокшанской абсолютно похер на рабов, надо будет и интернет отрубят.

А українській владі?:lol:

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

А у нас что то заблокировали до сих пор??

Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Сплять і бачать.Але, як же гейропейські цінності?!

Чи ви думаєте, що в нас ТЦКашники не мріють оточити яке небудь село, містечко, чи навіть багатоповерхівку в місті, витягти звідти всіх хто підходить під задані параметри і завезти прямо на передок?! 

• Хаха 3
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DimaF сказав:

А у нас что то заблокировали до сих пор??

Здрастє! Ще при Порошенку почали. Зараз практично вся зона .ru заблокована. Навіть на цьому форумі із-за цього проблеми були. Ну все ще від провадера залежить. Але в мене свій приватний VPN, не люблю коли мені щось забороняють, тож я не в курсі останніх тенденцій.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Зараз практично вся зона .ru заблокована.

Так скучаете за рашкой?

Через ВПН почти все открывается.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Здрастє! Ще при Порошенку почали. Зараз практично вся зона .ru заблокована. Навіть на цьому форумі із-за цього проблеми були. Ну все ще від провадера залежить. Але в мене свій приватний VPN, не люблю коли мені щось забороняють, тож я не в курсі останніх тенденцій.

Добре, що в Опері вбудований VPN який в мене ввімкнутий по замовчуванню, єдине вирубаю коли висери Бутусова хочу на Цензорі почитати, бо там за це відразу бан. 😎

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Добре, що в Опері вбудований VPN який в мене ввімкнутий по замовчуванню, єдине вирубаю коли висери Бутусова хочу на Цензорі почитати, бо там за це відразу бан. 😎

Как условно-бесплатные VPN-провайдеры продают ваши данные.

😉

Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

Как условно-бесплатные VPN-провайдеры продают ваши данные.

😉

Крім паролів до банківських додатків решта пох. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, DimaF сказал:

Так скучаете за рашкой?

іноді треба : освіжити  - за що їх ненавидиш 

надо сьіпать соль на раньі - чтоб лучше помнить - пусть они болят 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

11 хвилин тому, DimaF сказав:

Так скучаете за рашкой?

Так і не навчилися читати?

До речі, з не рашкинського можете спробувати на rezka.ag зайти без VPN.

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

з не рашкинського можете спробувати на rezka.ag зайти без VPN.

Чо ха муйня!?

Посилання на коментар

14 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Перемога є! :flag1: По Воткінського заводу таки одна ракета влучила, 1500км пролетіти - досить непогано для такої дуринди.

Раніше Міноборони України заявляли про 6 пусків FP-5, Міноборони РФ про п'ять збитих, куди долетіла одна чекали (хоча, гадаю, всяких експертів за цей час в етері, з історіями про страшний розгром заводу було немало).
Одне влучання підтверджено фотоверифікацією, тож 17% долетіло.
Про "велику точність", про яку товкли фантазери в інтернетах, мова, як бачимо, поки що не йде, але якщо там тонна вибухівки, то вона нівелює цей недолік)
Якщо запустили б обіцяні 100 штук у залпі, то кацапи б вже здалися :)

"В результаті ураження Воткінського заводу ракетами FP-5 "Фламінго" у покрівлі даху одного з цехів зафіксовано пролом орієнтовними розмірами 30 × 24 м. Висота пошкодження нерівномірна: близько 24 м з одного боку та 18 м з іншого. Характер руйнувань і конфігурація обвалу свідчать, що епіцентр вибуху знаходився всередині будівлі, внаслідок чого внутрішні площі, ймовірно, повністю вигоріли.

Удар припав на корпус №19 - гальвано-штамповочний цех. У межах даної виробничої ділянки здійснюються процеси штампування та формування металу, виготовлення корпусних елементів ракет, а також гальванічна обробка деталей (нанесення захисних і функціональних покриттів, підготовка поверхонь до подальшого складання).

Ураження подібного цеху може мати критичний вплив на виробничий цикл, оскільки саме тут формується базова конструкція корпусів виробів і виконується їхня технологічна підготовка до фінальних етапів збирання."

© t.me/kiber_boroshno/12582

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

доречі , тут сміялися з "кількості" вироблених Фламінго .

але , може   корпуси  виробляли "на склад" , поки "допилювали" засоби наведення на ціль та малопомітності .

а тепер , коли ракети трічи  влучили  у мишине око - КапЯр-Котлубань-Воткінськ- Фламінго жваво полетять роями .

ех , мрі, мрії .

дурень думкою багатіє (с)

Посилання на коментар

26 минут назад, DimaF сказал:

Так скучаете за рашкой?

Я без ВПН даже на некоторые польские сайты не могу зайти. Видно анально огородились от бендеровцев. 😎

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Раніше Міноборони України заявляли про 6 пусків FP-5, Міноборони РФ про п'ять збитих.
Одне влучання підтверджено фотоверифікацією, тож 17% долетіло.

Фотоверифікація результату, а не чим він був заданий. Тож почекаю ще, може викладуть:)

Цитата

Якщо запустили б обіцяні 100 штук у залпі, то кацапи б вже здалися 

Нема їх стільки. Як писав пан Касьянов, нема такої кількості двигунів бу з Л-39, які в Фламінго використовуються зі слів Штіллєрмана.

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Фотоверифікація результату, а не чим він був заданий. Тож почекаю ще, може викладуть:)

Ну то вже коли свіжі пуски Томагавків по Ірану будуть, то може змонтують.
Вам недостатньо того, що кацапи заявили що вони збили FP-5 у кількості п'ять штук?
Чи треба верифікації від Леся Піддеревенського? 😁

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Нема їх стільки. Як писав пан Касьянов, нема такої кількості двигунів бу з Л-39, які в Фламінго використовуються зі слів Штіллєрмана.

Касьянов - відомий ейтер Штіллермана .

Штіллерман казав , що БВ двигунів  подібного тиу  , які підходять на Фламінго - безліч , головна особливість - вистачає  двигуна з ресурсом на декілька годин , і хитрі євреї  їх спочтаку таємно зкупили в достатній кількості - до ажіотажного  зльоту цін   

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...