Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

Саме вони мають бути першими на мобілізацію.

Так там більша половина жінки. Жінки взагалі відіграли напрочуд велику роль в тому, що відбувається в Україні. Спочатку вони голосували за Януковича, бо красівий і прєдставітєльний мущіна, потім за Зеленського, бо красивий мальчік та ще й голос який, с хріпатцой:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 3
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Однієї фрази не хватає.

Зеленський - це не всі українці.

Але розумію, ніззя такого писати, куратори по шапці надають:-)

Звісно, "Зеленський - це не всі українці" -- покацаплених (куплених рашкою), підрашистів та "корисних ідіотів" в Україні завжди було багато, вважаючи на заселення України мільйонами рашабидла замість загеноцидиних голодомором, гулагами та розтрілами мільйонів українців за сотні років окупації України московією.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Так там більша половина жінки. Жінки взагалі відіграли напрочуд велику роль в тому, що відбувається в Україні. Спочатку вони голосували за Януковича, бо красівий і прєдставітєльний мущіна, потім за Зеленського, бо красивий мальчік та ще й голос який, с хріпатцой:lol:

Так для них навіть спеціальну військову форму запровадили :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

"Абідєлі" жінки?

Тримайся...

зображення_2025-03-07_131840105.png

зображення_2025-03-07_132020134.png

зображення_2025-03-07_132510027.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Українські зегниди в дії:   t.me/Oleg_legalist/5625

Ви думаєте що в Україні буде щось добре?  

Змінено користувачем hause
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, 7351 сказав:

"Абідєлі" жінки?

Тримайся...

Боже збав, я на них молюся. Жінки - це самий дешевий виборець, максимальна кількість голосів за мінімальний бюджет:-)

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Жінки взагалі відіграли напрочуд велику роль в тому, що відбувається в Україні. Спочатку вони голосували за Януковича, бо красівий і прєдставітєльний мущіна, потім за Зеленського, бо красивий мальчік та ще й голос який, с хріпатцой:lol:

Тут треба зазначити, що наприклад моя теща була категорично проти Зеленського, матюкала і з пазурами кидалася на всіх, хто збирався за нього голосувати )

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Тут треба зазначити, що наприклад моя теща була категорично проти Зеленського, матюкала і з пазурами кидалася на всіх, хто збирався за нього голосувати )

Але в цілому він правий. Ставка на тупість спрацювала на 100%

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Боже збав, я на них молюся. Жінки - це самий дешевий виборець, максимальна кількість голосів за мінімальний бюджет:-)

Збираєтесь балатуватися? 😎

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Та всім не вгодиш. Їй би може підійшов Олег Винник чи Степан Гіга:-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:
16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Саме вони мають бути першими на мобілізацію.

image.png.51cccb24015dff9db50b2d4c3feb3d5d.png

не маю статистики по воякам але на мою думку серед них виборців коміка десь пропорційно.

ще питання до 10 млн кому вибори були пох  віддаючи себе на розссуд тим 5 млн... гадаю серед тих 10 млн більшість ухилянтів 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Та всім не вгодиш. Їй би може підійшов Олег Винник чи Степан Гіга:-)

Причому аргументи і лексику вона тоді використовувала ті самі, які зараз вінсол з кантоном )

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Так, чого тоді, молитися?! 

Та так... мо й мені якась копійка перепаде:-)

Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Причому аргументи і лексику вона тоді використовувала ті самі, які зараз вінсол з кантоном )

Є таке, у жінок за 50 порохоботізм часто стрічається. Причому упоротий, Canton з Vinsol нервово курять в сторонці:-)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Є таке, у жінок за 50 порохоботізм часто стрічається. Причому упоротий, Canton з Vinsol нервово курять в сторонці:-)

То типа, як зараз на ФБ вкидують картинки намальоввні ШІ, типа,,, Ми національні пілоти, а нас ніхто не поздоровив"і по кілька тисяч лайків, від тьоток за 50.

Посилання на коментар

"Це як вдарити віслюка по носі". Келлог жорстко пояснив, навіщо США зупинили військову допомогу Україні.

Trump’s Ukraine envoy says Kyiv brought the pause in US intelligence sharing ‘on themselves’

Мені не до вподоби, що Келлог асоціює всіх українців з не такою вже й великою кількістю впертих віслюків, але ...

маємо що маємо ... декілька тижнів виправлять декому мозки, але ... боржом вже не допоможе й людей з могил не підійме ...

В нас городського світла нема вже понад 6 годин, воно для мене некритично, але неприємно ...

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

То типа, як зараз на ФБ вкидують картинки намальоввні ШІ, типа,,, Ми національні пілоти, а нас ніхто не поздоровив"і по кілька тисяч лайків, від тьоток за 50.

ШІ - це вєщь. Думаю, що він відіграє значну роль на наступних виборах.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Станом на першу половину лютого 2025 року, до загострення відносин України і США, 57% українців довіряли президенту Зеленському, не довіряли – 37%. Баланс довіри-недовіри становив +20%.

Нове опитування показало, що у період 14 лютого – 4 березня рівень довіри зріс до 67%, а частка тих, хто не довіряє, знизилася до 29%. Відповідно, баланс довіри-недовіри покращився до +38%.

image.png.bb69ebd3842dd3b9c2545b6a7dd139b3.png

forbes.ua/news/riven-doviri-ukraintsiv-do-zelenskogo-zris-do-67-na-tli-zagostrennya-u-vidnosin-iz-ssha-opituvannya-kmis-07032025-27821

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

Станом на першу половину лютого 2025 року, до загострення відносин України і США, 57% українців довіряли президенту Зеленському, не довіряли – 37%. Баланс довіри-недовіри становив +20%.

Нове опитування показало, що у період 14 лютого – 4 березня рівень довіри зріс до 67%, а частка тих, хто не довіряє, знизилася до 29%. Відповідно, баланс довіри-недовіри покращився до +38%.

image.png.bb69ebd3842dd3b9c2545b6a7dd139b3.png

forbes.ua/news/riven-doviri-ukraintsiv-do-zelenskogo-zris-do-67-na-tli-zagostrennya-u-vidnosin-iz-ssha-opituvannya-kmis-07032025-27821

Українцям в пору вже помістити на великий герб лемінга. Схоже, що це тотемне животне:-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

ШІ - це вєщь.

Та да, я от тут на днях спитав його, що він знає за батька Іллі Новікова. І той почав чесати за якогось Вадіма Новікова.

Я йому тоді пишу - ти чи здурів? Ілля Новіков по-батькові Сергійович

Воно таке - Упс, дісно! Дякую за підказку.

Карочє, того буратіна ще допилювати і допилювати... )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

"Це як вдарити віслюка по носі". Келлог жорстко пояснив, навіщо США зупинили військову допомогу Україні.

Trump’s Ukraine envoy says Kyiv brought the pause in US intelligence sharing ‘on themselves’

Мені не до вподоби, що Келлог асоціює всіх українців з не такою вже й великою кількістю впертих віслюків, але ...

маємо що маємо ... декілька тижнів виправлять декому мозки, але ... боржом вже не допоможе й людей з могил не підійме ...

В нас городського світла нема вже понад 6 годин, воно для мене некритично, але неприємно ...

x.com/bure_vest/status/1897940885595205745

image.thumb.png.84470ef97d740308d604b30e2e15547b.png

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, vadimv сказав:

Та да, я от тут на днях спитав його, що він знає за батька Іллі Новікова. І той почав чесати за якогось Вадіма Новікова.

Я йому тоді пишу - ти чи здурів? Ілля Новіков по-батькові Сергійович

Воно таке - Упс, дісно! Дякую за підказку.

Карочє, того буратіна ще допилювати і допилювати... )

Питання треба правильно задавати :-)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...