Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 15 минут назад, DimaF сказал: Да я смотрю у тебя даже утренний поход в сортир - это жидо масонский заговор рептилоидов.... андропов навіть власну дружину на голку посадив - щоб під ногами не плуталася ви послухайте - хазіних , колпакідей , кургінянів , е.т.с. - вони звинувачують Захід у тому , що самі витворяють Змінено 23 травня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 2 минуты назад, Бездомный сказал: андропов навіть власну дружину на голку посадив , щоб під ногами не плуталася Ты там за шторой прятался в кабинете у Андропова?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 4 минуты назад, DimaF сказал: Ты там за шторой прятался в кабинете у Андропова?) це загально відомий факт андропов від першої дружини втік на війну , кинувши її з двома дітьми на руках , а другу посадив на голку , бо навіть перше розлучння могло зруйнувати кар'єру , а друге - вже гарантовано. Така тоді мораль була - вилітаєш з партії = вилітаєш з кдб. Змінено 23 травня 2024 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: це загально відомий факт андропов від першої дружини втік ев війну , кинувши її з двома дітьми на руках , а другу посадив на голку . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 7 годин тому, katso сказав: Я уже запутался, кто главнее - Нац.Гвардия, СБУ, полиция или ТЦК? Уже очередь стоит "примусово зупинити" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 23 минуты назад, DimaF сказал: Ты там за шторой прятался в кабинете у Андропова?) Под юбкой у жены... Судя по всему часть укольчиков и ему перепала 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 58 минут назад, DimaF сказал: Хлопчик ні на кого не схожий ? Нікого не нагадує ? СЫН МАРГАРИТЫ ТЕРЕХОВОЙ БРОСИЛ СЕМЬЮ И УЕХАЛ ИЗ РОССИИ Змінено 23 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: СЫН МАРГАРИТЫ ТЕРЕХОВОЙ БРОСИЛ СЕМЬЮ И УЕХАЛ ИЗ РОССИИ И шо?? Та хай они там все хоть выедут, хоть повыздыхают, что с того?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: мені більше цікаво за Байдена чи за Трампа я буду заробляти Будете дякувати, що взагалі житимете ) 10 годин тому, Дощ сказав: подякуйте що не застрелили Ти ба як влучно, в наступному ж дописі те ж саме )) Змінено 23 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 9 часов назад, Дощ сказал: Я раніше писав - там своя специфіка, а не так що раз військовий то і жнець і на дуді гравець. Ну давайте стоматологів нейрохірургами зробим, а хулі - лікарі ж все одно. Але якщо вже так вийшло - то що дивуватись, вже є як є, а не отетовот божественное право - засуньте його самі знаєте куди Я за це свого часу і зненавидів армію. Технарів на команди посади, командирів на технічні. А потім, а чому воно не працює. Два роки повної дискваліфікації. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 3 хвилини тому, AOZ1 сказав: Я за це свого часу і зненавидів армію. Технарів на команди посади, командирів на технічні. А потім, а чому воно не працює. Два роки повної дискваліфікації. Ще й як працює! Україна все ще не повністю окупована. Тільки не кажіть що через те що з іншого боку такі самі... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, AOZ1 сказав: Технарів на команди посади, командирів на технічні. "Круглое таскать, квадратное - катать" (с) 8 хвилин тому, AOZ1 сказав: Я за це свого часу і зненавидів армію.... Два роки повної дискваліфікації. Знаючи це заздалегідь, я туди не пішов. Тому що: Цитата Квадратні на круглих будуть іти, за то, що ті рівні, як їх не крути. Змінено 23 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: "Круглое таскать, квадратное - катать" (с) Знаючи це заздалегідь, я туди не пішов. Ну купляти справку, що ти Одессит, то було занадто. Потім в житті на якось медичной коміссіі могла вилезти. Тому прийшлось витратити два роки життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, AOZ1 сказав: Ну купляти справку, що ти Одессит, то було занадто. Потім в житті на якось медичной коміссіі могла вилезти. Тому прийшлось витратити два роки життя. Особисто знаю "одеситів", які тут купили справку, переїхали до ізраїловки і там ВЛК вирішила, що годєн захищати Голанські висоти. Змінено 23 травня 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: там ВЛК вирішила от бачите, у нас все на рівні кращих міжнародних практик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: у нас все на рівні кращих міжнародних практик Та да 08.07.2023 в 08:51, US7IGN сказав: Наскільки я знаю, розумні євреї теж не беруть в тому участі, а живуть та співчувають наприклад в штатах 😂 Змінено 23 травня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 35 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще й як працює! Україна все ще не повністю окупована. Тільки не кажіть що через те що з іншого боку такі самі... А уявляєте як воно з боку НАТО виглядає? Дві армії папуасів, в яких мікроскопами забивають цвяхи, воюють одна з одною. Вони в ахуї:) Хоча, треба сказати, що в кацапів все значно краще. По меншій мірі технарі в них на оборонку працюють, а не посадки штурмують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: а не посадки штурмують. А где у нас заводы ВПК?? Киевские заводы все в аренду сдаются.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 хвилину тому, DimaF сказав: А где у нас заводы ВПК?? Киевские заводы все в аренду сдаются.... Так про те і мова. Замість того щоб розвивати оборонку, мобілізують м'ясо для штурма посадок. Ну, результат ми бачимо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Так про те і мова. Замість того щоб розвивати оборонку, мобілізують м'ясо для штурма посадок. Ну, результат ми бачимо. На ровном месте ничего вы на разовьете.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так про те і мова. Замість того щоб розвивати оборонку, мобілізують м'ясо для штурма посадок. Ну, результат ми бачимо. та вже нема ким розвивати. завдання виконане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 хвилину тому, DimaF сказав: На ровном месте ничего вы на разовьете.... Легко. Візьмемо, наприклад, фпв. Підприємство на 30 чоловік буде випускати в рази чи на порядок більше дронів з в рази кращою якістю. Ця прямо на рівному місті. А є ще купа не на рівному місці, бо розробки є, тільки МО цікавлять тільки ті, на яких можна гарно попиляти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: більше дронів з в рази кращою якістю. Дроны это хорошо, но не основное. У нас никогда не выпускали ни ПВО, ни ракеты, ни артиллерию и снарядов к ней. Только танки в Харькове. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 3 хвилини тому, DimaF сказав: Дроны это хорошо, но не основное. У нас никогда не выпускали ни ПВО, ни ракеты, ни артиллерию и снарядов к ней. Только танки в Харькове. Ну ок, не випускали. Але ж можна за два з половиною роки було щось налагодити? Хоча, навіть без цього існує купа речей, які могли б вироблятися, але або не виробляються, або виробляються кустарно/малими серіями. Просто в нас оборонка - це розпил бабла. Якби ті всі розпиляні кошти були б ефективно використані на розробки, то зараз мали б трохи іншу картину. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Але ж можна за два з половиною роки було щось налагодити? Шось....... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз