vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, ozor сказав: перший пасажирський літак запросив екстрену посадку. Цитата Диспетчери дозволили літаку приземлитися, То це мабуть означає, що кацапам ніхто з чехів не допомагав? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, US7IGN сказав: Головне це підтримка народу. Народ в Польщі чи Чехії ніколи не підтримував кацапів. Народ не підтримував, а частина народу, підтримувала. Як і у нас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 14 минут назад, ozor сказал: Дозвіл, ніби ніхто не давав, а перший пасажирський літак запросив екстрену посадку. По этой же схеме в 14 в Харькове пытались крутнуть...шел пассажирский, запросил экстренную. А в тени шел Ил-76 с десантурой. Мы его не видели. Инфа пришла на удивление мгновенно от европейцев - с новой РЛС дальнего обнаружения из Румынии. Еще никто них...я не понял. А первый борт уже был на посадочной глиссаде...И ОДИН единственный офицер принял решение - без приказа открыл предупредительный огонь всеми расчетами из ЗУ-23-2, бывшими в подчинении... И борты отвернули... Мужика потом чуть не замордовали за огонь без приказа по гражданскому борту. Долго его отбивали, но отбили... Даже знаю кто. PS. Это уже не секрет, это уже можно... Змінено 5 годин тому користувачем Canton 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, karbo сказав: Виборів тоді не існувало для такого діла. В партизанку не хотіли, добровільно прийняли сторону совітів без усякого спротиву Тобто коли до України приперся окупант і окупував її - то це був "добровільний вспуп"? Мдя, такий польот мислі сам Орвел зацінив би. 34 хвилини тому, karbo сказав: В куди я мав лежати?😅😅😅 Дійсно, яж жеж ти міг не піти служити окупантам, коли всі пішли. Ну крім твоїх родичів, звичайно. Їх не рахуємо. Вони взагалі невідомо шо, не народ. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Canton сказал: Мужика потом чуть не замордовали за огонь без приказа. А на это нужен приказ? Или есть что-то типа устава караульной службы,с поправкой на авиацию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: Тобто коли до України приперся окупант і окупував її - то це був добровільний вспуп? Мдя, такий польот мислі сам Орвел зацінив би. До України не повертався окупант, вона сама була складовою частиною тієї влади. І саме цієї армією була захоплена частина Польщі в складі якої я в майбутньому мав би народитися, якби не твоя червона армія 😅 Червона Україна окупувала західну?😅 З точки зору українців це все ж таки було воз'єднання з великою Україною Анексували кусок Польщі Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 9 минут назад, ks6 сказал: А на это нужен приказ? Или есть что-то типа устава караульной службы,с поправкой на авиацию? Приказ нужен ВСЕГДА. Гражданский аэропорт, с регулярными рейсами В этом случае никто бы его не отдал...от слова совсем никто... По лезвию прошли Змінено 5 годин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: До України не повертався окупант, вона сама була складовою частиною тієї влади. Це приблизно як жертва згвалтування "сама була скадовою частиною" згвалтування. Нє, ну а чо. 10 хвилин тому, karbo сказав: якби не твоя червона армія 😅 А яке я маю відношення до червоної армії, якщо я в ній не служив? На відміну від тебе. Так що то була якраз ТВОЯ червона армія. 10 хвилин тому, karbo сказав: Червона Україна окупувала західну?😅 Причому її штаб був у Курську 10 хвилин тому, karbo сказав: З точки зору українців це все ж таки було воз'єднання з великою Україною Ото мабуть вони раділи, коли окупанти їх погнали в Сибір і на фінський фронт. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, vadimv сказав: Це приблизно як жертва згвалтування сама вула скадовою частиною згвалтування. Я тебе не просив мене гвалтувати 😅 Це ж ти двічі приперся до західної України зі своїм звільненняи😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: яке я маю відношення до червоної армії, якщо я в ній не служив? На выдмыну від тебе. Так що то була якраз ТВОЯ червона армія. Суми де були?😅 У складі СССР. Я був у складі Польщі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Я тебе не просив мене гвалтувати 😅 Це ж ти двічі приперся до західної України зі своїм звільненняи😅 Ти мене з кимось переплутав, мабуть із собою - бо то ж ти служив у червоній армії. 1 хвилину тому, karbo сказав: Суми де були?😅 У складі СССР. У складі окупованих територій вони були. Так само. як Донецьк і Луганськ зараз. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ото мабуть вони раділи, коли окупанти їх погнали в Сибір і на фінський фрон. Погнали менше, як зараз на порядок. Так що людям у більшості було пох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ти мене з кимось переплутав, мабуть із собою - бо то ж ти служив у червоній армії. Це твої предки окупували мене, а значить і ти 😅 Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: Це твої предки окупували мене, а значить і ти 😅 Ти знову плутаєш, навіть у сраліна син за батька не відповідав. На відміну від тебе, який сам служив у червоній армії. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ти знову плутаєш, навіть у сраліна син за батька не відповідав. На відміну від тебе, який сам служив у червоній армії. А я значить повинен відповідати за країну, яка дісталась мені по замовчуванню?😅😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 часов назад, US7IGN сказал: Головне це підтримка народу. Народ в Польщі чи Чехії ніколи не підтримував кацапів. я краще буду кацапською шматою , ніж бандерівськм памперсом експрем'єрміністр Польщі Лешек Міллер Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, karbo сказав: А я значить повинен відповідати за країну, яка дісталась мені по замовчуванню?😅😅😅 Ти повинен відповідати за власні дії - службу в окупаційній армії кацапів. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 30 минут назад, ks6 сказал: А на это нужен приказ? Или есть что-то типа устава караульной службы,с поправкой на авиацию? Украина была в "анабиозе дружбы с РФ" аж до 2015 года, если не до 22-го, и поэтому никто не мог четко отдавать приказы. Тут некого винить, болото было...... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, vadimv сказав: Ти повинен відповідати за власні дії - службу в окупаційній армії кацапів. Ніхто крім особи з проблемою з інтелектом не може звинувачувати мене в цьому 😅 Мене на екзамені на громадянство США запитував місцевий з пристрастю чи служив я в радянській армії і я спокійно відповів. Лише для ущербних служба у власній армії вважається злочином 😂 Змінено 5 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, karbo сказал: Ніхто крім особи з проблемою з інтелектом не може звинувачувати мене в цьому 😅 Мене на екзамені на громадянство США запитував місцевий з пристрастю чи служив я в радянській армії і я спокійно відповів. Лише для ущербних служба у власній армії вважається злочином 😂 Щас Бездомный расскажет, что Вы военный преступник... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: Щас Бездомный расскажет, что Вы военный преступник... Це або флюгери з Вадимом, при цьому носять комсомольські посвідчення у внутрішній кишені, або хворі на усю голову Навіть не знаю що краще 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Лише для ущербних служба у власній армії вважається злочином 😂 Це якщо у власній. А якщо у окупаційній - то це воєнний злочин. А кацапська червона армія якраз була окупаційною. Тільки що, karbo сказав: носять комсомольські посвідчення у внутрішній кишені "Whatsoever people say is about themselves" (с) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Це якщо у власній. А якщо у окупаційній - то це воєнний злочин. А кацапська червона армія якраз була окупаційною. Я служив у власній Якби твій дід не приперся два рази, то мав би за власну польську армію Так що сходи і всерися на могилу свого діда, і його дітей та онуків 😂 Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, karbo сказав: Я служив у власній Тобто ти нічим не відрізняєшся від тих підкацапних депутатів з того відео, яким червоно-блакитна ганчірка була за прапор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Тобто ти нічим не відрізняєшся від тих підкацапних депутатів з того відео, яким червоно-блакитна ганчірка була за прапор. Сходи до доктора 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз