Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Єврейська приказка: "Щоб я був таким розумним, як моя дружина після." 😉 *** У Хаїма померла дружина. Одеса, двір дома: численні родичі, сусіди, знайомі, роззяви. Настав час виносити тіло, а Хаїма ніде не можуть знайти. Зрештою на горищі натовп родичів, очолюваний рідним дядько Хаїма зі Жмеринки, знаходить вдівця у зовсім недвозначній позі з молодою домробітницею. Влізши на горище першим, дядько, стримуючи тих, хто напирає знизу, запитує: - Хаїме, у тебе таке горе, у тебе померла дружина, ти розумієш, що ти робиш? У відповідь Хаїм у певній задумі й навіть прострації відповідає: - У мене таке горе, у мене померла дружина, а я не розумію, що я роблю. *** Так більшість українців і після не розумні. Йожики плакали, кололися, але продовжували лізти на кактус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так більшість українців і після не розумні. Йожики плакали, кололися, але продовжували лізти на кактус Але були й Хаїми 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Але були й Хаїми 😉 Ага. Деякі зараз і в СІЗО сидять:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Бездомный сказал: глянь на бармалейку Слушай Бездомный, я уже спрашивал, но ты мороз включаешь...не гордый спрошу еще - а что с Бармалейкой не так? ну кроме того что ворье называет ворьем и не хочет им восхищаться и обожествлять... вас совков прямо считает совками но жалеет - кучу всего проипать в том числе и жизнь своих детей...не хочет гимны петь хором с возомнившими себя интеллигенцией селюками (не путать с селянами)....что не так? не бойся ответь, но будь ласка аргументируя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ага. Деякі зараз і в СІЗО сидять:) Не всім пощастило, домробітниць на усіх не вистачило) Прихований текст 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Не всім пощастило, домробітниць на усіх не вистачило) Приховати вміст 😉 ну можна було ще мертву дружину... знаєте ж що спільного між трупом та басейном? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ну можна було ще мертву дружину... знаєте ж що спільного між трупом та басейном? Дохтур, де ви такі малюнки берете? )))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28 хвилин тому, Бармалей сказав: Слушай Бездомный, я уже спрашивал, но ты мороз включаешь...не гордый спрошу еще - а что с Бармалейкой не так? ну кроме того что ворье называет ворьем и не хочет им восхищаться и обожествлять... вас совков прямо считает совками но жалеет - кучу всего проипать в том числе и жизнь своих детей...не хочет гимны петь хором с возомнившими себя интеллигенцией селюками (не путать с селянами)....что не так? не бойся ответь, но будь ласка аргументируя Кацапською балакає. Це все одно, що у Франції англійською говорити. Тебе може й поймуть, але сьодно будуть вважати підарасом:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Кацапською балакає. Це все одно, що у Франції англійською говорити. Тебе може й поймуть, але сьодно будуть вважати підарасом:) не ну это понятно...совки всегда считают, что хоть в чем то не такой как они и не поддерживаешь требования партии значит враг))) так забавно наблюдать как они возбудились все как один, когда я агента кгб питаром назвал))) аж визг про забанить пошел...эх гены помнят 37 год, в крови стучать властям на сограждан🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 31 хвилину тому, DmiVady сказав: Дохтур, де ви такі малюнки берете? )))))) коли входите, холодно тільки перші пару хвилин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому https://www.facebook.com/share/r/17RrxpXRXc/ 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Он як ... "як би в бабці був прутень, то ..." IMG_2888.MP4 Але риторика з "зупиню" змінилася на "And if I can help to stop that, I think I have an obligation to do it." якщо бот розпізнав з голосу, та переклав вірно, то: "І якщо я можу допомогти це зупинити, я думаю, що мій обов’язок це зробити." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: коли входите, холодно тільки перші пару хвилин Ви з одічалими по ту сторону стіни сношалися? У людей, обично, коли входиш, то пару хвилин тепло... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Он як ... "як би в бабці був прутень, то ..." IMG_2888.MP4 17 \u041c\u0411 · 0 завантажень Але риторика з "зупиню" змінилася на "And if I can help to stop that, I think I have an obligation to do it." якщо бот розпізнав з голосу, та переклав вірно, то: "І якщо я можу допомогти це зупинити, я думаю, що мій обов’язок це зробити." Ви все ще слідкуєте за спічами Трампа? Моя порада - слідкуйте за руками:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: коли входите, холодно тільки перші пару хвилин Та так, я знаю, чув що "мертва жінка перші дві години є жінкою"))) Але, якщо ми вийшли на цю крихку кригу, то гріх не скористатися, та спробувати пробити дно ))) *** - Який єдиний орган залишається теплим в жінці, коли вона помирає? - Прутень патологоанатома *** - Що таке реверсивний екзорцизм? - Це коли диявол просить священника вийти з хлопчика *** Щось понесло ... може у тему теоретиків сексу з жінками сходити? )))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: https://www.facebook.com/share/r/17RrxpXRXc/ 💪 sud.ua/uk/news/ukraine/340070-v-odesskoy-oblasti-pri-popytke-peresecheniya-granitsy-iz-za-pulevogo-raneniya-pogib-muzhchina-gpsu-naznachila-rassledovanie з цього момента можете мене більше не вважати патріотом. не цієї країни так точно. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви все ще слідкуєте за спічами Трампа? Моя порада - слідкуйте за руками:))) Не слухаю, слідкую, але походу попалося, а я переклади журналістів не беру до віри, тому сам пройшовся. " Не слухай що каже, дивись - що робить" то є так, не раз обговорювали тут, з вами у тому числі 😜 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/340070-v-odesskoy-oblasti-pri-popytke-peresecheniya-granitsy-iz-za-pulevogo-raneniya-pogib-muzhchina-gpsu-naznachila-rassledovanie з цього момента можете мене більше не вважати патріотом. не цієї країни так точно. Що таке, хіба не ви казали, що готуєте своїх дітей, щоб вони панували в Україні?:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Що таке, хіба не ви казали, що готуєте своїх дітей, щоб вони панували в Україні?:)) Так ви ж проєктність до того часу збиралися змінити ... чи то я не так зрозумів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 42 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Що таке, хіба не ви казали, що готуєте своїх дітей, щоб вони панували в Україні?:)) може розрахунок на те , що в Україні ніколи не панували патріоти ? Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В 01.09.2025 в 11:53, Бармалей сказал: я думаю - наоборот...сша отбомбиться не смогли бы даже с тем непонятным результатом что есть, если бы Израиль всю пво их не вынес в нуль...не говоря об остальном...и разведке в том числе І що би там Ізраїль зробив без США? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Так ви ж проєктність до того часу збиралися змінити ... чи то я не так зрозумів? Де я, а де пан адвокат. Ми живемо в різних Всесвітах:)) Змінено 4 години тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 минут назад, karbo сказал: І що би там Ізраїль зробив без США? думаю власть поменял бы...а там кто его знает о реальных планах и возможностях...но то что сами зачистили иран от пво и пром масштабами начали зачистку от пусковых установок и других военных объектов наверно можно считать фактом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 43 минуты назад, US7IGN сказал: sud.ua/uk/news/ukraine/340070-v-odesskoy-oblasti-pri-popytke-peresecheniya-granitsy-iz-za-pulevogo-raneniya-pogib-muzhchina-gpsu-naznachila-rassledovanie з цього момента можете мене більше не вважати патріотом. не цієї країни так точно. Не дарма, вчора той чувак на ФБ казав, що буде валити ДПСЮків якщо будуть заважати. На Білорусь кому напрямку це взагалі без проблем, наші ж не звернуться до білорусів, що там якись порушник завалив парочку ДПСЮків. Я вище відосік виклав Якименка. Дефектний в тч і за свій закон про мови получив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз