Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вас почули, їм стало соромно, і вони проголосували законопроєкт 11282

"Парламент створив тимчасову спеціальну комісію, з питань використання коштів державного бюджету України спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів, засобів радіоелектронної боротьби, для військових частин та підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань.

Маємо величезний виклик від суспільства, щодо цих питань.

Чому уряд купує багато БПЛА та засобів РЕБ, але військові скаржаться що практично нічого не отримують, а більша частина засобів надходить від волонтерів та фондів.
Або постачають не те що замовляли військові." ©

t.me/fediienko_oleksandr/2655

 

На "чому купує, а військові не отримують" відповідь є, і вона на поверхні, і штабні знають краще за депутатів, але це все кацапське іпсо і намагання розгойдати човен ...

 

 

читайте поміж рядків. у мене не купляють, тому

"Від фракції СН буду працювати у даному ТСК.
Візьму до роботи питання БПЛА та РЕБ."

  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дивлюся служконадродна соцмережева полководиця, вже почала нову кампанію проти керівництва ЗСУ. Всі міньйони, всі погані, все гірше ніж було, ситуація критична.

Ай яй яй, всі крім Зеленського і Мар'яни погані, бо хтось змінив Залужного на Сирського і підкинув новий керівний склад.

Хто б міг подумати, що управляти військами під час війни, так складно, що волею неволею, всі це роблять приблизно однаково, за правилами війни та обстановки з урахуванням переважаючих сил противника, а не так, як загадала собі Безугла. Кнопки "зробити всім заїбісь" знову не вийшло. Навіть карти паперові залишись.

Коли людина лізе в тему в якій вона зовсім дупля не ріже, під час війни, вносячи хаос, деморалізацію та дезорганізацію, це погано. Коли це робить депутат, причому послідовно і неодноразово за підтримки ОП, це тхне..

До того, саме Безугла зробила все, щоб підірвати довіру до ЗСУ, щоб почати критиканство керівництва ЗСУ, та зірвати мобілізацію. Вона сіяла зневіру, при чому оперувала гаслами "за все хороше", не маючи уяви про суть предмету. Так буває. Даннінг Крюгер посміхається.

Я не хочу зараз оперувати фантазіями. Але є речі в яких Мар'яна пизdить. Тупо.

Спойлер

Наприклад командувач Сухопутних військ не створює по своєму бажанню нові бригади. Це за межами повноважень Павлюка. Кожна військова частина створюється за директивною міністра оборони. І рішення про «створити якомога більше нових бригад», приймається зазвичай на ставці. Бо їх ще треба чимось озброювати. Потім - міністр-ГК-КСВ. Тому тут як би взагалі спизdіла на голубом глазу.

З приводу підготовки...

Спойлер

Сказати що особисто нам стало простіше - ні. Були розірвані всі зв'язки. На їх відновлення потрібен час. Чи стало складніше - так. Бо крім всього змінилася обстановка і на фронті і з призовом. Не можна оцінювати щось не враховуючи перемінні.

Центр зараз зупинився в розвитку, бо в нас нема можливості збільшувати кількість інструкторів відбираючи кандидатів з бойових бригад. Надіюсь тимчасово.

В центрі зараз акцент не на відновленні боєздатності підрозділів, а на БЗВП. Бо стало приходити більше людей. Багато з "відношеннями"/рекомендаційними листами. Працюють рекрутери з кількох бригад, за розпорядженням НГШ. Центр не знизив рівень підготовки, хоча нам зараз піздєц як складно. Не ходять рекрути в наряди. Вчаться.

І саме Павлюк дуже прискіпливо ставиться до підготовки особового складу. Якщо люди "випадають" з процесу через хворобу, вони будуть донавчатися додатковий термін. Це узгоджено особисто з Павлюком. Щоб не було прогалин в матеріалі. Повне розуміння.

За ці кілька місяців, не було ні одного питання по підготовці людей, в якому б Павлюк не пішов на зустріч.

Була ситуація коли нам задвоїли задачу і нарізали в два рази більше людей ніж очікувалось. Питання вирішилось протягом одного дня саме Сирським та Павлюком. Бо одна задача була від КСВ, друга від НГШ.

В принципі, вся дурість яка виникає від особливо рєтівих підлеглих, нейтралізується саме Павлюком, або Сирським якщо це вище компетенції СВ. Бо підлеглі не з місяця прилетіли, а були в основному на тих же посадах.

Спойлер

І програму навчання протидії та реагування на дрони в піхотних порядках, ми вимушені обговорювати з Павлюком та Сирським, бо вертикаль підготовки, як не працювали так і не працює. І це не їх вина.

Так, є певні проблеми з оперативністю. Так, є проблеми які викликані пробуксовками. Так, центр раніше був на задачах головнокомандувача, а зараз всі намагаються влізти "порулити" і набрати собі якихось балів - "дивіться які молодці".

Саме погане, що це не вина Сирського, або Павлюка. Як би не хотілося покидатися гнилими помідорами.

Це наслідки дій тих людей, які вирішили прийняти певні радикальні міри. Без урахування наслідків.Але це те, про що я казав коли Безугла почала атакувати Залужного.

Спойлер

Це все було прогнозовано. Кожна зміна керівника на будь якому рівні, це хаос в певний час. Не буває по іншому. І про це треба було думати раніше.

Зараз Безугла намагається внести розкол між рядовим та середнім керівним складом ЗСУ та керівниками. Зараз вона починає торпедувати тих, хто тільки почав по суті "володіти ситуацією". Для чого?

Знову зміна, знову хаос, знову пів року порвані зв'язки та напрацювання? Яка ціль у служки народу? Тримати ЗСУ в постійному стані кадрових змін з паралічем?

Спойлер

Закон про мобілізацію, затягували саме служки в ВР. Відповідальність за те, що ми запізнилися з підготовкою особового складу та створенням резервів, це відповідальність ВР. Критиканством вдарили по словам Залужного про необхідність мобілізації, а через пів року повернулися до тих же вимог. Тільки деморалізував суспільство, посіявши зневіру у людей.

Україна платить дуже високу ціну за експерименти людей, які вирішили (не маючи жодних підстав) що вони дохуя фахівці у військовій справі та війні. Роман Доник

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, Canton сказав:

Україна платить дуже високу ціну за експерименти людей, які вирішили (не маючи жодних підстав) що вони дохуя фахівці у військовій справі та війні.

це все наслідки вибору ...

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

читайте поміж рядків. у мене не купляють, тому

"Від фракції СН буду працювати у даному ТСК.
Візьму до роботи питання БПЛА та РЕБ."

Ненене ... цей не у темі продажу, і тут я дам 98%, хоча, може йому топ-виробники малих ребів щось і відслюнявлюють, свічку не тримав.

Він в темі ребів шарить, і бачить те, що бачу і я, і багато нетупих) а ще він був у бізнесі та бачить, і може розібратися, що і як все покупається на фронт через те "позоро" )

Чи буде він з цим боротися та удосконалювати (у "+" або "-")? знайде та анально покарає винуватих? переробить бюрократію в армії? - в мене відповіді нема, та його депутатсяка діяльність мені монопенісуальна: він був корисний для мене у других питаннях.

 

Продовжуємо спостереження ... 😉

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

тут вчора моє ім"я всує згадували )) так от що я думаю...можна зробити 150 тис постів, що винні ті, хто обрав  українського молодого Уінстона ( у мене таких дофіга((), але суті це не міняє-ми всі зараз відповідаємо за той вибір і нічого вже не поробишь...якщо задати собі питання, в якому році війни хо опинитись, то я б вибрала 2014, а не 2022

розмови що б краще без війни, то до рожевих поні 

  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, iiigolkin сказав:

А що ся стало? Їм же вистачало добровольців?

Вони готуються "визволяти" Варшаву і німецьку народну республіку.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Вони готуються "визволяти" Варшаву і німецьку народну республіку.

Визволяло не виросло.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Vinsol2009 сказав:

А що, це він особисто був присутній у кабінеті Корбана та віддав наказ?

Він делегував повноваження військовому керівництву. Те керівництво наказу заходити у Іловайськ не віддавало.

Брехня!

Наказ віддавало військове керівництво АТО -- все, деталях, в звіті парламентської Слідчої комісії.

  glavcom.ua/publications/126829-ilovajska-tragedija.-povna-versija-zvitu-parlamentskoji-slidchoji-komisiji-dokument.html

image.thumb.png.449e773f739992c6739063677cfe790d.png

 

«-- Висновки ТСК:

1. В основі причин, які привели до Іловайської трагедії, полягають фундаментальні проблеми в організації оборони країни.

2. Невведення військового стану призвело до дезорганізації управління військовими діями, що значною мірою зумовило іловайські події.

3. Помилкові кадрові рішення істотно ускладнили обстановку, а неадекватні дії міністра оборони Гелетея В.В. і начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройними Силами України Муженка В.М. призвели до іловайської трагедії.

На думку членів комісії, трагічному розвитку подій реально могла перешкодити своєчасна реакція цих людей на інформацію про вторгнення російських військ, що надходила з 23 серпня.

4. Іловайська трагедія мала не лише важкі військові, але й не менш тяжкі політичні наслідки для країни.

Результатом помилок, які були допущені військовим керівництвом країни, стали сотні людських життів і покалічених доль. Стала падати довіра народу до керівництва країни й армії. Ці настрої стали фоном зустрічі президентів України і Росії, що відбулася 26 серпня 2014 в Мінську і, в значній мірі, визначили підписання 5 вересня 2014 року мінських угод, які неоднозначно сприймаються як мешканцями Донбасу, так і мешканцями всієї України, а також прийняття не менш спірних законів «про Донбас» 16 вересня.»

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Визволяло не виросло.

Це мені нагадує розмови напередодні 24.02.22, що там на кордоні орків замало і тому нічого такого не буде.

Phase.png

Історія вчить тому, що вона нічому не вчить...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ненене ... цей не у темі продажу

ну а я про що? ніяк не влізе бідолага. але я думаю якщо досі не пустили то і далі не пустять. грошей ще менше стало навіть для тих хто в темі.

17 хвилин тому, irina1969 сказав:

хто обрав  українського молодого Уінстона

я перепрошую, а в чому саме "Уінстоність"?

 

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Визволяло не виросло.

Справа не в тому, що там у них виросло, справа в самому існуванню рабзії і безпосередньо ***ла. Без війни, режим того ублюдка не може існувати, як і свиняча свідомість кацапів. От що їм робити, як не воювати? Займатись внутрішніми проблемами? Пффф...

Тож які б не були пропозиції до перемовин як зі сторони заходу, так і від "глобального півдня", це все до сраки, адже умовою існування того кодла, є війна. І те що у них там щось не виросло, це не аргумент. Поки буде жити ***ло, війна не припиниться, а скоріше розшириться, не дивлячись ні на що.

  • Лайк 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 минут назад, 7351 сказал:

Брехня!

Ох и дебил...

Феерический...даже осмыслить прочитанное не в состоянии...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Canton сказав:

Ох и дебил...

Феерический...даже осмыслить прочитанное не в состоянии...

Це гарно, що ти це сам визнаєш...

Але ти трохи помиляєшся -- ти навіть прочитати не в змозі...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, 7351 сказал:

Це гарно, що ти це сам визнаєш...

Але ти трохи помиляєшся -- ти навіть прочитати не в змозі...

"Тикайте собі у сраку"(С). Пересичный телепузик шароваровышиватный...

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, Evgenich сказал:

Тож які б не були пропозиції до перемовин як зі сторони заходу, так і від "глобального півдня", це все до сраки, адже умовою існування того кодла, є війна. І те що у них там щось не виросло, це не аргумент. Поки буде жити ***ло, війна не припиниться, а скоріше розшириться, не дивлячись ні на що.

І Захід, і Глобальний Південь напружено обговорюють і в різні способі наполягають, що в Україні треба перемир'я, обов'язково треба мир, перестати стріляти - а там розберемось! 

Знаєте, я за лічені секунди, буквально автоматично, як той Ґуґл, сформував повний логічний ланцюг того, чого на практиці пробують досягнути десятки зарубіжних лідерів. Дивіться. 

Крок 1. Мир (незалежно від умов - скільки нам вдасться витиснути з союзників і Путіна, бо це мало на що вплине насправді). 

Крок 2. Призначаються вибори (адже ж "нелегітимний" і оце от все, хоча поки в Зеленського рейтинг довіри не опуститься з наявних 50-60% нижче 10%, то результат виборів вам назве кожен; от з парламентом набагато складніше - однак він тим же Зеленським перетворений на декоративний аксесуар замість законодавчого органу парламентсько-президентської республіки, а оскільки Зеленський знов буде обраний, то і ВР 10 скликання матиме таку ж впливовість, як і теперішня ВР 9 скликання). 

Крок 3. З України тікають всі, кому закон забороняє це робити під час теперішнього воєнного часу. І заодно потомлені бійці, що віттрубили хто 20 місяців, а хто й 11 років, від 2014-го. Дуже багато хто з них це планує: "якщо виживу - то в Європу, все". 

Крок 4. Звісно, ті, хто поїхав і вже 2 роки будує своє життя в Європі, і не подумають повертатись. Ті 50%, які сьогодні кокетливо обіцяють соціологам "повернутись" чи "ймовірно, повернутись", по факту вже зачепились там за роботу, школу/садок для дитини, вивчили мову (так, це не мегаскладна українська, яку і за 30 років хрін вивчиш), визначились з сусідами, з мешканням, з абсолютом закону, отримали громадянство або на шляху до цього, перестали слідкувати за українськими реаліями... Коротше, вони хіба на тиждень заїдуть зуби полікувати (бо там дійсно дорого і черги). Ну і з власністю вирішити бігом - і назад. 

Крок 5. Оскільки Росію не "перемагатимуть", а "домовлятимуться" - то це унеможливлює всі репарації-контрибуції, коштом яких планується відновлювати зруйновані міста, виробництва, інфраструктуру в Україні. А в Заходу на наше відновлення грошей нема - всі різко зацікавились власною безпекою і позбільшували оборонні видатки в 1,5-2-3 рази. Наша оборонка? "Ну так війни ж нема - давайте якось самі вибудовуйте - це ж ваша безпека". 

Крок 6. Минає 6-9-12-... місяців. Росія відновила запас снарядів, танків, дронів, ФАБів і КАБів, добудувала трохи літаків замість спалених. Поремонтувала НПЗ і відновила потік нафтодоларів до військового бюджету - адже санкції теж знято (бодай основну частину - бо ж "війни нема, домовились"). Підлікувала підстрелених нефатально чмобіків. Піднакопичила мобілізаційний запас в тюрмах. Підрихтувала ракетоносні корита в Чорному морі. Домовилась з Маском про Старлінк і інтернет вздовж лінії розмежування (адже війни нема - хто що йому законно пред'явить?). Ревізувала наявну ядерку і підремонтувала, що треба. Нагнула Білорусь і ввела повноцінний контингент, щоб не мастии собі голову з ганебними дрібними ДРГ хіба через ту частину українського кордону. І знов напала на Україну. Тепер з урахуванням прорахунків 2022-24 років. 
==
Не думаю, що основна частина українців дурніша від мене і не може скласти той же ланцюг. Тому ми, м'яко кажучи, з подивом спостерігаємо цю метушню довкола миру - нахіба? Це такий прояв глибокої віри в чудо Боже - щоб заперечувати статистику, історію і об'єктивну реальність?

Нахіба стільки зусиль для того, що точно не дасть позитивного результату? Це знаємо ми, це знають союзники, це знають спільники Путіна. Дуже дивна поведінка, відверто кажучи. (С)

  • Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

35 минут назад, irina1969 сказал:

ми всі зараз відповідаємо за той вибір і нічого вже не поробишь

Мы не "відповідаємо", мы отгребаем во все дыхательные и пихательные...

  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, 7351 сказал:

Результатом помилок, які були допущені військовим керівництвом країни, стали сотні людських життів і покалічених доль.

Помилки були, але Ви хоть розумієте співмірність наслідків бездіяльності чи діяльності?

 

26 минут назад, 7351 сказал:

визначили підписання 5 вересня 2014 року мінських угод

Подивимся що цей понапідписує, якщо дожевемо. Про економіку можна і не говорити ...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

За десять днів до вторгнення...

image.thumb.png.d523ded8a2079f54fc3e729636a353a3.png

« – Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу.

Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ я вже підписав. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність.

У нас одне велике європейське прагнення.

Ми хочемо свободи й готові її виборювати…

Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних.

Ми ніколи не вміли здаватись і не збираємося цього вчитися,

– підсумував Зеленський.»

fakty.com.ua/ua/ukraine/polituka/20220214-gotuyemo-dostojni-vidpovidi-na-agresiyu-zelenskyj-zvernuvsya-do-ukrayincziv/

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, Canton сказав:

 Крок 6. Минає 6-9-12-... місяців. Росія відновила запас снарядів, танків, дронів, ФАБів і КАБів, добудувала трохи літаків замість спалених. 

Як прізвище цього дегенерата, який вважає, запаси отого всього можна відновити за 6-12 місяців?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, Canton сказав:

І Захід, і Глобальний Південь напружено обговорюють і в різні способі наполягають, що в Україні треба перемир'я, обов'язково треба мир, перестати стріляти - а там розберемось! 

Знаєте, я за лічені секунди, буквально автоматично, як той Ґуґл, сформував повний логічний ланцюг того, чого на практиці пробують досягнути десятки зарубіжних лідерів. Дивіться. 

Крок 1. Мир (незалежно від умов - скільки нам вдасться витиснути з союзників і Путіна, бо це мало на що вплине насправді). 

Крок 2. Призначаються вибори (адже ж "нелегітимний" і оце от все, хоча поки в Зеленського рейтинг довіри не опуститься з наявних 50-60% нижче 10%, то результат виборів вам назве кожен; от з парламентом набагато складніше - однак він тим же Зеленським перетворений на декоративний аксесуар замість законодавчого органу парламентсько-президентської республіки, а оскільки Зеленський знов буде обраний, то і ВР 10 скликання матиме таку ж впливовість, як і теперішня ВР 9 скликання). 

Крок 3. З України тікають всі, кому закон забороняє це робити під час теперішнього воєнного часу. І заодно потомлені бійці, що віттрубили хто 20 місяців, а хто й 11 років, від 2014-го. Дуже багато хто з них це планує: "якщо виживу - то в Європу, все". 

Крок 4. Звісно, ті, хто поїхав і вже 2 роки будує своє життя в Європі, і не подумають повертатись. Ті 50%, які сьогодні кокетливо обіцяють соціологам "повернутись" чи "ймовірно, повернутись", по факту вже зачепились там за роботу, школу/садок для дитини, вивчили мову (так, це не мегаскладна українська, яку і за 30 років хрін вивчиш), визначились з сусідами, з мешканням, з абсолютом закону, отримали громадянство або на шляху до цього, перестали слідкувати за українськими реаліями... Коротше, вони хіба на тиждень заїдуть зуби полікувати (бо там дійсно дорого і черги). Ну і з власністю вирішити бігом - і назад. 

Крок 5. Оскільки Росію не "перемагатимуть", а "домовлятимуться" - то це унеможливлює всі репарації-контрибуції, коштом яких планується відновлювати зруйновані міста, виробництва, інфраструктуру в Україні. А в Заходу на наше відновлення грошей нема - всі різко зацікавились власною безпекою і позбільшували оборонні видатки в 1,5-2-3 рази. Наша оборонка? "Ну так війни ж нема - давайте якось самі вибудовуйте - це ж ваша безпека". 

Крок 6. Минає 6-9-12-... місяців. Росія відновила запас снарядів, танків, дронів, ФАБів і КАБів, добудувала трохи літаків замість спалених. Поремонтувала НПЗ і відновила потік нафтодоларів до військового бюджету - адже санкції теж знято (бодай основну частину - бо ж "війни нема, домовились"). Підлікувала підстрелених нефатально чмобіків. Піднакопичила мобілізаційний запас в тюрмах. Підрихтувала ракетоносні корита в Чорному морі. Домовилась з Маском про Старлінк і інтернет вздовж лінії розмежування (адже війни нема - хто що йому законно пред'явить?). Ревізувала наявну ядерку і підремонтувала, що треба. Нагнула Білорусь і ввела повноцінний контингент, щоб не мастии собі голову з ганебними дрібними ДРГ хіба через ту частину українського кордону. І знов напала на Україну. Тепер з урахуванням прорахунків 2022-24 років. 
==
Не думаю, що основна частина українців дурніша від мене і не може скласти той же ланцюг. Тому ми, м'яко кажучи, з подивом спостерігаємо цю метушню довкола миру - нахіба? Це такий прояв глибокої віри в чудо Боже - щоб заперечувати статистику, історію і об'єктивну реальність?

Нахіба стільки зусиль для того, що точно не дасть позитивного результату? Це знаємо ми, це знають союзники, це знають спільники Путіна. Дуже дивна поведінка, відверто кажучи. (С)

Декілька помилкових припущень роблять всю цю розлогу теорію хайповим лайном для хом'яків ...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

 

я перепрошую, а в чому саме "Уінстоність"?

 

в тому що воно Уінстон, а не Вінстон

  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Декілька помилкових припущень роблять всю цю розлогу теорію хайповим лайном для хом'яків ...

Да...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, US7IGN сказав:
11 хвилин тому, Canton сказав:

І Захід, і Глобальний Південь напружено обговорюють і в різні способі наполягають, що в Україні треба перемир'я, обов'язково треба мир, перестати стріляти - а там розберемось! 

Знаєте, я за лічені секунди, буквально автоматично, як той Ґуґл, сформував повний логічний ланцюг того, чого на практиці пробують досягнути десятки зарубіжних лідерів. Дивіться. 

Крок 1. Мир (незалежно від умов - скільки нам вдасться витиснути з союзників і Путіна, бо це мало на що вплине насправді). 

Крок 2. Призначаються вибори (адже ж "нелегітимний" і оце от все, хоча поки в Зеленського рейтинг довіри не опуститься з наявних 50-60% нижче 10%, то результат виборів вам назве кожен; от з парламентом набагато складніше - однак він тим же Зеленським перетворений на декоративний аксесуар замість законодавчого органу парламентсько-президентської республіки, а оскільки Зеленський знов буде обраний, то і ВР 10 скликання матиме таку ж впливовість, як і теперішня ВР 9 скликання). 

Крок 3. З України тікають всі, кому закон забороняє це робити під час теперішнього воєнного часу. І заодно потомлені бійці, що віттрубили хто 20 місяців, а хто й 11 років, від 2014-го. Дуже багато хто з них це планує: "якщо виживу - то в Європу, все". 

Крок 4. Звісно, ті, хто поїхав і вже 2 роки будує своє життя в Європі, і не подумають повертатись. Ті 50%, які сьогодні кокетливо обіцяють соціологам "повернутись" чи "ймовірно, повернутись", по факту вже зачепились там за роботу, школу/садок для дитини, вивчили мову (так, це не мегаскладна українська, яку і за 30 років хрін вивчиш), визначились з сусідами, з мешканням, з абсолютом закону, отримали громадянство або на шляху до цього, перестали слідкувати за українськими реаліями... Коротше, вони хіба на тиждень заїдуть зуби полікувати (бо там дійсно дорого і черги). Ну і з власністю вирішити бігом - і назад. 

Крок 5. Оскільки Росію не "перемагатимуть", а "домовлятимуться" - то це унеможливлює всі репарації-контрибуції, коштом яких планується відновлювати зруйновані міста, виробництва, інфраструктуру в Україні. А в Заходу на наше відновлення грошей нема - всі різко зацікавились власною безпекою і позбільшували оборонні видатки в 1,5-2-3 рази. Наша оборонка? "Ну так війни ж нема - давайте якось самі вибудовуйте - це ж ваша безпека". 

Крок 6. Минає 6-9-12-... місяців. Росія відновила запас снарядів, танків, дронів, ФАБів і КАБів, добудувала трохи літаків замість спалених. Поремонтувала НПЗ і відновила потік нафтодоларів до військового бюджету - адже санкції теж знято (бодай основну частину - бо ж "війни нема, домовились"). Підлікувала підстрелених нефатально чмобіків. Піднакопичила мобілізаційний запас в тюрмах. Підрихтувала ракетоносні корита в Чорному морі. Домовилась з Маском про Старлінк і інтернет вздовж лінії розмежування (адже війни нема - хто що йому законно пред'явить?). Ревізувала наявну ядерку і підремонтувала, що треба. Нагнула Білорусь і ввела повноцінний контингент, щоб не мастии собі голову з ганебними дрібними ДРГ хіба через ту частину українського кордону. І знов напала на Україну. Тепер з урахуванням прорахунків 2022-24 років. 
==
Не думаю, що основна частина українців дурніша від мене і не може скласти той же ланцюг. Тому ми, м'яко кажучи, з подивом спостерігаємо цю метушню довкола миру - нахіба? Це такий прояв глибокої віри в чудо Боже - щоб заперечувати статистику, історію і об'єктивну реальність?

Нахіба стільки зусиль для того, що точно не дасть позитивного результату? Це знаємо ми, це знають союзники, це знають спільники Путіна. Дуже дивна поведінка, відверто кажучи. (С)

Розкрити  

Декілька помилкових припущень роблять всю цю розлогу теорію хайповим лайном для хом'яків ...

Хомяків навіщо ображати...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Canton сказав:

Нахіба стільки зусиль для того, що точно не дасть позитивного результату? Це знаємо ми, це знають союзники, це знають спільники Путіна. Дуже дивна поведінка, відверто кажучи. (С)

Нічого дивного, типове "здохни ти сьогодні, а я завтра".

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Як прізвище цього дегенерата, який вважає, запаси отого всього можна відновити за 6-12 місяців?

Сі Цзінпінь

  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...