Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, vbb сказав:

якби я мав такі повноваження та компетенції, то мабуть не писав би тут на форумі....

існує як мінімум правило "5 чому"  - є проблема. треба запитати чому?  та після 5 -того запитання вже видно корінь проблеми

тобто, продавлювати щоб відповідні компетентні посадовці хочаб почали з розборкою проблем...

Працює закон збереження енергії, давиш з одного боку - вилазить з іншого. Зазвичай ті хто давлять бачать лише свою проблему, і їм немає справи до тих хто її не бачить. Всі говорять про баланс, якого не існує. Рішення немає, його не існує в принципі, є тимчасові перехідні півміри гасити спалахи. Основна проблема - війна, яку також ніхто не знає як закінчити. Є речі які в масі своїй не залежать від когось чи когось конкретно, це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, Дощ сказав:

Працює закон збереження енергії, давиш з одного боку - вилазить з іншого. Зазвичай ті хто давлять бачать лише свою проблему, і їм немає справи до тих хто її не бачить. Всі говорять про баланс, якого не існує. Рішення немає, його не існує в принципі, є тимчасові перехідні півміри гасити спалахи. Основна проблема - війна, яку також ніхто не знає як закінчити. Є речі які в масі своїй не залежать від когось чи когось конкретно, це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати 

я уявляю, приходить до мене клієнт, а я йому кажу - рішення немає, і проблема не в мені, а в тому що взагалі ніхто не знає що робити. і взагалі від нас нічого не залежить, чи не від нас а не від кого конкретно. це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати, тому плати мені щомісяця і я буду гасити спалахи поки у тебе не закінчаться гроші. а потім нема клієнта - нема проблем :lol: хоча що тут уявляти, більшість моїх колег так і робить :flag1:

а у мене все починається зі з'ясування причин проблеми, вироблення стратегії і закінчується вирішенням проблеми. отакий я збочинець :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Дощ сказав:

Є речі які в масі своїй не залежать від когось чи когось конкретно, це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати 

каліцтва та вбивства українців один одного в процесі мобілізації - теж не можна прорахувати?

чи нема кому зробити так щоб винні -  отримали належне покарання? 

Посилання на коментар

1257107061_.png.cb2d1836ce71f771ed0b61012af58079.png

Global human population has surpassed Earth’s sustainable carrying capacity
...
Regardless, it is clear that Earth cannot sustain the future human population, or even today’s, without a major overhaul of socio-cultural practices for using land, water, energy, biodiversity, and other resources. As such, some form of societal downscaling [sensu 22] appears inevitable, whether achieved actively or in response to continued declines in population growth.
...

iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/ae51aa

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

я уявляю, приходить до мене клієнт, а я йому кажу - рішення немає, і проблема не в мені, а в тому що взагалі ніхто не знає що робити. і взагалі від нас нічого не залежить, чи не від нас а не від кого конкретно. це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати, тому плати мені щомісяця і я буду гасити спалахи поки у тебе не закінчаться гроші. а потім нема клієнта - нема проблем :lol: хоча що тут уявляти, більшість моїх колег так і робить :flag1:

а у мене все починається зі з'ясування причин проблеми, вироблення стратегії і закінчується вирішенням проблеми. отакий я збочинець :lol:

Може збочЕнець?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Tochkin сказав:

1257107061_.png.cb2d1836ce71f771ed0b61012af58079.png

Global human population has surpassed Earth’s sustainable carrying capacity
...
Regardless, it is clear that Earth cannot sustain the future human population, or even today’s, without a major overhaul of socio-cultural practices for using land, water, energy, biodiversity, and other resources. As such, some form of societal downscaling [sensu 22] appears inevitable, whether achieved actively or in response to continued declines in population growth.
...

iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/ae51aa

mev.gov.ua/novyna/verkhovna-rada-skhvalyla-v-tsilomu-zakon-shchodo-obyednannya-elektroenerhetychnykh-rynkiv

Разом з намірами побудувати в Україні ще трохи атомних блоків виглядає як бажання Європи аутсорсити у нас енергетику

Посилання на коментар

38 хвилин тому, vbb сказав:

каліцтва та вбивства українців один одного в процесі мобілізації - теж не можна прорахувати?

чи нема кому зробити так щоб винні -  отримали належне покарання? 

Це просте, звісно прораховується

Нападників ловлять, кримінальні справи є, чи покарання належне не знаю, суд судить

Але це демагогія, малі фрагменти об'ємної історії

44 хвилини тому, US7IGN сказав:

а у мене все починається зі з'ясування причин проблеми, вироблення стратегії і закінчується вирішенням проблеми.

Та ти шо, не може бути

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...