US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, kkost сказав: а ви порівнювали її на смак, ту яловичину? кращої яловичини ніж в ПАР я ще ніде не куштував Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: це про 5-й рівень піраміди Маслова, а не про море Понятно. Там как-то одни к Титанику на Титане занырнули. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Прям вспомнились 12 соток картохи ь вместо картохи... Оо, " картоха"- это Твоя тема - тема Пустого Мешка. Ты в ней профи! :)))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: я теж, а потім почитав як це і вирішив що мені мотоцикла вистачить щоб дорого бомжувати час від часу Я теж, коли почав вникати (навіть пробний тур із товаришем планували, для навчання), але… коли розібралися, то хер там свободи. На тій яхті, по суті, бомжуєш, а 99% підпрацьовують клоунами у ***асів (возять туристів). Яка то воля!?) Тож для себе вирішив: моторний човен (який у мене майже завжди був) і щоб у кармані було на примхи, це не така вже й погана річ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, ks6 сказав: Понятно. Там как-то одни к Титанику на Титане занырнули. ні. ті якраз комерційно подорожували Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, US7IGN сказав: я теж, а потім почитав як це і вирішив що мені мотоцикла вистачить щоб дорого бомжувати час від часу але ж можна і мотоцикла з собою на яхті возити. Здається на старих Amel є навіть спеціальний рундук для того)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Що це за картопля по 9 грн. за кіло? Я домашню брав по 20 грн. Та й не хватить 100 кг. на родину, якщо кожен день жарить. Не кажучи вже про те, що від такої їжі мало користі. Економить на продуктах - то погана ідея. Не, ну про смажити кожен день, я то трохи загнув. Пам, ятаю, як в жирні роки, десь 15-17 років тому, купили десь 300 кг картоплі, ближче до наступного літа більше 50 кг викинули. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 26 хвилин тому, XL.pro сказав: Якість продуктів однакова? Давно дивився програму про пральні порошки/миючі засоби для Європи (Німеччини), Польщі та України. Одні й ті ж самі виробники постачають продукцію різного сорту. Тю, та навіть у Лідлі апельсини воняють фантою (хімією). На відміну від апельсинів у Меркадоні. Не кажучи вже про ті, що на ринку продаються або на вулиці ростуть ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Я теж, коли почав вникати (навіть пробний тур із товаришем планували, для навчання), але… коли розібралися, то хер там свободи. На тій яхті, по суті, бомжуєш, а 99% підпрацьовують клоунами у ***асів (возять туристів). Яка то воля!?) Тож для себе вирішив: моторний човен (який у мене майже завжди був) і щоб у кармані було на примхи, це не така вже й погана річ. я декілька книжок прочитав від першої особи так сказати. мене зупинило насправді дві речі - я воду не люблю і здоров'я немає. а так якось не цікаво www.theguardian.com/world/2016/mar/01/mummified-body-of-german-man-found-in-yacht-adrift-off-philippines Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: В нас на оптовому базарі Шувар. Така трохи червона. . В мене сусід пізніше взагалі а нас в селі по 7.5 купив. Їсти картоплю, вирощену на гербіцидах - так собі ідея. Домашня не так дорого коштує. Я, правда, картоплю мало їм, еле купив 50 кг. домашньої на всяк випадок, нехай лежить у погребі:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 25 хвилин тому, DmiVady сказав: в мене гроші завжди були результатом командної роботи й прибиті цвяхами до України) Я навіть не буду коментувати це з точки зору фінансової грамотності ) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Це де таке, в Хургаді? І ви ще не берете до уваги місцеве населення. Не всім підходить жити серед жебракуючих папуасів. На а в Україні гонорові папуаси. Всієї і різниці то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, kkost сказал: а ви порівнювали її на смак, ту яловичину? Речь шла о доступности продуктов . Смак такое дело, найдется куча гурманов, которые похерят испанскую говядину на фоне какой-нибудь другой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 18 минут назад, vadimv сказал: Я переживаю?!! ) Не, я просто озвучиваю очевидные вещи - . Ты опять за " очевидное" говоришь , но так и не осилил дать определение " очевидному". Иди проконсультируйся со своим ии-разумом. Потом попросишь , может и подам тебе чего. Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Їсти картоплю, вирощену на гербіцидах - так собі ідея. Домашня не так дорого коштує. Я, правда, картоплю мало їм, еле купив 50 кг. домашньої на всяк випадок, нехай лежить у погребі:) Порівняно з всякими іншими приколами вже пофіг на ті нітрати з гербіцидами. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: я декілька книжок прочитав від першої особи так сказати. мене зупинило насправді дві речі - я воду не люблю і здоров'я немає. а так якось не цікаво www.theguardian.com/world/2016/mar/01/mummified-body-of-german-man-found-in-yacht-adrift-off-philippines Я без книжок, поспілкувався на форумах з екіпажами, почитав їх звіти, і все зрозумів(для яхти): нема пари вільних мільйонів грошей - нема повноцінної волі). Так що пішов по шляху, на який мав статки без кредитів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 25 хвилин тому, US7IGN сказав: а від України відірватися дійсно важко, але можливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Я навіть не буду коментувати це з точки зору фінансової грамотності ) Так ты уже прокомментировал :))) Ты хоть соображаешь , что пишешь , или ты совершенно тупой Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, DmiVady сказав: нема пари вільних мільйонів грошей - нема повноцінної волі у кожного своє бачення волі. інакше десятки тисяч дешевих яхт не гасали б океанами) форуми ж хоч не наші читали? Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 24 хвилини тому, ks6 сказав: Аренда жилья, медицина, обслуживание авто, детский сад и т.д. Боюсь если все нюансы подсчитать, то не очень весело получится. Типа в Украине оно весело получалось... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 26 хвилин тому, US7IGN сказав: але деякі держави вважають що всім має бути однаково погано саме у них Про тварин, які рівніші за інших, написано не в Україні ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: Типа в Украине оно весело получалось... Как говорил про таких как ты Бездомный :" За шмат гнилої ковбаси , ти навіть матір продаси " Это тебе твой любимый " нажористый текст" - инжойте, как ты говорил Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Про тварин, які рівніші за інших, написано не в Україні ) а що в Єгипті пишуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 хвилину тому, ks6 сказав: Не пойму в чем кайф. Ладно Колумб, Магелан или Дрейк. Там финансовые интересы. Это в детстве определяется на качелях ) Если в кайф качаться на них сутками - можно в море )) А если начинает укачивать - то лучше не))) Мы пока полтора часа ехали на катере до острова на Мальдивах, мне уже сильно поплохело (на берег на карачках сполз и пару часов отлеживался), а девочка на соседней лавочке вообще решила с борта сигануть, бо ей уже невыносимо было... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: у кожного своє бачення волі. інакше десятки тисяч дешевих яхт не гасали б океанами) форуми ж хоч не наші читали? Я наші, товариш (у нього бізнес з Іспанією(косметика) вже був на той час, та вільна англійська, а без неї ніяк у яхтінгу) розказував про імпортні подорожі. Великих відмінностей нема, але в імпортних капітанів більше можливостей та прав, бо вони громадяни не України:) Кожному - своє, то точно. То було вже років з 20 тому, нюанси не пам'ятаю, бо більше до тої теми не повертався: закрив двері. І англійську не став вчити) а зараз ... може технічну трошки поганяю, але світ не стоїть: OpenAI тихо запустила ChatGPT Translate . Може скоро буде чіп в голові перекладати з 50 мов та ще з різними стилями) Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз