sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Бармалей сказал: это и есть Ваше разрешение тцк беспределить...я серьезно...кто то стал как хочет, а почему тогда другому нельзя бусифицировать?... ладно есть законы и требования предназначенные лишь для бабла кому то...но то что полезно и можно, необходимость исполнения, легко объяснить, нужно выполнять Не сравнивнивайте парковку не в положеном месте(а с другой стороны парковка на тротуаре разрешается,если есть 2 метра для прохода пешеходов) и похищение с разбоем группой лиц с нанесением телесных повреждений средней тяжести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, akineo сказал: окрім Польщі нічого не має? Найбiльш доступнe і зрозуміле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, рыбак сказав: А это тут при чем ? Там или где есть гарантия ,что не будет войны и не отправят ррдину защищать ? В США можливо війна буде, а в Україні йде з усіма наслідками. Звинувачувати когось (укрпропоганду, бандеру) - доля слабких людей, визнати свої помилки - сильних. 20 хвилин тому, рыбак сказав: Жизнь может быть в любой стране другой , понимая, что есть жизнь. Трагедия в том ,и моя в том числе , что родители сами не понимают что есть истинной жизни , а потому и детям не могут объяснить , да и дети часто непослушны родителям . Погоджусь. Тому батьки повинні себе взяти в руки (розвивати себе), а діти лише копіюють поведінку. За моїми суб'єктивними спостереженнями, серед знайомих дитинства, в люди вибились ті, ким батьки займались (сім'ї педагогів зі скромними статками). 16 хвилин тому, рыбак сказав: Слушай , а ведь если бы ты со своей семьей давно выехал , то ведь не пришлось бы , как теперь, винить Путина в своих бедах . Жил бы и радовался . Что тебе мешало , Путин , рашка ? Это ведь аналогичный твоему вопросу пример или нет ? Це мій свідомий вибір залишитись в Україні. Міг виїхати до і під час війни, більше того, мене "виганяли" за кордон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 14 минут назад, sergio сказал: Не сравнивнивайте парковку не в положеном месте(а с другой стороны парковка на тротуаре разрешается,если есть 2 метра для прохода пешеходов) и похищение с разбоем группой лиц с нанесением телесных повреждений средней тяжести. понимаете, есть такое как психология толпы или организма в толпе...когда человек видит вокруг себя разруху, кучу нарушений-проступков-преступлений + сми постоянно накручивают, рано или поздно и он начнет так поступать видя безнаказанность. И все пойдет по нарастающей... (очень коротко в общих словах) так что бусификации с телесными повреждениями очень даже сравнивается с неправильной парковкой, тем более начиналось все тоже относительно спокойно, без насилия и повестки писали))) Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Gonchik сказал: Мова ж про те, щоб вкласти в освіту, а не курʼєром по Варшаві мотатись. Щодо польських вишів - все було зрозуміло давно. Навіть їх хайрейтові в порівнянні з аналогічними в західніших країнах не котуться, що AGH, що Ягелонський. Поталанило дітками, що вступили до 22-го - мали знижки на навчання в багатьох краінах. Все в бабло впирається.А хату продавати яка приносить пасивний дохід, щоб вкладати з невідомим результатом (тобто частково відомим)я не готовий.і так малого з політеху випіздили після першого курсу програмування (зрештою походу воно і так жіночим сиатевим органом накривається по всьому світу), того року по другому разу вчився, але на лайтовішій спеціальності .В тепер уявімо те саме але забугром. В мене мала зараз займається німецькою з декількома дітьми що навчаються в Німеччині та Польщі бо тупо не тягнуть,ясно,що батькам дешевше винайняти репетитора зі Україні ніж на місці шукати. Тобто якби я вивіз малого забугор,,мови він не знае.Бігав би за грубу касу йому репетиторів би там шукав Хату чи академік треба ще винайняти. .А так тут 4 роки дурня відваляє, дадуть якийсь диплом і нехай далі робить,що хоче.Я вже заібався тягнути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Все в бабло впирається.А хату продавати яка приносить пасивний дохід, щоб вкладати з невідомим результатом (тобто частково відомим)я не готовий.і так малого з політеху випіздили після першого курсу програмування (зрештою походу воно і так жіночим сиатевим органом накривається по всьому світу), того року по другому разу вчився, але на лайтовішій спеціальності .В тепер уявімо те саме але забугром. В мене мала зараз займається німецькою з декількома дітьми що навчаються в Німеччині та Польщі бо тупо не тягнуть,ясно,що батькам дешевше винайняти репетитора зі Україні ніж на місці шукати. Тобто якби я вивіз малого забугор,,мови він не знае.Бігав би за грубу касу йому репетиторів би там шукав Хату чи академік треба ще винайняти. .А так тут 4 роки дурня відваляє, дадуть якийсь диплом і нехай далі робить,що хоче.Я вже заібався тягнути. Все впирається, що протягом життя Ви не заохочували сина до навчання, не розвивали його. А зараз не готові усунути свої прогалини - шляхом вкладання коштів в репетиторів (які не факт, що допоможуть, адже "тато" все життя киздив пісок, а не саморозвивався). Хоча Ви рукастий, моя повага. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 40 минут назад, XL.pro сказал: В США можливо війна буде, а в Україні йде з усіма наслідками. Звинувачувати когось (укрпропоганду, бандеру) - доля слабких людей, визнати свої помилки - сильних. Погоджусь. Тому батьки повинні себе взяти в руки (розвивати себе), а діти лише копіюють поведінку. ок. Тоді : "Звинувачувати когось (путіна , росію, ) - доля слабких людей, визнати свої помилки - сильних." Пару часов я почти точно так же тут и сказал : "рыбак ответил в разделе Война Знаешь в чем основная проблема , как мне видится , что ты , вы ищите как изменить того или тех. Но даже не рассматриваете , как поменяться самому и самим " Змінено 33 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 27 минут назад, XL.pro сказал: Все впирається, що протягом життя Ви не заохочували сина до навчання, не розвивали його. А зараз не готові усунути свої прогалини - шляхом вкладання коштів в репетиторів (які не факт, що допоможуть, адже "тато" все життя киздив пісок, а не саморозвивався). Хоча Ви рукастий, моя повага. Ніфіга собі не заохочував?! Та я, тобто він від тих репетиторів не вилазили. Пи. Си. Репетитори допомогли, бо таки поступив. Репетмтри курси по всім предметам НМТ. Зрештою і з донькою так само було. Тепер і вона сама репетитор. 😎 Пи.Си2 Бачив я таких, що маморощвивались. Ну, що сказати-краще пісок πιздити, принаймні є тепер де ухилятись в комфортних умовах. 😸 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз