Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ну то вже коли свіжі пуски Томагавків по Ірану будуть, то може змонтують.
Вам недостатньо того, що кацапи заявили що вони збили FP-5 у кількості п'ять штук?
Чи треба верифікації від Леся Піддеревенського? 😁

Нє, не достатньо. Кацапи таке можуть стверджувати по своїм причинам. Кацапам вірить - себе наїбать:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Нє, не достатньо. Кацапи таке можуть стверджувати по своїм причинам. Кацапам вірить - себе наїбать:)

та навіть Зе підтверджував , що кацапи збивали Фламінго по 4 штуки за раз -- такі собі бойові випробування .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Тож тоді чекаємо вірша від пана Леся, або гіфки від Філла. 
Без них точно нещітово ...

Хоча у Філла біде ... (((

Цитата

У мене вже декілька днів немає світла взагалі, так що з гіфками облом, проте я майже зробив черговий об'єкт, запекти, правда, теж поки що не можу (

© Філл

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

Касьянов - відомий ейтер Штіллермана .

Ейтер - то новий український правопис від випускників Трускавця?

В hater перша буква читається на відміну від hour/heir/honor/honest.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

© Філл

думаю на батарею йому б за 2,5 секунди надонатили якби попросив. поважаю гордих :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тож тоді чекаємо вірша від пана Леся, або гіфки від Філла. 
Без них точно нещітово ...

Хоча у Філла біде ... (((

Цитата

У мене вже декілька днів немає світла взагалі, так що з гіфками облом, проте я майже зробив черговий об'єкт, запекти, правда, теж поки що не можу (

© Філл

Граюся якраз з генерацією відео. Може це собі щось подібне склепати заради розваги:)

В мене світло не виключають взагалі:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

22 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Фотоверифікація результату, а не чим він був заданий. Тож почекаю ще, може викладуть:)

Нема їх стільки. Як писав пан Касьянов, нема такої кількості двигунів бу з Л-39, які в Фламінго використовуються зі слів Штіллєрмана.

Так, наскільки розумію, туди двигун піде практично від будь-якого бізнесджету списаного. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

та навіть Зе підтверджував , що кацапи збивали Фламінго по 4 штуки за раз -- такі собі бойові випробування .

Це да, Володимир Олександрович не збреше:) 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Так, наскільки розумію, туди двигун піде практично від будь-якого бізнесджету списаного. 

Під кожний новий двигун треба буде робити налаштування/калібровку польотного контролера.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

defence-ua.com/photo/koreja_rozrobljaje_svij_kinzhal_bez_rosijskih_pomilok_i_dvigun_vzhe_je_giperzvukovij_hycore_pokazano_v_detaljah-426.html

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Під кожний новий двигун треба буде робити налатування/калібровку польотного контролера.

Там іх не так багато моделей. Якщо більш менш крупна партія то можна побавиттсь. Зрештою вони на цьому стільки грошей запиляли, що і двигуни можна було замовити нові. 

Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

Штіллерман те саме казав.

там головний фокус у "долетіти крізь мережу ппо "   та  "влучити на відстані понад  1000 кілометрів"

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Там іх не так багато моделей. Якщо більш менш крупна партія то можна побавиттсь. Зрештою вони на цьому стільки грошей запиляли, що і двигуни можна було замовити нові. 

На колінці це складно зробити. Та навіть в лабораторних умовах не так просто. Потрібні випробування.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

image.png.f2e9423e9c56e4807dc825fdb421ecc3.png

Придурок не понимает разницы между 04.02 и 24.02 потому как неисправимый идиот

Посилання на коментар

52 хвилини тому, DmiVady сказав:

Перемога є! :flag1: По Воткінського заводу таки одна ракета влучила, 1500км пролетіти - досить непогано для такої дуринди.

Раніше Міноборони України заявляли про 6 пусків FP-5, Міноборони РФ про п'ять збитих, куди долетіла одна чекали (хоча, гадаю, всяких експертів за цей час в етері, з історіями про страшний розгром заводу було немало).
Одне влучання підтверджено фотоверифікацією, тож 17% долетіло.
Про "велику точність", про яку товкли фантазери в інтернетах, мова, як бачимо, поки що не йде, але якщо там тонна вибухівки, то вона нівелює цей недолік)
Якщо запустили б обіцяні 100 штук у залпі, то кацапи б вже здалися :)

"В результаті ураження Воткінського заводу ракетами FP-5 "Фламінго" у покрівлі даху одного з цехів зафіксовано пролом орієнтовними розмірами 30 × 24 м. Висота пошкодження нерівномірна: близько 24 м з одного боку та 18 м з іншого. Характер руйнувань і конфігурація обвалу свідчать, що епіцентр вибуху знаходився всередині будівлі, внаслідок чого внутрішні площі, ймовірно, повністю вигоріли.

Удар припав на корпус №19 - гальвано-штамповочний цех. У межах даної виробничої ділянки здійснюються процеси штампування та формування металу, виготовлення корпусних елементів ракет, а також гальванічна обробка деталей (нанесення захисних і функціональних покриттів, підготовка поверхонь до подальшого складання).

Ураження подібного цеху може мати критичний вплив на виробничий цикл, оскільки саме тут формується базова конструкція корпусів виробів і виконується їхня технологічна підготовка до фінальних етапів збирання."

© t.me/kiber_boroshno/12582

Железяку можно согнуть и и гараже.

А вот без двигателей и электроники ракета точно не полетит.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

як пересвідчилися ще німці у двугій світовій - без масовості це нічого не вирішує.

Посилання на коментар

17 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Під кожний новий двигун треба буде робити налатування/калібровку польотного контролера.

Прикрутити по старлінку синьою ізолентою(якщо Маск не буде проти) і в ручному режимі іпошити. 😎

Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

як пересвідчилися ще німці у двугій світовій - без масовості це нічого не вирішує.

німці воювали з усім світом , більшість виробничих потужностей  якого було поза заною ураження .

кацапи системно   все зосереджували в одному місці - одвічна  централізація  та  гігантоманія підвела 

тож вибити  ланки виробничих ланцюжків можна відносно легко , тобто , звісно , що  завдання з зірочкою , але не неможливо

Посилання на коментар

39 хвилин тому, US7IGN сказав:

думаю на батарею йому б за 2,5 секунди надонатили якби попросив. поважаю гордих :flag1:

В нього висить донатка, і я навіть налаштував давно, щоб йому капало автоматом щось.
Мабуть, він не настільки популярний серед людей, в яких є вільні кошти на добре діло :pardon: 

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправляю)
Посилання на коментар

Єдиний виробник крупнокаліберних патронів, вимушено зупинив роботу через обшуки share.google/LGCVV711R2uGNwPFl

• Лайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, sergio сказал:

Много ты видел "списанных бизнесджетов"!?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

В нього висить донатка, і я навіть настроїв давно, щоб йому капало автоматом щось.
Мабуть, він не настільки популярний серед людей, в яких є вільні кошти на добре діло :pardon: 

Не важливо хто ти, важливо як ти себе продаєш

Посилання на коментар

львівська  терористка

640371336_2503686093393854_6196889157326015954_n.jpg

Посилання на коментар

5 минут назад, DimaF сказал:

Много ты видел "списанных бизнесджетов"!?

Так они летают пока не утилизируются естественным путем?! Не, ну я конечно, покрайне мере, одну такую страну знаю.. 😎

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Не важливо хто ти, важливо як ти себе продаєш

Слоган для реклами набору в онлі-фанс чи в депутати? 😁

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Єдиний виробник крупнокаліберних патронів, вимушено зупинив роботу через обшуки share.google/LGCVV711R2uGNwPFl

Гарно, що важка арта підключилися, бо до цього вони кілька днів відбивалися на малому бюджеті, а воно зараз не дуже в інфопросторі працює.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...