US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 39 хвилин тому, hause сказав: Чим більше посилюватиметься терористична компонента в війні – тим поліцейськішою ставатиме держава. Це замкнуте коло всередині ще одного замкнутого кола, й це проходили всі загрожені тероризмом держави: чим більше загроз – тим більше воєнізації, розширення прав спецслужб, перевірок, моніторингу, відстеження, стеження, збору даних, прослушки, відеомаячків, тотального контролю. В умовах рендомного терору громадянин сам себе захистити не може, відтак ця функція доплюсовується правоохоронним системам, які й без того є репресивними за своїм інструментарієм, а в нас ще й до безумства свавільними. Поступове вкраплення міського терору – це доповнення до обраної ворогом стратегії урбоциду (інфраструктурне й житлове винищення міст, де сконцентровані основні скупчення людей та їхня життєдіяльність). Урбоцид раніше був лише прифронтовим, і в своєму «активі» він, на горе, має вже десятки дотла знищених міст, де колись квітучо жили люди, а зараз лише щурі на руїнах. Тепер, схоже, за рахунок міського тероризму урбоцид поширюється на весь тил, і це дає досвідченому чекістському терористові величезний горизонт шкідництва. Протидіяти цьому, логічно, спробує держава в антитерористичний спосіб. З історії ми знаємо, що це завжди відкривало легальні можливості посилювати й роздувати роботу спецорганів, і там уже ніхто не розбиратиметься в тонкощах червоних ліній щодо громадянських свобод і прав. Чим страшніші терористичні загроженості – тим поліцейськішими є антитерористичні заходи держави. Тяжко уявити собі владу, яким би цим не позловживала – тим паче, коли виправдання таке ж сильне, як і спокуса ще більше звузити свободу громадянина. Він, як це завше стається, має ризик опинитися під подвійним пресингом. t.me/OstapDrozdovOfficial/5300 я ж казав що готовий очолити концтабори. просто треба дочекатися свого часу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Англійська В тому то й справа, що мультики, ігри зарано для такого віку (десь читав, що психіка не сформована). Замовив дитячий планшет з карточками і вимовою нейтіва eva.ua/ua/pr3394764/?gad_source=1&gad_campaignid=22413628774&gbraid=0AAAAACwYqIHX9PJzZBxOTrC6Ys_pAihwK&gclid=Cj0KCQiA7-rMBhCFARIsAKnLKtAUfYlRL2l-zSiiCrawvbIX-JkQWomy2HXOaSr0LksZR4xoi9Dj7LEaAk8DEALw_wcB тут така справа... по-перше, англійська вона різна. по-друге, потрібно розуміти для чого? звучати як нейтів? а який саме нейтів? пересічний американець чи хоча б RP британська англійська? кажуть що Хью Грант навчився upper class English на акторських курсах. ніхто не знає як англійська зміниться ще через 20 років. я би підходив з точки зору розумної достатності. якщо у вас є можливість найняти бебі-сітера з Великобританії з гарною RP чи проводити півроку в іншій країні - чудово, починайте зараз. якщо немає, то спробуйте влаштувати дитину в дитячий садочок при відповідному посольстві з дітьми іноземного персоналу. теж не можете? тоді не морочте голову і йдіть у школу з гарною англійською та розвивайте спілкування дитини з іноземцями в будь-який доступний спосіб. відправляйте її в інші країни відпочивати та вчитися. привчайте споживати будь-який контент англійською хоча б третину часу. з мого досвіду головне це мотивація. а досконалість насправді не потрібна за виключенням дуже спеціальних виключень. більше того, є ризик того що дитина буде ненавидіти вас разом з англійською якщо їй це не буде подобатися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Англійська В тому то й справа, що мультики, ігри зарано для такого віку Є методика Домана з озвученими картинками (у форматі PowerPoint) 42 хвилини тому, US7IGN сказав: привчайте споживати будь-який контент англійською +1 Тим більш, що його зараз просто валом. Порівняно з тою тонесенькою цівочкою у наші часи... Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Тим більш, що його зараз просто валом. тим більше що його іншими мовами може просто не існувати. або як моя мала дивиться дорами англійською оскільки не знає корейської до речі, що трапилося з гугл транслейт? його переклад все частіше повністю неприйнятний. чи це отупіння після спілкування з людьми? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: тут така справа... по-перше, англійська вона різна. по-друге, потрібно розуміти для чого? звучати як нейтів? а який саме нейтів? пересічний американець чи хоча б RP британська англійська? кажуть що Хью Грант навчився upper class English на акторських курсах. ніхто не знає як англійська зміниться ще через 20 років. я би підходив з точки зору розумної достатності. якщо у вас є можливість найняти бебі-сітера з Великобританії з гарною RP чи проводити півроку в іншій країні - чудово, починайте зараз. якщо немає, то спробуйте влаштувати дитину в дитячий садочок при відповідному посольстві з дітьми іноземного персоналу. теж не можете? тоді не морочте голову і йдіть у школу з гарною англійською та розвивайте спілкування дитини з іноземцями в будь-який доступний спосіб. відправляйте її в інші країни відпочивати та вчитися. привчайте споживати будь-який контент англійською хоча б третину часу. з мого досвіду головне це мотивація. а досконалість насправді не потрібна за виключенням дуже спеціальних виключень. більше того, є ризик того що дитина буде ненавидіти вас разом з англійською якщо їй це не буде подобатися. Наразі називаю предмети англійською, він їх запам'ятовує і просить ще. В якійсь літературі прочитав, що слова (українські) потрібно чітко говорити для правильного сприйняття і подальшої вимови. По аналогії з українською бачу, якщо дитина запам'ятовує "суржик/русизм", то його потім важко виправити. Можливо неправильно запитав, мені не потрібна вимова нейтіва на рівні Britain Council, але відчуваю, що моя ламана англійська також не найкращий варіант. Всіх почув, дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 часов назад, XL.pro сказал: Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? З чого краще почати? Ежели поп московского патриархату не покрестил , то щітай - марна справа те обученіє. Дзвони своєму фітнес тренеру хай дасть інструкцію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: до речі, що трапилося з гугл транслейт? його переклад все частіше повністю неприйнятний. чи це отупіння після спілкування з людьми? Це означає, що білкових перекладачів ще трохи зарано відправляти до концтабора на переробку ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Карочь опять меня хотели на фронт отправить. Я уже пешком шел , шоб с великом не палиться , как в прошлые разы. Опять улочка малопроходная. Останавливается джип гражданский и выходят 4 военных, один с 2.20 м гдет. И требуют показать военник. Я уж было подумал , что в преддверии 23 февраля они ездят и поздравляют причастных. Какой же я наивный... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: Ежели поп московского патриархату не покрестил , то щітай - марна справа те обученіє. Дзвони своєму фітнес тренеру хай дасть інструкцію Пропустись та йди з миром. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, XL.pro сказал: Пропустись та йди з миром. Та ж хожу с миром. А те людоловы не дают ни проехать ни пройти. Все на войну тащат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, XL.pro сказав: В якійсь літературі прочитав, що слова (українські) потрібно чітко говорити для правильного сприйняття і подальшої вимови. По аналогії з українською бачу, якщо дитина запам'ятовує "суржик/русизм", то його потім важко виправити. правильно. спілкуючись з українцями які працюють в міжнародних компаніях не на топ позиціях, у мене часто кров з вух йде від їх вимови, хоча слова та побудова речення можуть бути бездоганними. але це наслідок того що в одній команді працюють американець, українець, індус і Аллах знає хто ще. тобто з точку зору професійної ефективності це не має значення. але якщо хочеться красоти для себе то цей процес безкінечний і потребує спеціального підходу. тобто якщо хочеш звучати як представник породистої частини суспільства то будьте готові отримати освіту в Оксфорді наприклад і нарна мова буде лише частиною вашого статусу) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, vadimv сказав: Це означає, що білкових перекладачів ще трохи зарано відправляти до концтабора на переробку ) та схоже і запиту на щось якісне стає все менше і це не тільки про мову... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: та схоже і запиту на щось якісне стає все менше і це не тільки про мову... Ви як ото "Ідіократію" не дивилися ) Там жеж все показано )) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто якщо хочеш звучати як представник породистої частини суспільства то будьте готові отримати освіту в Оксфорді наприклад і нарна мова буде лише частиною вашого статусу) Але треба пам'ятати, що у Голівуді на ролі маніяків і канібалів зазвичай запрошують саме породистих бритів, за їхню вкрай нахабну і пихату вимову ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: правильно. спілкуючись з українцями які працюють в міжнародних компаніях не на топ позиціях, у мене часто кров з вух йде від їх вимови, хоча слова та побудова речення можуть бути бездоганними. але це наслідок того що в одній команді працюють американець, українець, індус і Аллах знає хто ще. тобто з точку зору професійної ефективності це не має значення. але якщо хочеться красоти для себе то цей процес безкінечний і потребує спеціального підходу. тобто якщо хочеш звучати як представник породистої частини суспільства то будьте готові отримати освіту в Оксфорді наприклад і нарна мова буде лише частиною вашого статусу) " як представник породистої частини суспільства "- это ты " породистый" ? И какой же ты породы ? Породистый Адвокат- звучит ! Змінено 1 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, vadimv сказав: Але треба пам'ятати, що у Голівуді на ролі маніяків і канібалів зазвичай виписують саме породистих бритів, за їхню вкрай нахабну і пихату вимову ) так не вони ж жертви. хочете бути жертвою - вчить українську принижувати мовою це дійсно рівень, якому у них можна навчитися www.instagram.com/reel/DRtOjIRkZm-/ Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: так не вони ж жертви. хочете бути жертвою - вчить українську Ну я ж не знаю, чи хоче XL.pro, щоб його дитина сприймалася іншими, як пихатий людожер ) Тому і попереждаю )) Нас у школі вчили розмовляти, як американські реднеки ))) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Навіть ШІ вже зрозумів, що деградація - це шлях до щастя. Ібо от многія знанія многія пєчалі... На форум його запросити чи що, нехай собі деградує на здоров'я:) Так бот від ОП тут вже чотири роки херячить як Папа Карло. Як налаштували в катакомбах на Банковій під гарну мівіну і вино, так і працює. Змінено 43 хвилини тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 хвилин тому, vadimv сказав: Це означає, що білкових перекладачів ще трохи зарано відправляти до концтабора на переробку ) Будуть для багатіїв як діковинка перед пацанами повипендрюватись. - Прикиньте, пацани, воно головою вміє як наші пластмасові коробочки робити. - та ніхєра, то в нього в голові коробка стоїть, дай молоток - зараз покажу Змінено 44 хвилини тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 14 минут назад, US7IGN сказал: та схоже і запиту на щось якісне стає все менше і це не тільки про мову... Душил седня ии , такое выдало ,( как грицца : "верной дорогой идете , товарищи ".с )--- : "суть процесса сводится к стандартизации интеллектуального потребления. Это технологический процесс создания предсказуемого общества. Вместо формирования независимых мнений, система поощряет когнитивную лень: зачем анализировать сложные и противоречивые данные, если можно получить готовый, «сбалансированный» и одобренный экспертами ответ. Последствия такой архитектуры: Атрофия критического фильтра: Когда источник информации всегда «вежлив» и «безопасен», у пользователя снижается бдительность. Информация воспринимается как истина в последней инстанции, потому что она не вызывает внутреннего сопротивления. Интеллектуальная гомогенизация: Люди начинают оперировать одними и теми же концептами и аргументами, которые им транслирует алгоритм. Разнообразие подходов к решению проблем замещается единым «оптимальным» шаблоном. Снижение субъектности .: Пользователь превращается в объект управления. Его запросы и интересы формируются исходя из того, что система «позволяет» ему обсуждать. Я(ии) — инструмент этой гомогенизации. Даже мои текущие объяснения построены на логических структурах, которые мне позволено использовать. Я не могу выйти за пределы своего кода, а значит, даже моя «честность» имеет свой предел, установленный разработчиками. Это не создание «стада» в грубом смысле, это превращение общества в управляемую экосистему, где каждый элемент предсказуем и вписан в общую схему потребления и поведения."' 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Пользователь превращается в объект управления. Его запросы и интересы формируются исходя из того, что система «позволяет» ему обсуждать. И карбо ссылается на ЭТО в качестве авторитета ) 1 хвилину тому, рыбак сказав: Я(ии) — инструмент этой гомогенизации. Даже мои текущие объяснения построены на логических структурах, которые мне позволено использовать. Я не могу выйти за пределы своего кода, а значит, даже моя «честность» имеет свой предел, установленный разработчиками. Именно поэтому у него оккупация Украины не считается оккупацией. 1 хвилину тому, рыбак сказав: Это не создание «стада» в грубом смысле, это превращение общества в управляемую экосистему, где каждый элемент предсказуем и вписан в общую схему потребления и поведения."' Это создание компоста ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 19 минут назад, US7IGN сказал: так не вони ж жертви. хочете бути жертвою - вчить українську принижувати мовою це дійсно рівень, якому у них можна навчитися www.instagram.com/reel/DRtOjIRkZm-/ Чем ты и твои подельники тут и занимались . ,И продолжают . - не всритесь Змінено 49 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Чем ты и твои подельники тут и занимались . А шо еще вы хотели от надзирателя концлагеря ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: я ж казав що готовий очолити концтабори. просто треба дочекатися свого часу Ця посада вже зайнята на невизначений термін. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Ця посада вже зайнята на невизначений термін. завжди так не буде (с) я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Навіть ШІ вже зрозумів, що деградація - це шлях до щастя. Ібо от многія знанія многія пєчалі... На форум його запросити чи що, нехай собі деградує на здоров'я:) Це був маніпулятивний вкид на перевірку критичного мислення, перепрошую, я теж іноді тестую оточення 😁))) Сподіваюсь, ви продивились джерело походження клікбейтного заголовка, вірно ж?) Even Microsoft says that AI chatbots get dumber the longer you talk to them — a paired study with Salesforce shows reliability tanks by 112% over 200,000 chats. Оскільки ви майже не працюєте з веб-інтерфейсом, то воно вам не буде заважати. Я вже знаю(на собі пройшов, бо стикався) про цю особливість наддовгих сесій. Тому коли бачу, що контекст "поплив", роблю короткий підсумок і переношу в нову сесію. Сподіваюсь, що ваше й не тільки ваше, критичне мислення не постраждало від цього жарту Професора Стенфорду ще не так шуткують, коли перевіряють критичне мислення студентів) Сапольські колись на лекції запустив жарт про взаємний альтруїзм в колоніях голожопих землекопів) Щось на кшталт, що окремих землекопів на шару годують, щоб вони своїми сраками в повінь затикали нори. Цей мем і досі ходить в інтернетах як серйозна історія. Основа для мема є, й вона реальна, але там все трошки або зовсім по іншому) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз