Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 минут назад, vadimv сказал: Тоді в них ще були якісь "права людини" ) (смішно звучить, звичайно ж) про права чорношкірої людини в сша - Водій місс Дейзі , Зелена книга , Форест Гамп - так то не часи Рузвельта , то набагато пізніші часи Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, Бездомный сказав: про права чорношкірої людини в сша - Водій для місс Дейзі , Зелена книга , Форест Гамп Я в курсі - слухав книжку про расизм ) Але зараз черга вже дійшла до білих - в них тепер теж немає жодних прав )) Цитата «Спочатку вони прийшли за євреями. Я мовчав, я не був євреєм. Потім вони прийшли за комуністами. Я мовчав, я не був комуністом. Потім вони прийшли за профспілковими працівниками. Я мовчав, я не був профспілковим працівником. Потім вони прийшли за мною. І не залишилося нікого, хто міг би допомогти мені». Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, vadimv сказав: Може б він тоді не здав Донбас Як волохата бабуся у свій час на здала Дніпро нагадайте, він був президентом, головою уряду, міністром оборони, внутрішніх справ чи хоча б головою СБУ? ну або хоча б акт прийому-сдачі покажіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому t.me/gnapinfo/3357 Елітний штурмовик посадок... 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, sergio сказав: Думав зоряних воєн передивились. І за все це лядство ми платимо з власної кишені. не платіть 1 година тому, sergio сказав: Дроздов же сказав, зараз кожен сам за себе. чому тільки зараз? 50 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: То не виглядає так, що мешканцям сусідньої псковської обл. не вистарчає простору для життя? У тій псковський обл. колись було населення майже цілий мільйон то виглядає як геополітика. детальніше можна ознайомитися за посиланнями: uk.wikipedia.org/wiki/Велика_шахівниця en.wikipedia.org/wiki/The_Back_Channel:_A_Memoir_of_American_Diplomacy_and_the_Case_for_Its_Renewal en.wikipedia.org/wiki/Postwar:_A_History_of_Europe_Since_1945 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: нагадайте, він був президентом Кажуть, що він є сином президента, який теж помічений у державній зраді. Як кажуть - яблучко від вишеньки недалеко падає, у тому ж самому Монако. 15 хвилин тому, US7IGN сказав: ну або хоча б акт прийому-сдачі покажіть О, ще один хоче офіційний акт окупації України з підписом членіна і мокрою печаткою совнаркому ) Юристи-вчителі такі прогнозовані і передбачувані )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, US7IGN сказал: не платіть чому тільки зараз? то виглядає як геополітика. детальніше можна ознайомитися за посиланнями: uk.wikipedia.org/wiki/Велика_шахівниця en.wikipedia.org/wiki/The_Back_Channel:_A_Memoir_of_American_Diplomacy_and_the_Case_for_Its_Renewal en.wikipedia.org/wiki/Postwar:_A_History_of_Europe_Since_1945 Щоб не платити треба бабла мати, як рла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Щоб не платити треба бабла мати, як рла. Як каже юрист - хто ж вам заважав ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Кажуть, що він є сином президента, який теж помічений у державній зраді. Як кажуть - яблучко від вишеньки недалеко падає, у тому ж самому Монако. О, ще один хоче офіційний акт окупації України з підписом членіна і мокрою печаткою совнаркому ) Юристи-вчителі такі прогнозовані і передбачувані )) ну якщо користуватися вашою логікою, то навіщо ви Суми здали? 4 хвилини тому, sergio сказав: Щоб не платити треба бабла мати, як рла. така розумна людина і досі на волі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15.04.2026 в 12:51, kim chen lhoran сказав: А хто у сербів буде в ролі путена? Я навіть не думав, що це станеться так швидко ) Цитата Мадяр хоче відродити Австро-Угорську імперію на карті світу, — Politico Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ну якщо користуватися вашою логікою, то навіщо ви Суми здали? ну якщо користуватися логікою рла - то щоб у Монако пожити Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я навіть не думав, що це станеться так швидко ) ‘Imagine the Austrian Empire fragmented into a multitude of greater and lesser republics. What a nice basis for universal russian monarchy’. František Palacký (April, 1848) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: ну якщо користуватися логікою рла - то щоб у Монако пожити тобто ви такий же підарас як і він, тільки бідний? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 37 минут назад, vadimv сказал: «Спочатку вони прийшли за євреями. Я мовчав, я не був євреєм. Потім вони прийшли за комуністами. Я мовчав, я не був комуністом. Потім вони прийшли за профспілковими працівниками. Я мовчав, я не був профспілковим працівником. Потім вони прийшли за мною. І не залишилося нікого, хто міг би допомогти мені». спочатку американські євреї - альберт кан та арманд гамер разом з совітськими жидокацапами влаштували геноцид українців - всі й досі роблять вигляд , що нічого такого не було Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: тобто ви такий же підарас як і він, тільки бідний? так я ж брав приклад з таких шанованих людей, як президенти, прем'єр-міністри, представники президента у Сумській області і мери міста Суми ) Це називається суспільний договір )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Разгул бандитизма, разворовывание армии и экономики, отключения света =2014-2026 (и конца не видно) Напомню, Кучма 1994-2004, пять лет стабильности-пять лет роста, только ленивый не поднялся. Так что мимо Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 9 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Напомню, Кучма 1994-2004, пять лет стабильности-пять лет роста Та да, я помню: 1994-2004 - полное отсутствие новостроек в Сумах, полная разруха 1994-2004 - разгул бандитизма в тех же Сумах, бригады передвигаются на чероки из одного кабака в другой 1994-2004 - растаскивание держмайна теми же самыми бригадами 1999 (аккурат перед выборами) - отключения света на 2 часа через каждые 2 часа - кароче, країна мрій, я буду скучать по ней, вспоминая, как жеж "хорошо" было при чучме... данилыч, вернись, привези снова в Сумы щербаня, его там так не хватает - кто ж еще уничтожит центр города - разве шо кацапы Змінено 54 хвилини тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Та да, я помню: 1994-2004 - полное отсутствие новостроек в Сумах, полная разруха 1994-2004 - разгул бандитизма в тех же Сумах, бригады передвигаются на чероки из одного кабака в другой 1994-2004 - растаскивание держмайна теми же самыми бригадами 1999 (аккурат перед выборами) - отключения света на 2 часа через каждые 2 часа - кароче, країна мрій, я буду скучать по ней, вспоминая, как жеж "хорошо" было при чучме... данилыч, вернись, привези снова в Сумы щербаня, его там так не хватает - кто ж еще уничтожит центр города - разве шо кацапы нахіба ви тоді там будувалися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 50 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: нахіба ви тоді там будувалися? Да кто там будувался? Он в школу ходил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 19 хвилин тому, Скромный прораб сказав: =2014-2026 (и конца не видно) Напомню, Кучма 1994-2004, пять лет стабильности-пять лет роста, только ленивый не поднялся. Так что мимо Якраз ці 10 років, після звільнення з ресторану(бо стабільно у людей не було вже грошей на ресторани) прийшлося в Берлін їздити заробляти, щоб сім'ю прокормити. Що пенсія у батьків, що зарплата у жінки-вчительки - нижче плінтуса. Почалися індивідуальне сільське господарство і тваринництво, тупо, щоб вижити. Чого ж люди й підтримали Майдан 2004. Мабуть, задовбали їх стабільність і зростання. А от хто піднявся, так це олігархи, які за копійки скупили совєцькі активи, комуняки, які різко стали капіталістами, різні шахраї і братки, хто розумніший. Змінено 44 хвилини тому користувачем Вячеслав63 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 5 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Да кто там будувался? Он в школу ходил ну тобто він весь цей час роками спостерігав там лютий ***ець, а потім раптово вирішив там побудуватися? це по Докінзу чи по Дарвіну? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 23 минуты назад, vadimv сказал: так я ж брав приклад з таких шанованих людей, як президенти, прем'єр-міністри, представники президента у Сумській області і мери міста Суми ) Це називається суспільний договір )) Ну слава богу πιдорас в поганому сенсі цього слова, бо вже почав переживати. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: нахіба ви тоді там будувалися? Я ж писав вже - був класичним ідіотом ) Цитата Ідіот (давньогрецький термін) — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління[1]. 16 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Он в школу ходил В 1994 как раз полутех закончил ) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: ну тобто він весь цей час роками спостерігав там лютий ***ець, а потім раптово вирішив там побудуватися? Так після всього цього лютого піздеця життя ж раптово покращилося - майдан, помаранчева ліворуція, демократія, Євробачення, Єврофінал, Євроінтеграція і бла-бла-бла ) Невже пам'ять відбило? )) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: це по Докінзу чи по Дарвіну? Це по рукам, які нічого не крали ) І граблями Діакса по лобі )) Змінено 33 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 42 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 10 минут назад, vadimv сказал: Та да, я помню: 1994-2004 - полное отсутствие новостроек в Сумах, полная разруха 1994-2004 - разгул бандитизма в тех же Сумах, бригады передвигаются на чероки из одного кабака в другой 1994-2004 - растаскивание держмайна теми же самыми бригадами 1999 (аккурат перед выборами) - отключения света на 2 часа через каждые 2 часа - кароче, країна мрій, я буду скучать по ней, вспоминая, как жеж "хорошо" было при чучме... данилыч, вернись, привези снова в Сумы щербаня, его там так не хватает - кто ж еще уничтожит центр города - разве шо кацапы Я хз, чем вы занимались в сёлах. В 93, перед рождением младшего, принято решение купить новую квартиру, без проблем, расширение бизнеса, собственное производство (площади), в 2000 А6, в 2003 жене РАВ, все из салона, в 2004 решение строится, покупка участка и начало строительства первого дома, потом… пошло поехало((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Ну слава богу πιдорас в поганому сенсі цього слова, бо вже почав переживати. 😺 слова давно втратили сенс. ухилянт як символ супротиву та підарас як людина, яка просто дбає про себе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз