US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Цю систему побудувало не це суспільство, а сусіднє. Дуже зручно на когось відповідальність перекладати. Чи вирішує це проблему? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: на когось відповідальність перекладати. Не на "когось", а на відповідального. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Чи вирішує це проблему? Щоб вирішити проблему, треба знайти і усунути причину проблеми. А не героїчно їбашитися з наслідками. Змінено 18 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Не на "когось", а на відповідального. Щоб вирішити проблему, треба знайти і знищити причину проблеми. А не героїчно рубатися з наслідками. Всі проблеми насамперед треба шукати в собі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Всі проблеми насамперед треба шукати в собі Ну шукайте, успіхів вам у пошуках... "Don't Look Up" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 1 година тому, vadimv сказав: А ваша професія дуже важлива? Щось по вашим постам складається враження, що не дуже... Моя професія? Ну якщо в піхоті загинув фізик-ядерщик, то, напевно, енергетики в цій країні теж скоро стануть не потрібні. Я не працюю в Офісі Президента, тому напевно - не важлива Я не бачив роботів, які ладнають опори ЛЕП. Хоча в наших реаліях це було б логічно - не гинули б співробітники "Укренерго" Стосовно роботів і втрати населення. Це зовсім різні речі. В Парагваї багато заводів "Тесла" і багато роботів? А ми, схоже, обрали саме "парагвайський" сценарій (на даний момент) А по ваших дописах я можу зробити висновок, що вам років 80 і ви сидите на лавочці і читаєте моралі - до чого андрофаги і культ смерті і чиїсь музичні інтереси - це загадка. Я можу перелічити з десяток українських гуртів, про існування яких не знає більшість "ура-патріотів" (я не про форум, а взагалі) Змінено 18 липня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Ну шукайте, успіхів вам у пошуках... "Don't Look Up" (с) Знаходжу, виправляю, розвиваюся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 5 годин тому, Магирус сказав: А по ваших дописах я можу зробити висновок, що вам років 80 і ви сидите на лавочці і читаєте моралі Невірний висновок, мені ще немає 60 і я збираюся на пляж, а поки збираюся - захожу сюди подивитися на цирк з конями. 5 годин тому, Магирус сказав: ,до чого андрофаги і культ смерті і чиїсь музичні інтереси - це загадка. Нє, ну якщо для вас відсутній зв'язок між тим,що вам ллється у вуха, і що потім осідає у ваших мізках - то ваша справа. 5 годин тому, US7IGN сказав: Знаходжу, виправляю, розвиваюся. Результати вражають... Змінено 18 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Результати вражають Ваш кумир Талеб звертає увагу на те що важливо не те що ви знаєте, а те чого ви не знаєте )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Нє, ну якщо для вас відсутній зв'язок між тим,що вам ллється у вуха, у що потім осідає у ваших мізках - то ваша справа Так я намагаюся зрозуміти, що такого кримінального співав Цой. От як раз ІПСО під назвою "марахвон" я не дивлюся. Як не дивлюся і не слухаю всіх цих "експертів" та медійних воїнів з барбершопів на Ютубі. І не користуюся соцмережами взагалі - ось де дійсно лайно ллється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 Бачу, що дехто прочитав цю книжку про керуваня всесвітом без уваги санперсоналу нам іменно такі люди і потрібні запошую: потрібні оператори дронв (вони можуть находитись навіть в Польщі) але, щоб знали свою роботу дрони вже надходять, два пускача на позиції, оператор онлайн, отримує інфу з супутника чи з крила і працює або, як варіант, дописи на форумі.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Знаходжу, виправляю, розвиваюся. Мене теж відправили виправлятися та шукати причинно-наслідкові зв'язки. Я теж вирішив стати "на путь істінний" ☝️🤷👩🎓📖📜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 1 минуту назад, Магирус сказал: Так я намагаюся зрозуміти, що такого кримінального співав Цой. По версии Бездомного - транслировал нарративы KGB прямо в спинной мозг обывателя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 52 минуты назад, vadimv сказал: Цю систему побудувало не це суспільство, а сусіднє. вживати слово "суспільство" стосовно кацапів андрофагів ? Змінено 18 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 4 хвилини тому, Магирус сказав: Так я намагаюся зрозуміти, що такого кримінального співав Цой. От як раз ІПСО під назвою "марахвон" я не дивлюся. Як не дивлюся і не слухаю всіх цих "експертів" та медійних воїнів з барбершопів на Ютубі. І не користуюся соцмережами взагалі - ось де дійсно лайно ллється Оцінюйте висловлювання з огляду на автора ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 3 хвилини тому, korund сказав: або, як варіант, дописи на форумі Для мене форум це дозвілля. Для інших, гадаю, теж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 1 хвилину тому, DimaF сказав: По версии Бездомного - транслировал нарративы KGB прямо в спинной мозг обывателя! Я так і думав - мене завербували! Жах... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 3 часа назад, DimaF сказал: По версии Бездомного - транслировал нарративы KGB прямо в спинной мозг обывателя! так це не про цоя - це про будь кого з кацапощелепних "кріейторів контенту"- всі вони у співавторах мають цензора кдб почитайте того ж Іллю Кормільцева про його стосунки з KGB Змінено 18 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 2 хвилини тому, Магирус сказав: Мене теж відправили виправлятися та шукати причинно-наслідкові зв'язки. Я теж вирішив стати "на путь істінний" ☝️🤷👩🎓📖📜 У кожного свій шлях. Головне не сходити на чужий... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Ваш кумир Талеб Я просто ржу, слухаючи його книжки, бо часто він таку ***ню городить ))) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: важливо не те що ви знаєте, а те чого ви не знаєте )) Багато речей нам незрозумілі не тому, що вони складні, а тому що вони не входять в коло наших понять ) Змінено 18 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 4 минуты назад, Бездомный сказал: почитайте того ж Іллю Кормільцева про стосунки з KGB Тебе не надоело в кацапском дерьме до сих пор копаться?? Нахера оно надо, кто там на ком стоял?? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 58 минут назад, US7IGN сказал: А тим часом www.ukr.net/news/details/economics/105712554.html Спойлер Рада зробила державним борг "Укравтодору" на $700 мільйонів і дозволила призупинити виплати за зовнішнім Це мабуть знов російське ІПСО, хочуть спаплюжити найбільше досягнення влади - велике крадівництво будівництво Зараз прийде 7531 і все вам розповість 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 13 хвилин тому, Магирус сказав: Так я намагаюся зрозуміти, що такого кримінального співав Цой. Він наспівує, що треба піти на війну і вбитися там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 21 минуту назад, DimaF сказал: Тебе не надоело в кацапском дерьме до сих пор копаться?? Нахера оно надо, кто там на ком стоял?? так ви ж тягнете сюди кацапське лайно . кацапи - антилюди - андрофаги . хорошому кацапу - хорошу труну . крапка . Змінено 18 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Він наспівує, що треба піти на війну і вбитися там. причому - саме розкручений з усіх прасок айзеншпісівський цой . доайзеншпісівський цой оспівував " антимілітаризм , маму - анархію та тата - стакан портвейну" Спойлер Змінено 18 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2024 Только что, Бездомный сказал: кацапи - антилюди - андрофаги . крапка . Но ты как то уж сильно ориентируешься у них, уж не агент ли ты КГБ?? Мне лично рашкования не интересна с 2014 года.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз