рыбак Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Рано закінчувати торг, коли в тебе гарні карти на руках. А только ли в этом одном причина ? Существуют еще Китай , арабы, да и брикс . Как они на это отреагируют ? Конечно , можно на них не оглядываться , ведь они вели себя эгоистично , но не все так просто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 41 минуту назад, US7IGN сказал: а чому дімон не пише , що янкі кацапів навіть на протокольний у подібних випадках обід не запросили ? столи ж 100 % вже сервійовані були Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну який феєрверк? Поділять світ між Китаєм і США та й усе:) Україна - то шахівниця, де лохи думають, що вмирають за Батьківщину. Печально, образливо, але така реальність. Перепрошую пана, то був такий собі тролинг ) Але, я бачив, що ви заходили у тему теоретиків сексу з жінками, може спілкування в ній якось вплило на гостроту котячих реакцій ) А може й мій тролинг був недостатньо смішним та зрозумілим) буває ) Дозволю собі уточнити: я дотримуюсь погляду пана Бжезинського - шахівниця - це весь світ. Відтак Україна може бути фігурою, пішаком, або навіть ... клітинкою. І ще одне: двокутних шахівниць я поки що не зустрічав 😉 хоча майже щодня розважаю свій мозок задачками на них ) Змінено 12 годин тому користувачем DmiVady описьки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Перепрошую пана, то був такий собі тролинг ) Але, я бачив, що ви заходили у тему теоретиків сексу з жінками, може спілкування у ній якось вплило на гостроту котячих реакцій ) А може й мій тролинг був недостатньо смішним та зрозумілим) буває ) Дозволю собі уточнити: я дотримуюсь погляду пана Бжезинського - шахівниця - це весь світ. Відтак Україна може бути фігурою, пішаком, або навіть ... клітинкою. І ще одне: двокутних шахівниць я поки що не зустрічав 😉 хоча майже щодня розважаю свій мозок задачками на них ) Коли коту немає чого робити, він заходить в тему Бездомного Піду далі помідорки консервувати, може ще згодяться:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Піду далі помідорки консервувати, може ще згодяться:))) Двозначна фраза 😁)))))))) чи то я збочинець )))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Двозначна фраза 😁)))))))) чи то я збочинець )))) Таки збочинець:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, DmiVady сказав: шахівниця - це весь світ. Відтак Україна може бути фігурою, пішаком, або навіть ... клітинкою. І ще одне: двокутних шахівниць я поки що не зустрічав 😉 Воно таке бува, коли ховаєш голову в пісок. Тут вже було: Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Цікаво, а ви це розумієте без перекладача? Змінено 11 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, а ви це розумієте без перекладача? Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Рано закінчувати торг, коли в тебе гарні карти на руках. Смотрите, как еше может выглядеть ситуация . допустим, заключили временное перемирие, но оно же временное. Что произойдет дальше? Не нужно быть оракулом , чтобы предугадать. А будет следующеее : Трампу дадут его медальку , в виде " миротворца" ; тут, сначала как бы будут создавать видимость решения проблемы , а потом , гдет незадолго до американских выборов опять полыхнет и уже с новым витком ожесточения , да и втянут в это Штаты. И получится , что Трамп наступит на грабли демократов. А оно республиканцам на выборы нужно ? А нам , оно нужно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, а ви це розумієте без перекладача? Ні, в мене шкільна німецька, але в моєму компі перекладач з картинок є ) Ще можу дочку попросити, в неї вже підтверджений C1 Advanced (CAE), а вас якій рівень володіння? Просто коли теж саме з картинки, чи статтю в імпортній пресі, перекладає якесь СМІ, то чомусь завжди змінюється сенс 😉 Тому новини в простір я віддаю перевагу викладати так, а не як в анекдоті: *** - А я вам так скажу: ваш Карузо - полнейшее говно. - Как, вы слышали самого Карузо??? - Да, мне Рабинович напел... ** 😉 Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady описьки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, DmiVady сказав: Просто коли теж саме з картинки, чи статтю в імпортній пресі, перекладає якесь СМІ, то чомусь завжди змінюється сенс 😉 І це ще квіточки. Бо кацапських перекладачів у ООН спецом роками тренували спотворювати зміст сказаного прямо на льоту, синхронно. Не вірите? Спитайте у Чекалкіна, який закінчив Військовий інститут іноземних мов у мацкві (Военный институт Министерства обороны СССР) "в нашем ВИИЯ был целый факультет спецпропаганды...Нас учили использовать техники боевой спецпропаганды против солдат армии противника." Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ні, в мене шкільна німецька, але в мене в компі перекладач з картинок є ) Ще можу дочку попросити, в неї вже підтверджений C1 Advanced (CAE), а вас якій рівень володіння? Просто коли теж саме з картинки, чи статтю в імпортній пресі, перекладає якесь СМІ, то чомусь завжди міняється сенс 😉 Тому новини в простір я віддаю перевагу викладати так, а не як в анекдоті: *** - А я вам так скажу: ваш Карузо - полнейшее говно. - Как, вы слышали самого Карузо??? - Да, мне Рабинович напел... ** 😉 Я без поняття який в мене рівень англійської по міжнародній шкалі. Розумію написане, але суть не в цьому. Який сенс скидати це сюди в оригиналі та ще й картинкою? Щоби що? 90% старих дідів це не зрозуміють, і навіть гугл-перекладачем не переведуть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: Я без поняття який в мене рівень англійської по міжнародній шкалі. Розумію написане, але суть не в цьому. Який сенс скидати це сюди в оригиналі та ще й картинкою? Щоби що? 90% старих дідів це не зрозуміють, і навіть гугл-перекладачем не переведуть. И об этом тоже повествуется в той книге , которую сейчас читаю. Вот прочитаю её и буду вас тут всех , ну и себя конечно, изучать под новым видением. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: судячи з контексту на той момент він вже помер і посмішка була посмертною. тобто переклади дійсно спотворили суть 𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐚𝐬𝐭 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐁𝐨𝐫𝐨𝐦𝐢𝐫 "Aragorn knelt beside him. Boromir opened his eyes and strove to speak. At last slow words came. 'I tried to take the Ring from Frodo,' he said. 'I am sorry. I have paid.' His glance strayed to his fallen enemies; twenty at least lay there. "They have gone: the Halflings: the Orcs have taken them. I think they are not dead. Orcs bound them.' He paused and his eyes closed wearily. After a moment he spoke again. 'Farewell, Aragorn! Go to Minas Tirith and save my people! I have failed.' 'No!' said Aragorn, taking his hand and kissing his brow. 'You have conquered. Few have gained such a victory. Be at peace! Minas Tirith shall not fall!' Boromir smiled. 'Which way did they go? Was Frodo there?' said Aragorn. But Boromir did not speak again. 'Alas!' said Aragorn. "Thus passes the heir of Denethor, Lord of the Tower of Guard! This is a bitter end. Now the Company is all in ruin. It is I that have failed. Vain was Gandalf's trust in me. What shall I do now? Boromir has laid it on me to go to Minas Tirith, and my heart desires it; but where are the Ring and the Bearer? How shall I find them and save the Quest from disaster?'" •J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings, The Two Towers, The Departure of Boromir. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я без поняття який в мене рівень англійської по міжнародній шкалі. Розумію написане, але суть не в цьому. Який сенс скидати це сюди в оригиналі та ще й картинкою? Щоби що? 90% старих дідів це не зрозуміють, і навіть гугл-перекладачем не переведуть. Зайти й перевірити свій рівень нескладно і багато не коштує, якщо дівчинка у 16 років зуміла, то й ви зможете) звісно, якщо це вас цікавить. Чому так, я вже написав: "щоб не викривляти сенсу", 90% старих дідів можуть або розвивати свій мозок, і безкоштовно це перекладати, або читати варіанти новин на "цензорі" тощо, це їх вибір. Я в цій темі пишу здебільш, щоб свою українську привести до ладу ) ну і по ходу ще кілька цікавих та недурних співрозмовників знайшлося - теж в наші часи здобуток))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Зайти й перевірити свій рівень нескладно і багато не коштує, якщо дівчинка у 16 років зуміла, то й ви зможете) звісно, якщо це вас цікавить. після 50-ти чоловіка в жінках найбільше лякає ризик того що не встане. так і з тестами мабуть 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: після 50-ти чоловіка в жінках найбільше лякає ризик того що не встане. так і з тестами мабуть очіківання баб - то їхні проблеми 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Зайти й перевірити свій рівень нескладно і багато не коштує, якщо дівчинка у 16 років зуміла, то й ви зможете) звісно, якщо це вас цікавить. Чому так, я вже написав: "щоб не викривляти сенсу", 90% старих дідів можуть або розвивати свій мозок, і безкоштовно це перекладати, або читати варіанти новин на "цензорі" тощо, це їх вибір. Я в цій темі пишу здебільш, щоб свою українську привести до ладу ) ну і по ходу ще кілька цікавих та недурних співрозмовників знайшлося - теж в наші часи здобуток))) А куди треба зайти? Всі ці онлайн-тести - хєрня повна. Мені видає С2, а це дуже далеко не так:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Dmitriy_S сказал: А куди треба зайти? Всі ці онлайн-тести - хєрня повна. Мені видає С2, а це дуже далеко не так:)) Аха-хах. Да кто бы сомневался .))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: після 50-ти чоловіка в жінках найбільше лякає ризик того що не встане. так і з тестами мабуть Кажуть, що є багато препаратів, що дозволяють, навіть при слабкому здоров'ї(кровотоку), показувати себе огогоякиймачо ) Звісно, коли дівчині 25-30, то є трошки забагато для чоловіка у повному розквіті сил (після 50-ти), та й трохи нудно, якщо на тверезу ))) бо окрім обов'язкової необхідної фізіології(жарт матінки-природи) в житті багато більш цікавих занять ) Тести, до речі, доньці допомогли, зараз новий науковий керівник працює з нею із британщини, й усі матеріали англійською. Дві статті на "пабмеді"(звісно у співавторстві з попереднім НК) їй теж, прийшлося, я це не дивно 😉 англійською писати ) В науковому світі і для подальшої освіти, ці папірці (серти) потрібні, на початковому етапі, тому так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А куди треба зайти? Всі ці онлайн-тести - хєрня повна. Мені видає С2, а це дуже далеко не так:)) Спитаю, якщо воно вам важливо, я не контролюю її навчання) Якась міжнародна школа ... але чи будете ви витрачати свій час, на той папірець, якщо воно вам і так добре? ) Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Кажуть, що є багато препаратів, що дозволяють, навіть при слабкому здоров'ї(кровотоку), показувати себе огогоякиймачо ) давно ж є засоби малої механізації та ШІ 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Тести, до речі, доньці допомогли, зараз новий науковий керівник працює з нею із британщини, й усі матеріали англійською. навіть на С1 тест досить важкий. я тут пробував www.efset.org/ я своїй контакти помалу шукаю в штатах та англії на навчання зі знижкою. може наступного літа кудись поїде в кампусі пожити при університеті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз