US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Чоловік, який вивозив містян з-під обстрілів з Маріуполя, зненавидів людей за прояви їхньої ганебності всередині. babel.ua/texts/112898-biznesmen-yakiy-vivoziv-mariupolciv-z-pid-obstriliv-znenavidiv-jih-za-ganebnist-vseredini-zhurnalistka-anna-murlikina-rozkazuye-spravzhni-istoriji-pro-ridniy-mariupol-do-i-pislya-okupaciji навіщо він це робив? ніколи не допомагай тим хто тебе про це не просить. перед тим як комусь допомагати, пересвідчись що воно тобі треба і кому насправді ти допомагаєш. всі люди завжди всюди однакові. не всім обставини допомагають себе проявити 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Режисер фільму Довбуш, шокував новиною про те....mp4 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 34 минуты назад, US7IGN сказал: навіщо він це робив? ніколи не допомагай тим хто тебе про це не просить. перед тим як комусь допомагати, пересвідчись що воно тобі треба і кому насправді ти допомагаєш. всі люди завжди всюди однакові. не всім обставини допомагають себе проявити а когда просят ? ""всі люди завжди всюди однакові" -в мейнстрим не вписывается-"маячня и шо попало" как говорили местячковые патриоты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Тільки що, рыбак сказав: а когда просят ? ""всі люди завжди всюди однакові" -в мейнстрим не вписывается-"маячня и шо попало" как говорили местячковые патриоты вчити відмовляти треба ще дітей змалку. а то кожен так і хоче на тобі задарма проїхатися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: вчити відмовляти треба ще дітей змалку. а то кожен так і хоче на тобі задарма проїхатися... можно сказать отгадали мой вопрос , который меня интересовал- как с такой ментальностью вы своих детей воспитывали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 8 хвилин тому, рыбак сказав: можно сказать отгадали мой вопрос , который меня интересовал- как с такой ментальностью вы своих детей воспитывали ? з якою ментальністю? ніяк я їх не виховував - собою приклад показував і все само собою виховалось 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: з якою ментальністю? ніяк я їх не виховував - собою приклад показував і все само собою виховалось Ну да . вопрос можно сказать философский , исходя из результата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: вчити ... треба ще дітей змалку 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ніяк я їх не виховував Це геніально ) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ну да . вопрос можно сказать философский , исходя из результата результатом я дуже задоволений і думаю далі вже і без мене якось впораються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: результатом я дуже задоволений і думаю далі вже і без мене якось впораються Так ,а кто же тогда сопротивляться будет ? ваши, если и попросят не пойдут. Иногда в ваших текстах читаются , а может мне показалось, завуалированные призывы к сопротивлению , но делать это должен кто-то иной . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 10 хвилин тому, vadimv сказав: Це геніально ) мені не довелося спеціально навчати бо самі навчилися 4 хвилини тому, рыбак сказав: Так ,а кто же тогда сопротивляться будет ? питання не повне. кому та навіщо? взагалі-то ми організатори та керівники, а не виконавці. а ще вміємо гарно домовлятися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 20 минут назад, US7IGN сказал: питання не повне. кому та навіщо? взагалі-то ми організатори та керівники, а не виконавці. а ще вміємо гарно домовлятися Вы себя считаете властью или народом ? я понимаю , что границы размыты , но все же.? вы организатор чего ? к примеру Друзенко , он себя позиционирует как народ, имеет моральное ( как минимум ) право критиковать власть и сопротивляться . а вы кто ? А " гарно договариваться" -это как адвокаты ? Змінено 26 листопада 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 10 хвилин тому, рыбак сказав: Вы себя считаете властью или народом ? я понимаю , что границы размыты , но все же.? вы организатор чего ? к примеру Друзенко , он себя позиционирует как народ, имеет моральное ( как минимум ) право критиковать власть и сопротивляться . а вы кто ? я це я. чому я мушу відмовлятися від ідентичності та асоціювати себе з кимось? я організую що завгодно якщо домовлюсь із замовником і будуть відповідні ресурси. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: я це я. чому я мушу відмовлятися від ідентичності та асоціювати себе з кимось? я організую що завгодно якщо домовлюсь із замовником і будуть відповідні ресурси. Ну понятно- я не я и хата не моя. Тогда не вижу причин , с вашей стороны , критиковать Зеленского и ко. Змінено 26 листопада 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 хвилину тому, рыбак сказав: Ну понятно- я не я и хата не моя ви за мою хату не хвилюйтеся. у мене її взагалі немає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: ви за мою хату не хвилюйтеся. у мене її взагалі немає поменяйтесь никами с Бездомным 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: поменяйтесь никами с Бездомным Нас тут таких несколько - Бездомный-1, Бездомный-2 ... ) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: ви за мою хату не хвилюйтеся. у мене її взагалі немає Бомж )) "Мне вас искренне жаль" (с) ))) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Нас тут таких несколько - Бездомный-1, Бездомный-2 ... ) Бомж )) "Мне вас искренне жаль" (с) ))) Я копаюсь на помойках, как червяк С детства жизнь моя наперекосяк Канализационный люк — моя дверь Но я счастлив по-своему, поверь Двадцать лет назад сгорел родной мой дом Документы, деньги, всё сгорело в нём И теперь я побираюсь двадцать лет Кому нужен старый никудышный дед? Я бычок подниму — горький дым затяну Покурю и полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой А я бычок подниму — горький дым затяну Люк открою — полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Нас тут таких несколько - Бездомный-1, Бездомный-2 ... ) имелся ввиду иной смысл. не то чтоб я критикую , а так, размышляю, можете считать -почти завидую Змінено 26 листопада 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Я копаюсь на помойках, как червяк С детства жизнь моя наперекосяк Канализационный люк — моя дверь Но я счастлив по-своему, поверь Двадцать лет назад сгорел родной мой дом Документы, деньги, всё сгорело в нём И теперь я побираюсь двадцать лет Кому нужен старый никудышный дед? Я бычок подниму — горький дым затяну Покурю и полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой А я бычок подниму — горький дым затяну Люк открою — полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой Мусорський панк - явище, ще більш огидне, ніж гебеший рок ) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 3 минуты назад, US7IGN сказал: Я копаюсь на помойках, как червяк С детства жизнь моя наперекосяк Канализационный люк — моя дверь Но я счастлив по-своему, поверь Двадцать лет назад сгорел родной мой дом Документы, деньги, всё сгорело в нём И теперь я побираюсь двадцать лет Кому нужен старый никудышный дед? Я бычок подниму — горький дым затяну Покурю и полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой А я бычок подниму — горький дым затяну Люк открою — полезу домой Не жалейте меня, я прекрасно живу Только кушать охота порой Когда-то давно, еще в прошлой жизни , зимой замело сильно дороги возле моей мастерской , пришлось идти просить на ближайшее предприятие тракториста. тот согласился , расчистил , я расчитался сколько захотели. через лет 5 предприятия не стало, тракторист стал бухать и бомжевать. один раз еду и он останавливает подвезти. когда он вышел на передней пасссидушке увидел большое пятно. дядя видать до этого серанул не снимая штанов. ничего ему не сказал после этого , чет жалко его было . сидушку менять пришлось. Лет 20 прошло , до сих пор он жив, живет так как в вашем стишке , через день его вижу , но уже не подвозил после того. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 11 хвилин тому, рыбак сказав: имелся ввиду иной смысл. не то чтоб я критикую , а так, размышляю, можете считать -почти завидую не треба нікому заздрити... spektrnews.in.ua/news/pritcha-solon-i-krez/129114 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 13 минут назад, US7IGN сказал: не треба нікому заздрити... spektrnews.in.ua/news/pritcha-solon-i-krez/129114 Нагорная Проповедь -«Не собирайте себе сокровищ на земле, где моль и ржа истребляют и где воры подкапывают и крадут, но собирайте себе сокровища на небе, где ни моль, ни ржа не истребляют и где воры не подкапывают и не крадут" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 43 минуты назад, US7IGN сказал: не треба нікому заздрити... spektrnews.in.ua/news/pritcha-solon-i-krez/129114 Много текста , на вас это не похоже. Еще есть притча . - "... если бы ты питался как я , тебе бы не пришлось служить Кесарю " . В оригинале так -Диоген также шёпотом ответил: «А если бы ты умел мыть себе овощи, не пришлось бы тебе служить Дионисию») , но смысл от этого не меняется Змінено 26 листопада 2024 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 10 хвилин тому, рыбак сказав: Много текста , на вас это не похоже. кожен день тільки по роботі я пропускаю через себе аналітики і текстів типу такого 100-200 сторінок reyestr.court.gov.ua/Review/122118320 unba.org.ua/publications/9748-zvernennya-styagnennya-na-debitors-ku-zaborgovanist-sho-slid-urahuvati.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз