Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Давайте далі писати рожеві соплі про те, що дитина копіює їхню поведінку ))

мені всі кажуть що мої діти дуже схожі на мене. і тільки я знаю що ці гівнюкі ще гірші :lol:

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Так що він ніфіга не гарантує ))

ніщо нічого не гарантує, але можливостей відкриває більше. як їх реалізуєш питання до себе

12 хвилин тому, sergio сказав:

Просто немає впевненості, що те  вкладання, як кажуть професійні преферансисти про прикуп, піде в жилу. 

треба знайти жилу. я впевнений що всі в чомусь найкращі. треба зрозуміти в чому і розвивати саме це.

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, vadimv сказав:

Ліванський біженець з вами не згодний )

в чому саме? в тому що він скористався можливостями свого статусу та сам робив свій успіх?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

ніщо нічого не гарантує

Ну нарешті ми почали визнавати очевидні речі )

але можливостей відкриває більше. як

Як каже Бафет - своєму успіху я завдячую тим, що жив у найкращій країні світу в найкращі її часи )

Чувак реалістично оцінює свій персональний внесок ))

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

в чому саме? в тому що він скористався можливостями свого статусу та сам робив свій успіх?

в тому, що нібито "життя дуже справедливе. твій успіх залежить виключно від тебе"

цілу книжку накатав про те, що успіх залежить від випадковості, і що життя взагалі не справедливе

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, vadimv сказал:

Це лікується регулярною практикою проживання в палатці, готуванням їжі на вогнищі/газовому балоні, холодним душем на вулиці і надцятигодинними переїздами із зупинками на 3 хвилини і перельотами з трьома пересадками )

Мені то все знайоме з дитинства. По три тижня на Арабатці з наметом сиділи і на бензиновій лампі їсти готували. Щоб вогонь не задував вітер в ракушняку на пляжі рилась яма. 

Це тепер діти на море не поїдуть якщо апартаментів з кондиціонером і вайфаем не буде. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Мені то все знайоме з дитинства. По три тижня на Арабатці з наметом сиділи і на бензиновій лампі їсти готували. Щоб вогонь не задував вітер в ракушняку на пляжі рилась яма. 

А потім виявилося неможливим відірватися від басіка )

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Ніт, приклад треба було брати з Точкіна і іже с нім.

як зйобував точкін я дуже  добре пам'ятаю - бо спілкувався з ним у ті часи -  він шифрувався - мовчав під час зйобу , як риба об лід .

щоб якісно з'їбати потрібні  досить  великі ресурси ( не лишень гроші -  підходяща  освіта , вільний час , знання , здоров'я  е.т.с.  )  бо кроїлово призводить до попадалова

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 годин тому, karbo сказав:

І два мільйони населення, яке теж треба годувати. 

Кому треба?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, vadimv сказал:

Ця тьотка на обкладинці персонально відповідальна за зелену ліваруцію, введення еконорм, вбивство автомобільної галузі і економіки Європи.

До речі з 26 го року В  ЄС автомобілі мають бути обладнані системою безпеки, яка буде включатиме камеру яка дивиться на твоє іпало, чи ти часом не засинаєш. А що якщо та система буде повідомляти куди треба, хто взагалі знаходиться за кермом?! Цифровий констабір насувається. 

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

як зйобував точкін я добре пам'ятаю - він  мовчав під час зйобу , як риба об лід

Ну так правильно - як будеш кричати, що небо падає, то з тебе будуть знущатися (особливо всякі доньки савєйськіх ахвіцерів) і називати йобнутим параноїком ) Нафіг кому це потрібно ))

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Це тепер діти на море не поїдуть якщо апартаментів з кондиціонером і вайфаем не буде. 

Моїм дітям намети подобалися

Посилання на коментар

36 минут назад, vadimv сказал:

Ця тьотка на обкладинці персонально відповідальна за зелену ліваруцію, введення еконорм, вбивство автомобільної галузі і економіки Європи.

Добре, що ще sx4 з нормальним атмосферним  двигуном відходили, а не з 1, 2 л турбоχуйнею. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Як каже Бафет - своєму успіху я завдячую тим, що жив у найкращій країні світу в найкращі її часи )

в тому, що нібито "життя дуже справедливе. твій успіх залежить виключно від тебе"

цілу книжку накатав про те, що успіх залежить від випадковості, і що життя взагалі не справедливе

Можливо у мене і Рената Леонідовича помилка того хто вижив, але це також і доказ що це працює. А щодо книжок, вони ж як сарай, на якому написано одне, а всередині дрова)

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

38 минут назад, US7IGN сказал:

я не бачу протиріч. мій буст виключно для того щоб вони досягли більше ніж я. мене надихав напис під портретом Ньютону в кабінеті фізики радянської школи - «Якщо я бачив далі за інших, то тому, що стояв на плечах гігантів».

Цей напис ви можете в своєму віці усвідомити. Навіть припустити, що той напис висить зараз в якомусь кабінеті фізики, то його ніхто  не бачить бо всі в тіктоках з інстаграмами сидять. 

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Цей напис ви можете в своєму віці усвідомити. Навіть припустити, що той напис висить зараз в якомусь кабінеті фізики, то його ніхто  не бачить бо всі в тіктоках з інстаграмами сидять. 

Мої діти чудово усвідомлюють що без мене вони б не бачили європейської освіти і ще багато чого. Але у них тепер власний новий горизонт для досягнень відкривається. І усвідомлення того що вони для когось теж можуть стати гігантами та підставити плечі.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Можливо у мене і Рената Леонідовича помилка того хто вижив, але це також і доказ що це працює.

для 5%

А стратегія Run працює для 95%

• Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

для 5%

А стратегія Run працює для 96%

Бог допомагає підготовленим і тим хто щось робить для власного успіху, а не сидить на дупі звинувачуючи всіх у своїх неуспіхах.

А ще кажуть є метапрограми і хтось біжить від чогось, а хтось у напрямку чогось. Але це я знову до Ньютонівської механіки повертаюся і векторів сили...

Посилання на коментар

14 годин тому, Gonchik сказав:

А до людей, які призначають цих «звичайних злочинців» керувати пʼятьма тисячами озброєного люду питання будуть? І хто ці люди (ті, що призначили), як не та держава, про яку ви там вище пишете?

Нема в нас інших людей, тільки такі. Нема інших солдатів для армії, інших пацієнтів для лікарів і інших виборці для політиків.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Бог допомагає

Про це вам краще подискутувати з рибаком )

А ще кажуть є метапрограми і хтось біжить від чогось, а хтось у напрямку чогось.

А напрямок один - по колу арени цирку )

Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Можливо у мене і Рената Леонідовича

Что-то Вы скромничаете. Вы и Карлос Слим , так посолидней.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, ozor сказав:

Нема в нас інших людей, тільки такі. Нема інших солдатів для армії, інших пацієнтів для лікарів і інших виборці для політиків.

тому що свого часу кацапські окупанти знищили 70% населення

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

тому що свого часу кацапськи окупанти знищили 70% населення

при активному сприянні американців - усілякі альберти кани , арманди гаммери та   генрі  форди на  тому мільярдні статки зробили 

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

26 минут назад, vadimv сказал:

Випадковості треба сприяти, що звісно не відміняє важливість самої  випадковісті.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

тому що свого часу кацапськи окупанти знищили 70% населення

то про яку націю ми кажемо?

2 хвилини тому, vadimv сказав:

А напрямок один - по колу арени цирку )

в цирку ще є багато інших місць куди просто не всіх пускають

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...