Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, sergio сказав:

Палантір рулить. 

image.png.efff2f6f6a254fc8af8f9556d2452ff4.png

Міністерство оборони кодифікувало розроблений українською компанією Дикі Шершні комплекс Hornet Vision Ctrl, який дозволяє пілотам дистанційно керувати дронами з будь-якої точки світу.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Дикі Шершні кажуть, що це перша система віддаленого керування безпілотниками, яка пройшла кодифікацію за стандартами НАТО та офіційно допущена до експлуатації у Силах оборони.

Як зазначила компанія, до її складу входить наземна станція керування та контролю Hornet Vision Ctrl з цифровою відеосистемою з віддаленим управлінням та унікальною антеною всенаправленої дії 360°, а також обладнання для дистанційного підключення робочого місця оператора БпЛА.

nv.ua/ukr/ukraine/events/hornet-vision-ctrl-ukrajinska-sistema-viddalenogo-keruvannya-dronami-kodifikovana-minoboroni-50618331.html

daily.mriya.social/hornet-drone/

image.thumb.png.c6220955e9282a8d58f06978058c3a39.png

image.thumb.png.3394c1a145082d0e26274b04d7c9d47f.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, hause сказал:

Зе укр гниди.

по идее получилось что hause укргнида

Цитата

Позавчора росіяни запустили маленьку ІПСОшку, яка дуже гарно лягла в контекст.
В мережі покотилось відео як два бійця 425 ошп в Костянтиновці розвернули два прапора в ДК. При чому дуже різонуло що на прапорах були приліплені фото Зеленського і Сирського.

Я зазвичай всі ці речі пропускаю як фоновий шум, але цю деталь відмітив і подумав, що хтось їбонувся.

Потім пішла хвиля інфи, що ті бійці вже в полоні. Перша реакція - Гаркавий їбонувся, відправляючи людей на флаговтик, щоб типу підтримати Сирського. Якщо це його рішення, то його саджати треба. Тобто якийсь час, я був в повній впевненості, що людей відправили на величезний ризик, заради медійної підтримки Сирського.

Але вчора вже росіяни закинули відео, де ті ж бійці, але типу вже в полоні, на тій же локації, в той же час доби, кладуть ті ж українські прапори на землю (чисті не пом'яті, з тими ж фото), топчуться по ним ногами і підіймають російський прапор і дякують росіянам.
Тобто тоді вже було очевидно, що це іпсоха.

Але тригернуло навіть мене. А я дуже багато бачив за своє життя вкидів і в мене все гарно з аналізом і критичним мисленням.

Я це до чого. Більшість оціночних суджень, які зараз звучать, виникли в форматі - мені сказали, я чув, бачив відео.

Я не збирають нічого писати в захист Сирського. Але і хейтити, та засуджувати за речі про які я достеменно не знаю, не збираюсь.
Чисто констатація фактів.

Як мінімум тому, що всі злодєянія про які кажуть, фізично не могли бути ініційовані Сирським. Не по чину.
Тобто накази, які приписують Сирському, віддавали командири рот, батальйонів, бригади, угруповань. Сирський ставить задачу. В реалізують її ті, хто зараз сором'язливо мовчать і молять бога, щоб їх не згадали.

І так, мене дуже бісить як працює ГУП і як розриває людей після БЗВП і бездумно заповнюють клітини.
І так, є десяток речей які мені не подобаються до трясучки.

Але я не знаю всіх обставин. Хоча в випадку з усіма головними управліннями знаю. Там дійсно застаріла методи і бюрократія мирного часу.

Я дуже гарно пам'ятаю, як вигрібали людей в піхоту з НЦ. Але я також пам'ятаю, що після звернення особисто до Сирського, з'явилась заборона на переводи інструкторів.
З чого я роблю простий висновок - була поставлена задача умовно "15 тис вс в піхоту", а хтось з головних управлінь зробив так як їм простіше - перемістили бездумно з клітин цифри в інші стовпці в таблиці екселя.

До речі, хтось помітив, що зараз майже нема масових переводів з тилових частин і частин забезпечення в піхоту як раніше?
Це ж теж про щось говорить?

Але по 151 НЦ, є дуже проста річ.
Існування151 НЦ в тому форматі як воно є стало можливе трьом людям.
Залужний, Сирський, Шаповалов.
Без цих призвищ нас би 10 раз з'їли.

От подобається, чи ні, але все що треба було для розвитку центра і програм які випереджають всі інші, все мало повну підтримку.

І хочу зауважити, що всі призначення, всі нові підрозділи і структури, теж створювалось за підписом ГК.
Всі новаторські ідеї в ЗСУ, як не дивно підтримував Сирський.
Просто подумайте над цим. Що призначення прізвищ на посади і можливість реалізувати, те що зараз в фаворі у публіки, це теж рішення і підтримка ГК.

І ще раз нагадаю. Після зміни одного призвища на інше, для більшості нічого не зміниться. Та ж мобілізація, та ж війна піхотою.

І ще. А чому всі вирішили, що наступний ГК, буде краще і зробить так як хочеться "вулиці"?
У мене, наприклад, є сумніви. Бо пару призвищ, які всім відомі по красивим картинкам і піару, особисто мені знайомі по людожерским рішенням. І повній байдужості до життя людей.

PS, Росіяни самі зняли флаговтик з бійцями які раніше потрапили в полон. Начебто це вони в конали задачу. І зразу зняли відео з російським прапором. Обидва відео зняли росіяни і запустили з лагом в добу (Roman Donik)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

8 годин тому, sergio сказав:

Блин, мы с малым в Ионическом море по телефону утопили. Как то пошёл камни по пляжу собирать иду навстречу два чувака идут за ручки держатся, я от окуения аж телефон выронл. И хотя там сантиметров 20 глубина и я почти сразу его вытащил к вввечеру он накрылся звездой. А на следующий год малой побежал в море и забыл выложить телефон из кармана. Ну и утопил его, я ещё понырял, но было  небольшое волнение, немного мутно. Я на пляже положил камень по направлению и, на следующий день, таки вытащил телефон, он был на глубине с 2, 5 м метрах в 15ти от берега. Ему уже была жопа, разве симку спас. А однажды утопил телефон прямо в машине. Зимой в коврике насобиралась вода и туда случайно  упал телефон, заметил когда из него пошёл лёгкий дым. 

Я б до води не підходив краще.

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

голівуд  люто заздрить 

Тому і скинув щоби публіка подивилася 

Посилання на коментар

10 минут назад, akineo сказал:

мужик, всі канали приватні 

ХЗ мене кругом пускають. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Пишуть, що сьогодня цікаве зверненням пересидента буде

якого? 

Посилання на коментар

30 хвилин тому, akineo сказав:

мужик, всі канали приватні 

На цьому відкритому каналі він комусь басейн показує :flag1:

www.instagram.com/reel/Da5xOBSOSdr/

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

На цьому відкритому каналі він комусь басейн показує :flag1:

www.instagram.com/reel/Da5xOBSOSdr/

Херня порівняно з Верхнею Апшою. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...