karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Я вам про хому, а ви мені про Ярему Кацапня зміїний також взяла, і що з того? Проблема не в острові, зараз з нього і так експорт нульовий і без захоплення чи рівняння, а в тому що Іран дістає іншого берега бо там близько дуже, а танкери і поготів дістане - з цим що робити? Ви карту гляньте, там все ясно Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, karbo сказал: Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Але кацапи звідтам з'їбнули, і флот убрали. Те ж саме і Трампа чекає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, karbo сказав: Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12.03.2026 в 17:28, миг сказав: Сьогодні стояв метрів 40 від заправки,дрон уїбав по навісу. Ну щож ,поїхав на другу.Став,відкрив бак і пішов платити,зайшов в пріміщення станції. Коли сповіщення,що дрон прямує сюди. Вилитів ,робітники по норам, не закриваючи бак стартанув.Відїхав метрів 70,став закрити бак і як уебе в колонку де я був 30 секунд поспіль.На сьогодні мені с жінкою вражень вистачило. Який сенс бути на лінії вогню? Якщо ви не в силах оборони то їдьте звідти. Так, не хочеться, шкода кидати рідне місце і їхати в невідомість, але в таких умовах загинути - питання часу. Ризикувати - треба мати причини, єдина поважна причина лишатись - спротив ворогу і допомога оборонцям, все інше не варте того Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 година тому, Дощ сказав: Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків Щоби Іран перестав бути загрозою достатньо приземлити економіку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз