Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Навешивание ярлыков: Использование оскорбительных или уничижительных определений для дискредитации оппонентов. "" правильно назвати = правильно зрозуміти Конфуцій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 3 часа назад, XL.pro сказал: P.S. Мова важлива, але вона далеко не на першому місці))) насправді - на першому інакше , кацапи не воювали б так скажено з мовою , і не лише україїнською - білоруською , татарською , калмицькою , е.т.с всех в одно истолочь (с) Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 минут назад, vadimv сказал: Так, еще раз. Имеется факт, что карта распространения езыга совпадает с картой оккупированных территорий. Назовите причину данного фЭномена. так все просто))) история возникновения и жизни этих территорий Цитата А теперь еще один факт, исторический. Как известно, на ныне оккупированные территории во время предыдущей оккупации окккупантами было завезено дохера носителей езыга. Вопрос - что будет, если убрать носителей? Время пощло. путин сдастся и вернет усё? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) Вадим, ну не интересно в дебри залазить, я понимаю, трудно воспринять себя причиной озвученной путиным и его пропагандонами в тандеме с украинским дугиным...но к сожалению это факт...как не пытайтесь увести в сторону, от реальности не уйдешь...главное себя не обманывать или самому не обманываться))) Змінено 16 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, Бармалей сказав: так все просто))) А все на самом деле просто. "Не надо усложнять без необходимости" © 19 хвилин тому, Бармалей сказав: история возникновения и жизни этих территорий Геноцид - так это называется. "Правильно назвать - правильно понять" © 19 хвилин тому, Бармалей сказав: путин сдастся и вернет усё? Это будет больше похоже на страны Балтии и Финляндии. 16 хвилин тому, Бармалей сказав: трудно воспринять себя причиной озвученной путиным и его пропагандонами в тандеме с украинским дугиным А я никогда не был в тандеме с украинским дугиным, я бы с ним срать не сел на одном поле, так же как и с другим конченым мудаком аферистовичем Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 часа назад, 7351 сказал: Особливо підари всередині України, які публічно, кожного дня, повторюють майже один тей самий набір брехні проти діючої військової влади України, допомагаючи росії -- країні агресору та вбивці українських дітей. Никто не в состоянии настолько дискредитировать нынешнюю власть , как сама же эта власть и её продажные холуи в средине , повторяя один и тот же набор лжи. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 10 минут назад, vadimv сказал: А я никога не был в тандеме с украинским дугиным, я бы с ним срать не сел на одном поле, так же как и с другим конченым мудаком аферистовичем это с усами не украинский дугин))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: это с усами не украинский дугин))) Извиняюсь, обознался ) Насчет геноцида возражений нет? Так и запишем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Никто не в состоянии настолько дискредитировать нынешнюю власть , как сама же эта власть и её продажные холуи в средине , повторяя один и тот же набор лжи. Попередня влада була такою самою, і до неї така ж, і до неї ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 35 минут назад, XL.pro сказал: P.S. Мова важлива, але вона далеко не на першому місці))) Для чего , для каких целей ? Покажите мне того , кто изучив украинских язык и в результате стал добрее , честнее или праведнее . Я вижу на этой ветке форума лишь примеры наоборот . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Насчет геноцида возражений нет? не читал но осуждаю))) геноцид - это как с индейцами на континенте одном))) то что было у нас немного другое...сошлось слишком много факторов (имхо конечно же) у меня нет степеней прохфессорских, как у упомянутого укрдугина и компашки, чтоб дискутировать на эту тему...в ней каждый из нас будет в чем то прав...для себя можете сравнить численности индейцев и украинцев по годам и сделать выводы геноцид или не совсем...или глянуть причину завоза населения в те упомянутые Вами места... Змінено 15 годин тому користувачем Бармалей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: геноцид - это как с индейцами на континенте одном))) На этом континете было ничуть не лучше, чем, к примеру, на Аляске 2 хвилини тому, Бармалей сказав: то что было у нас немного другое... Никакое не "другое", а то же самое - самый настоящий геноцид. 2 хвилини тому, Бармалей сказав: можете сравнить численности индейцев и украинцев по годам и сделать выводы геноцид или не совсем Так я уже сравнил и сделал выводы - геноцид. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Попередня влада була такою самою, і до неї така ж, і до неї ... Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Для чего , для каких целей ? Покажите мне того , кто изучив украинских язык и в результате стал добрее , честнее или праведнее . Я вижу на этой ветке форума лишь примеры наоборот . Для ідентичності, розвитку. Мова - засіб спілкування. Мені незрозуміло як можна не знати українську мову, живучи в Україні. Особисті якості людини не залежить від знання мови. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? все изменится, когда украинцы перестанут хотеть походить на тех кто керуэ🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Так я уже сравнил и сделал выводы - геноцид. быстро Вы...я просто преклоняюсь, у людей уходят годы на изучения документов, а тут раз и всё))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? Зустрічне питання - а ким керують НЕ підараси? Можна пару прикладів? 1 хвилину тому, Бармалей сказав: быстро Вы...я просто преклоняюсь, у людей уходят годы на изучения документов, а тут раз и всё))) Фигасе "раз и все". Я вообще-то где-то года с 2014 задумался над этим. Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Чому українцями весь час керують підараси? Місце прокляте? Досить довгий час українці були пригнічені, еліту цілеспрямовано знищували, патріотів не допускали до влади. В суспільство вносився розбрат, люди стали пасивними. Багато причин. Але підарасів обирають саме українці, в тому числі завдяки таким маніпуляторам як Ви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Зустрічне питання - а ким керують НЕ підараси? Можна пару прикладыв? Побуду Вадимом. Пара - у чобіт))). Кілька, декілька прикладів))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Особисті якості людини не залежить від знання мови. ще й як залежать. просто візьміть своїх знайомих хто знає три і більше мов і скажіть про їх якості? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Фигасе "раз и все". Я вообще-то где-то года с 2014 задумался над этим. чуть не по теме, Вы там говорили, кажется, о грядках из еврозабора? а можно ссылку на тему с фоткой этого, если есть конечно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: ще й як залежать. просто візьміть своїх знайомих хто знає три і більше мов і скажіть про їх якості? В тому плані, у нас під час війни крадуть гроші у вишиванках із знанням мови))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Досить довгий час українці були пригнічені, еліту цілеспрямовано знищували, патріотів не допускали до влади. В суспільство вносився розбрат, люди стали пасивними. Багато причин. Але підарасів обирають саме українці, в тому числі завдяки таким маніпуляторам як Ви. саме в такому стані німці обрали вождем ультрапатріотичного австрійця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Для ідентичності, розвитку. Мова - засіб спілкування. Мені незрозуміло як можна не знати українську мову, живучи в Україні. Особисті якості людини не залежить від знання мови. Раньше те кто разговаривали на русском отлично понимали тех , кто разговаривал на украинском и наоборот. А то что происходит сейчас - расчеловечивание-работа пропаганды. И тут лишь вопрос - участвуете ли вы в этом или сопротивляетесь лживой пропаганде. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Тільки що, Бармалей сказав: чуть не по теме, Вы там говорили, кажется, о грядках из еврозабора? а можно ссылку на тему с фоткой этого, если есть конечно Это наверно был не я. Я видел живьем только высокие грядки из досок и шифера - полная фигня, как по мне ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз