vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, Canton сказав: Щас Бездомный расскажет, что Вы военный преступник... Та не, ну разве какой-нибудь бабченко, воевавший в Чечне на стороне оккупантов (второй раз добровольно) может называться военным преступником. Он жеж своей родной армии служил. А потом предал родину, перешел на сторону врага. В общем - флюгер еще тот. Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Та не, ну разве какой-нибудь бабченко, воевавший в Чечне на стороне оккупантов (второй раз добровольно) может называться военным преступником. Он жеж своей родной армии служил. А потом предал родину, перешел на сторону врага. В общем - флюгер еще тот. Аватар у нього авторитетний аргумент 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Україна зараз в окупації не тому що ми служили а тому що ви сука ухилянти зараз не служите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 28 хвилин тому, karbo сказав: Аватар у нього авторитетний аргумент 🤣 Це такий типовий приклад чувака, який переходить на бік ворога. 23 хвилини тому, karbo сказав: Україна зараз в окупації не тому що ми служили Ти ще раз скажи, що Україна не була окупована кацапами коли ти служив, як оті "депутати" в тому відео. 23 хвилини тому, karbo сказав: а тому що ви сука ухилянти зараз не служите А я така сука, яка взагалі нікому служити не хоче. Особливо окупантам, як ти. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 хвилин тому, vadimv сказав: Це такий типовий приклад чувака, який переходить на бік ворога. Та на куй мені цей аватар, коли ухилянт, тобто ти, звинувачує мене у службі своїй країні, бо сам обісраний зі страху за тисячі км від своєї хати гімно у морі відмиває 🤣 Звинувачувати може лише ссикливий ухилянт, бо ніхто, хто служить чи служив звинувачувати інших у цьому не буде.😅 Мене уряд США не звинувачує у службі в армії його ворога 🤣 Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: я така сука, яка взагалі нікому служити не хоче. Так з цим ніхто не сперечається 😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Та на куй мені цей аватар, коли ухилянт, тобто ти, звинувачує мене у службі своїй країні Ну от бачиш: окупаційний режим для тебе - це "своя країна". А Червоно-блакитна ганчірка - твій прапор. А сам ти - посібник окупантів. 8 хвилин тому, karbo сказав: бо ніхто, хто служить чи служив звинувачувати інших у цьому не буде.😅 Жоден посібник окупантів не буде звинувачувати інших посібників окупантів у цьому, це ж ясно. Тільки що, karbo сказав: Так з цим ніхто не сперечається 😂😂 Сперечається лише посібник окупантів, з тим, що Україна була окупованою. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ну от бачиш: окупаційний режим для тебе - це "своя країна". А Червоно-блакитна ганчірка - твій прапор. А сам ти - посібник окупантів Ні мене особисто ані мою країну ніхто не окуповував Я народився в СССР іншої країни у мене не було Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: мою країну ніхто не окуповував Так це рівно те, що казали оті "депутати" в тому відео. Ти один з них. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Окупували Польщу, але мої батьки, громадяни тієї Польщі відверто раділи життю у великій спільній Україні Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Так це рівно те, що казали оті "депутати" в тому відео. Ти один з них. Та мені срати на твої хворобливі фантазії, це лише у тебе вони беззаперечний доказ твоєї вигаданої правоти 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Їпать ти гасельний шаріков🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Окупували Польщу, але мої батьки, громадяни тієї Польщі відверто раділи з життю у великій спільній Україні Ясна справа, їм жеж несказанно пощастило не потрапити в 70%, яких знищили кацапи. 2 хвилини тому, karbo сказав: Та мені срати на твої хворобливі фантазії, це лише у тебе вони беззаперечний доказ твоєї вигаданої правоти 🤣 Та мені все одно на "правоту" - я просто взяв тебе, як типовий приклад отих "депутатів" на відео. Там настільки все очевидно, що не потребує ніяких "доказів". Ти ж сам тут виступаєш з камінаутом. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Ясна справа, їм жеж несказанно пощастило не потрапити в 70%, яких знищили кацапи. На західній Україні нічого подібного не було, навіть бандерівців амністували. Буквально вислали декілька сімей з села, мого діда на воркуту де і помер у 46 років, розкуркулили, майно та поле забрали Але в загальному народ зажив набагато краще ніж при панській Польщі Всі вислані так чи інакше моя рідня. Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: мого діда на воркуту де і помер у 46 років, розкуркулили, майно та поле забрали народ зажив набагато краще Ну шо тут скажеш, лікар мабуть вже не допоможе ) При поляках було майно, поле і життя, а кацапи все забрали - значить стало набагато краще. Л - логіка. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Ну шо тут скажеш, лікар мабуть вже не допоможе ) Я своїм батькам, землякам не повинен довіряти, а фантазіям ухилянта Вадима?🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Я своїм батькам, землякам не повинен довіряти, а фантазіям ухилянта Вадима?🤣🤣 Причому тут Вадим, коли ти сам це пишеш ) При поляках було майно, поле і життя, а кацапи все забрали - значить стало набагато краще. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Правительство запустило единый механизм набора иностранных добровольцев. Теперь этим займутся только проверенные украинские компании – без связей с РФ и с гарантийным платежом в 5 миллионов гривен. Компания полностью сопровождает кандидата: документы, страховка, дорога, жильё, питание. За полный пакет услуг для одного человека компания получает 300 тысяч гривен (если он заключил контракт). Если иностранец не прошёл ВЛК или передумал – компания возвращает добровольца домой за свой счёт. t.me/Oleg_legalist/8770 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Причому тут Вадим, коли ти сам це пишеш ) При поляках було майно, поле і життя, а кацапи все забрали - значить стало набагато краще. При поляках жили лише багачі, бідним нічого не світило. І бідних була абсолютна більшість. При совітах вони отримали можливість вчитись, працювати, лікуватись, чого при Польщі в принципі не могло бути Я народився в родині середняка, а кругом мене були хати, які ми пацанами перескакували з розбігу 🤣 Мазанки покриті соломою з мащеними глиною підлогою Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому вам не надоело смотрю дрочить на ссср и достоевского...скучаете по лучшей в мире родине🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, Бармалей сказав: вам не надоело смотрю дрочить на ссср и достоевского...скучаете по лучшей в мире родине🤣 При чому тут дрочити? Це реалії тих часів, без їпанутої пропаганди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, karbo сказал: При чому тут дрочити? Це реалії тих часів, без їпанутої пропаганди а со стороны - дрочите и успокоится не можете))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому сссера давно нет лишь в ваших головах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: а со стороны - дрочите и успокоится не можете))) Робити нічого, спілкуємося як вміємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 хвилини тому, Бармалей сказав: сссера давно нет лишь в ваших головах Він є на РФ, це важливо розуміти для того щоб знати нинішнього ворога Знаючи це можна твердити що вставай страна огромная не буде, бо вони це СССР на мінімалках І їм глибоко пох на політику За політику здихати вони не підуть в за бабло охочих вже не вистачає Змінено 4 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз