vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Корупція не задіює американське суспільство на усіх рівнях Та невже американські лікарі не отримують "подарунки" від медрепів і відкати від аптек? )) 2 хвилини тому, karbo сказав: вона на самих вершинах. На вершинах то не корупція, то лобізм )) Змінено 27 січня користувачем vadimv 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Только что, vadimv сказал: Та невже американські лікарі не отримують "подарунки" від медрепів і відкати від аптек? )) Вони працюють виключно по протоколу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: Вони працюють виключно по протоколу А, ну тобто якщо протокол складений в інтересах фармкомпаній - то всьо нормально, можна працювати ) Поважаю таку принципову позицію )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: А, ну тобто якщо протокол складений в інтересах фармкомпаній - то всьо нормально, можна працювати ) Поважаю таку принципову позицію )) Ще раз повторюю, фармаколог зобов'язаний діяти виключно в межах протоколу. Для цього їх навчають довгі роки. Точно так і літаками управляють. Змінено 27 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) Повітряні сили продовжують переведення спеціалістів у піхоту – The Kyiv Independent Цитата Додамо, що джерела «Мілітарного» підтвердили продовження процесу переведення фахівців авіації, радіотехнічних військ та протиповітряної оборони в інші з’єднання Збройних Сил. The Kyiv Independent з посиланням на депутата партії «Слуга народу» Руслана Горбенка повідомляє по початок процесу переведення близько 5000-6000 військовослужбовців з Повітряних сил до Сухопутних військ. Якось під впливом вчорашнього прильоту мопедки у багатоповерхівку поряд, ці новини ніяк не радують. Вчора багато кому дуже-дуже пощастило, але росіяни вчора не останній раз запускали мопеди ... Зате на верхах усе як завжди ... ні, вже трохи інше: кормова база зменшилась та пішло рубилово за ласі шматочки: Битва за зброю. У чому суть конфлікту навколо Агенції оборонних закупівель Але суть таж ... Цитата Міністр оборони Рустем Умєров звільнив керівницю формально незалежної Агенції оборонних закупівель (АОЗ) Марину Безрукову і звинуватив її у провалі роботи. З іншого боку, сама Безрукова, низка відомих антикорупційних активістів і навіть впливові депутати від владної "Слуги народу" заявили про нібито незаконність дій міністра і стали на захист агенції. Змінено 27 січня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Повітряні сили продовжують переведення спеціалістів у піхоту – The Kyiv Independent Якось під впливом вчорашнього прильоту мопедки у багатоповерхівку поряд, ці новини ніяк не радують. Вчора багато кому дуже-дуже пощастило, але росіяни вчора не останній раз запускали мопеди ... Зате на верхах усе як завжди ... ні, вже трохи інше: кормова база зменшилась та пішло рубилово за ласі шматочки: Битва за зброю. У чому суть конфлікту навколо Агенції оборонних закупівель Але суть таж ... умова ***ла про зменшення ЗСУ сама собою не виконається... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: умова ***ла про зменшення ЗСУ сама собою не виконається... Так що, можна не заповнювати склади запчастинами, допродавати-роздарити усе, і нарешті у відпустку? ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 44 хвилини тому, karbo сказав: Для цього їх навчають довгі роки. Точно так і літаками управляють. Та я помітив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 18 минут назад, vadimv сказал: Та я помітив... Наслідки порушення протоколу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, karbo сказав: Наслідки порушення протоколу Тричі за один день?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: Тричі за один день?! Системно Міграційні служби не перевірили бекграунд, служби аеропорту пасажирів. Цілком можливо екіпажі теж порушили протокол, бо терористи отримували доступ до управління літаками Змінено 27 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 9 хвилин тому, karbo сказав: Системно Міграційні служби не перевірили бекграунд Та я помітив... Змінено 27 січня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, vadimv сказал: Та я помітив... Не він це привітання вигадав і не ті на кого натякаєш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Пожежі в Каліфорнії теж наслідки порушення протоколів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 50 хвилин тому, DmiVady сказав: Так що, можна не заповнювати склади запчастинами, допродавати-роздарити усе, і нарешті у відпустку? ))))) я ще з 2014 дуже скептично налаштований... а от з 2023 цинізм взагалі на максималках 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Китайський стартап DeepSeek, що займається розробкою штучного інтелекту, обвалив світові фондові ринки в понеділок, 27 січня, поставивши під сумнів технологічне домінування США, пише Bloomberg. Результати роботи DeepSeek свідчать, що можна розробляти потужні моделі ШІ, які коштують дешевше. Деталі Ринок обговорює останню ШІ-модель DeepSeek R1, яка нібито є більш економічно ефективною, хоча і працює на менш просунутих чипах. Це ставить під сумнів обґрунтованість захмарних оцінок таких компаній, як Nvidia Corp. Саме вона очолила світовий бум акцій ШІ, оскільки її чипи вважаються ключовими для цієї технології, зазначило агентство. «DeepSeek показує, що можна розробляти потужні моделі ШІ, які коштують дешевше», – сказав Вей-Серн Лінг, керуючий директор Union Bancaire Privee. «Це потенційно може підірвати інвестиційну привабливість всього ланцюжка поставок ШІ, яка обумовлена високими витратами невеликої кількості гіперскалерів». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) А я ще гадав що за час хрень з Nvidia) виходить, Китай обігнав США на повороті в дешевих кедах Ось до чого призводить курс на самоізоляцію Мільярди вгрохали в ші заради пшику на виході Дибіли бл Куй моржовий а не лідерство Тепер собі всі сраку можна всунути цей чіп Змінено 27 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 39 хвилин тому, karbo сказав: Не він це привітання вигадав і не ті на кого натякаєш Та мені взагалі здається, що буква Х у його назвах - то взагалі не буква... 12 хвилин тому, karbo сказав: виходить, Китай обігнав США на повороті в дешевих кедах А я казав - вчи китайську І збирай канадські долари... Змінено 27 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, vadimv сказал: Та мені взагалі здається, що буква Х у його назвах - то взагалі не буква... 80 років вже як перестали існувати орендатори тих символів Може досить носитися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 хвилину тому, karbo сказав: 80 років вже як перестали існувати орендатори тих символів Он жеж вони у вас руками машуть 1 хвилину тому, karbo сказав: Може досить носитися? То вже вам видніше - то ж вам доведеться до Канади евакуюватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 минуты назад, vadimv сказал: Он жеж вони у вас руками машуть То вже вам видніше - то ж вам доведеться до Канади евакуюватися Мені букви не заважають жити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex Cfyz Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 55 минут назад, vadimv сказал: Та я помітив... Всё по делу: что нужно для получения ВНЖ Испании. Вседозволенность на лицо... Как там говорят: Без бумажки ты – букашка, а с бумажкой – человек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 годин тому, Propeller сказав: Maryan Zablotskiy (FB) со спойлером, чтобы поберечь бумагу. 4 ч. · Обома руками підтримую призупинку всіх проектів USAID та їх аудит. В Україні наразі є 112 діючих таких проектів на $7 млрд, розписані по рокам. Ніби все красиво? Ні. Біда номер один: майже всі вони зводяться до безкінечних круглих столів та конференцій, а тому є бездарними і безсенсовими. Біда друга, основна: більша частина цих коштів залишаються в самих США як чистий прибуток приватних компаній-виконавців цих грантів. Приховати вміст Аби нарешті добитись якихось змін, я починаю публікувати звіти цих проектів. Ось перший яскравий приклад: $297 млн на комунікації на три роки. Хто зі світу культури в курсі, що нам виділили на зйомки фільмів суму, за яку би було реально зняти Аватар 3? Росіяни рівно стільки ж з державного бюджету виписують на свій кінематограф, а ви ж розумієте, що на пропаганду вони не скупляться. То що ж за шедеври знімають на ці кошти? Ось вибрав певні позиції за півроку 2024: Підтримка у створенні YouTube ток-шоу під назвою "Ебаут." Підтримка музичного гурту TVORCHI у створенні пісні та виступах на концертах у вибраних містах України (Створено та розповсюджено 1 музичну композицію «Разом». Громадська організація "Зміни", також відома як Don't Take Fake (DTF), є визначним впливовим діячем та прихильником електронної музичної сцени з попереднім досвідом організації визначних культурних подій, включаючи перший табір для електронних музикантів Mirage Camp. DTF проведе резиденцію електронної музики, яка об'єднає творчих людей для налагодження зв'язків, співпраці та створення нових продуктів. Підтримка НГО "CUKR" у проведенні серії культурних подій протягом літнього сезону в "Дворику на Кузнечній" Створено мурал у «Дворику на Кузнечній». Підтримка компанії Film UA у виробництві документального фільму під назвою "Тісто". Дослідження, вступні зустрічі з командою творців телесеріалу, поїздка до Відня. Підтримати українську продюсерку Тетяну Поставну та медіаперсону Володимира Дантеса у створенні реаліті-шоу про відновлення культурних просторів у прифронтових населених пунктах та нещодавно звільнених районах. Випущено першу серію проекту «КоледжCheck». Випущено другий сезон проекту «Українські палаци. Золота доба». І таких проектів десятки. Можливо, воно комусь і потрібно. Але навіщо це американським платникам податків, я не зовсім розумію. І чому нам не просити кошти на щось явно більш необхідне? Я також не маю претензій до митців як виконавців. Але у жодному світі на навіть на всі мислимі і немислимі такі проекти неможливо з чистою совістю потратити $ 297 млн! Більшість коштів осідає як чистий прибуток однієї приватної компанії в США. Навіть без відома вище згаданих отримувачів. Новий керівник Держдепу Марко Рубіо давно це хотів реформувати. Пам’ятаю добре розмови з його командою, які пропонували, аби суми йшли напряму в країни, а не збагачували декількох людей в Штатах під видом допомоги іншим державам. Я тоді мав з ними довгу дискусію після статті, яку опублікував у Forbes на цю тему ще в 2016 році (https://www.forbes.com/.../2016/04/14/reform-ukraine-aid/). Мене дико бісило, як можна було потратити $100 тис на законопроект на один АБЗАЦ законопроекту в агросфері, ще й бездарний! Я дуже радий, що прийшов час змін. І буду активно комунікувати, щоб такі реформи, про які мріяв Марко Рубіо, втілились. А поки буду тут викладати звіти деяких із проектів USAID, щоб і ми нарешті проявили відповідальність і почали задавати вірні питання, куди випарувались долари. Особливо — питання до наших міністерств за будь-якого керівництва, які ставлять постійно підписи під звітами, де немає ніякої конкретики. І які бояться запитувати американських приватних виконавців те ж саме: «А де ці всі гроші?». Я закликаю жодне міністерство не підписувати жоден звіт доки не пройде аудит в США. А в ідеалі самому його ініціювати на рівні міністерства! Особисто буду пропонувати Держдепу наступні ідеї: Вся допомога витрачається виключно в Україні через неприбуткові організації, а на іноземних консультантів йде не більше 10% проекту; Конференції і круглі столи рідко і у виняткових випадках, в скромних готелях при скромних кейтерингах, ніяких подорожей бізнес класом; Виключна прозорість усього проекту з публічними зарплатами усіх учасників і всіх витрат; Всі послуги замовляються через реально публічні тендери; Ніяких лівацьких тем і пропаганди незрозумілих цінностей чи проектів з незрозумілою необхідністю. Ми за в декілька разів менше коштів можемо зробити в багато разів більше з допомогою США. А поки анонсую публікацію звітів різних проектів. Там багато «цікавого». Ще те кіно. Лінк на звіти вищезгаданих проектів у першому коментарі. Кому цікаво — почитайте, кому пощастило отримати Кілька днів назад писав про це. 90% грантів отримують грантососи, що страшно далекі від реального бізнесу, але вміють професійно писати заявки. І ці заявки розглядають рожеві поні з дуже високими зарплатами, які ще на кілька світлових років далі від реального сектору ніж грантососи. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 29 минут назад, vadimv сказал: А я казав - вчи китайську Я вибрав заробити на тих хто навчається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 години тому, karbo сказав: Корупція не задіює американське суспільство на усіх рівнях, вона на самих вершинах. Населення США до неї немає жодного відношення. Про фарммафію реально смішно було. Компанія Пердью на оксиконтин скільки американців присадила? То тільки на вершинах влади наркетам рецепти виписували наліво і направо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз