US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 хвилини тому, karlito сказав: відповідь - якось вплинуло, звичайно. але як, і на якого типу - то вже хз. я можу ствердити що це зробило українців героями, і це буде не менше доведене твердження ніж твоє . www.instagram.com/reel/DVLw7bvjFwK/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, US7IGN сказав: suspilne.media/1251376-zelenskij-zaproponuvav-klimkinu-kilka-napramiv-podalsoi-spivpraci/ Це партнери простату лагідно промацали? Завтра ще пороху прем'єром попрацювати запропонує Клімкін - непоганий варіант для міжнародного представництва, і взагалі більшість уряду гройсмана цілком притомні і ефективні, та й сам гройсман не дурень - всього лиш за три роки спромоглися влупити нормальний шмат роботи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Дощ сказав: Клімкін - непоганий варіант для міжнародного представництва, і взагалі більшість уряду гройсмана цілком притомні і ефективні, та й сам гройсман не дурень - всього лиш за три роки спромоглися влупити нормальний шмат роботи вам вже цифрового офіцера призначили? www.ukrinform.ua/rubric-society/4096316-fedorov-zaaviv-so-u-zsu-zavlatsa-cifrovi-oficeri-persogo-vze-priznacili.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, DmiVady сказав: потрібна терміново перемога блазень кацапам підіграє по ходу zn.ua/ukr/war/zelenskij-iz-zadovolennjam-prijnjav-bi-jadernu-zbroju-vid-britaniji-ta-frantsiji.html і з математикою ***ово по ходу 24tv.ua/mobilizatsiya-ukrayini-rosiyi-zelenskiy-ozvuchiv-tsifri_n3018624 Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: блазень кацапам підіграє по ходу zn.ua/ukr/war/zelenskij-iz-zadovolennjam-prijnjav-bi-jadernu-zbroju-vid-britaniji-ta-frantsiji.html О))) це як раз тема лемінгів поганяти по стрічках ))) Щоб про реальні проблеми не задумувались. Це цирк, звісно, але якби хтось з дурної голови щось дав, то на цьому етапі протистояння це вже нічого не вирішить. Бо самі розумієте, в такому варіанті кацапи діда Сі питати не будуть: йобнуть по великих містах по 10 голов, та й будемо грати у сталкера. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: О))) це як раз тема лемінгів поганяти по стрічках ))) я думав щоб переговори зірвати, бо не дай Аллах війну зупинять і доведеться на гілляку лізти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: вам вже цифрового офіцера призначили? www.ukrinform.ua/rubric-society/4096316-fedorov-zaaviv-so-u-zsu-zavlatsa-cifrovi-oficeri-persogo-vze-priznacili.html Ні Може вони б ще цифрових солдат понабирали і хай ними й воюють Цифровізації у війську - непогана тема, я ще мабуть у 22 про це писав, але це допоміжне, воно не є визначальним і не повинно перекривати інші проблемні моменти. Думаю весь цей кардебалет через гроші бо армія тягне прірву грошей, хочуть таким чином "ефективізувати" мабуть. Ну хай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Дощ сказав: Думаю весь цей кардебалет через гроші бо армія тягне прірву грошей, хочуть таким чином "ефективізувати" мабуть. Ну хай мені здається все простіше. це як Хрущов та кукурудза. якби міністром призначили барбера, то в кожну частину теж по барберу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я думав щоб переговори зірвати, бо не дай Аллах війну зупинять і доведеться на гілляку лізти Може й так, тільки для танго потрібно двоє. Росіяни деякі заплановані зовнішні цілі виконали, а от з внутрішніми якось не задається. Гадаю, що перемовлятися будуть ще довго - може й пару років. Формат операції в Ірані план покаже ... так думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Гадаю, що перемовлятися будуть ще довго - може й пару років. думаєте українців на два роки вистачить? а як до таких як я, ви та Серджіо черга дійде? як ви будете воювати я не знаю, а нас з інженером я би й близько не підпускав до матеріальних цінностей та воєнної таємниці Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, Vinsol2009 сказал: Іще одна консерва. Ця консерва тут накидує на вентилятор вже більше десяти років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, -Xeon- сказав: Ця консерва тут накидує на вентилятор вже більше десяти років. За даними Генпрокуратури Україниз січня по кінець жовтня 2025 року зафіксовано понад 161 тисячу випадків самовільного залишення частини (СЗЧ)а також понад 21 тисячу випадків дезертирства І від себе добавлю: а також мільйони ухилянтів Ти до якої категорії належиш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: думаєте українців на два роки вистачить? а як до таких як я, ви та Серджіо черга дійде? як ви будете воювати я не знаю, а нас я би й близько не підпускав до матеріальних цінностей та воєнної таємниці Вистачить, чом ні? Мобілізаційні заходи жорсткішають, далі трошки спеціальних заходів, якщо здогадаються, як. То ще багато наберуть, є де брати. Звісно і в сзч багато збіжить, не без того. Вас в армію ніззя то точно, а якщо ще й Серджіо до пари ... ой вей! Воювати ... хз, я поки що не можу нарішати формат відряджень, а в кріпаки я зовсім не годюся - не той характер ... здоров'я вже дозволяє трошки побешкетувати, але не оті штурмові штуки-дрюки з 40 кг на хребет ))) Поживемо - побачимо Кажуть, там воєнні в грошах купаються: Більшість в армії живе в мінус. Що таке гідна зарплата військового в тилу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 9 минут назад, karbo сказал: За даними Генпрокуратури Україниз січня по кінець жовтня 2025 року зафіксовано понад 161 тисячу випадків самовільного залишення частини (СЗЧ)а також понад 21 тисячу випадків дезертирства І від себе добавлю: а також мільйони ухилянтів Ти до якої категорії належиш? До категорії, яка переживе тебе і таких совкодрочерів як ти ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 3 хвилини тому, -Xeon- сказав: До категорії, яка переживе тебе і таких совкодрочерів як ти ) Так і знав)) Пристосуванець звичайний)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 минуту назад, karbo сказал: Так і знав)) Пристосуванець звичайний)) А що таке, всі хто буде жити після того як ти ( і такі совкодрочери як ти) здохнеш, всі пристосуванці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 9 хвилин тому, -Xeon- сказав: А що таке, всі хто буде жити після того як ти ( і такі совкодрочери як ти) здохнеш, всі пристосуванці? Ти ж вичікуєш поки інші за тебе здохнуть, висловлюючись використовуючи твій же вокабуляр. Тож твої поведінкові реакції повністю підтверджують мою думку про психогенотип українця. Ти в саме такий вписуєшся. Змінено 41 хвилин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 21 минуту назад, karbo сказал: Ти ж вичікуєш поки інші за тебе здохнуть, висловлюючись використовуючи твій же вокабуляр. Тож твої поведінкові реакції повністю підтверджують мою думку про психогенотип українця. Ти в саме такий вписуєшся. Консерва, а ти давно став не українцем? ти ж тут вже з десяток років ядом брижчеш... То який в тебе психогенотип? Я вже якось (багато років тому назад) викладав статистику кількості твоїх "вокабулярів", в розрізі днів. Складається стійке враження, що в тебе ні роботи, ні сім'ї, ні дітей, ні онуків - єдине, це совок. Змінено 23 хвилини тому користувачем -Xeon- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 5 хвилин тому, -Xeon- сказав: Консерва, а ти давно став не українцем? ти ж тут вже з десяток років ядом брижчеш... То який в тебе психогенотип? Я вже якось (багато років тому назад) викладав статистику кількості твоїх "вокабулярів", в розрізі днів. Складається стійке враження, що в тебе ні роботи, ні сім'ї, ні дітей, ні онуків - єдине, це совок. Я аналізую ситуацію, роблю певні висновки, можу помилятися, не без цього, тоді як ти всього лише тупий гасельний дрочер без жодного натяку на власну думку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) 7 минут назад, karbo сказал: Я аналізую ситуацію, роблю певні висновки, можу помилятися, не без цього, тоді як ти всього лише тупий гасельний дрочер без жодного натяку на власну думку Якщо ти залишився на старості років один на самоті, з фантазіями про совок - здається твої аналіз і висновки трохи не туди завели. Змінено 14 хвилин тому користувачем -Xeon- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 14 хвилин тому, -Xeon- сказав: Складається стійке враження, що в тебе ні роботи, ні сім'ї, ні дітей, ні онуків Стандартний совковий набір 🤣🤣 І це чудо ще когось тут совком називає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 2 хвилини тому, -Xeon- сказав: Якщо ти залишився на старості років один на самоті, з фантазіями про совок - здається твої аналіз і висновки трохи не туди завели. Звичайно же, у моєму віці кожен повинен міняти памперси внукам та власні 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 4 минуты назад, karbo сказал: Звичайно же, у моєму віці кожен повинен міняти памперси внукам та власні 🤣🤣🤣 Та не переживай ти так. Не будеш ти нікому міняти памперси, бо нема ж кому... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Тільки що, -Xeon- сказав: Та не переживай ти так. Не будеш ти нікому міняти памперси, бо нема ж кому... Убогий совок 😅😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз