Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Може після завершення третьоїСВ щось таке забодяжать, борг можно віднести на якусь новостворену фірму. Якось ООН реорганізують, заведуть ще якийсь умовно копенгагенський суд, адже Україна чи то Нафтогаз виграли стокгольмський суд. 😕

Та питання ж не в рішеннях, а у їх виконанні. Гарний юрист відрізняється від поганого тим що забезпечує кінцевий результат, а не тільки рішення суду.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Ну припустимо впадуть доходи. Нафта з газом займає в бюджеті 30%. Чому ви думаєте, що вони зменшать видатки на війну, а не по іншим статтям?

Але припустимо, що кацапи зменшать видатки на війну. Тоді вони просто стануть в глуху оборону. Вони вже показали, що вміють це робити.

При цьому обстріли України продовжаться, енергетична інфраструктура знищуватиметься, економіка продовжуватиме руйнуватися, люди гинутимуть, люди виїжджатимуть і будуть вивозити дітей, мобілізація з 18 років неминуча, країна буде стрімко перетворюватися в класичну тоталітарну державу. 

Де ви бачите профіт від продовження війни? 

1. У Росії закінчуються гроші, вони "проїли" майже всі ліквідні кошти Фонду національного добробуту, який був заснований у 2008 р.

2. Сілуанов "оценил возможность заморозки вкладов в банках", це означає, що економічний стан РФ дуже поганий

Почав писати про ситуацію на Росії, але вам воно не потрібно.

Профіту від продовження війни не було і не буде.

Я не прихильник продовження війни, не з "ура-патріотів", який сам не на фронті і вимагає воювати до останнього українця.

Мої доводи йшли від зворотного, РФ не потрібний мир. 

Путін пов'язує Трампа кров'ю із так званим перемир'ям

Просто не бачу причин для закінчення війни

• Лайк 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

1. У Росії закінчуються гроші, вони "проїли" майже всі ліквідні кошти Фонду національного добробуту, який був заснований у 2008 р.

2. Сілуанов "оценил возможность заморозки вкладов в банках", це означає, що економічний стан РФ дуже поганий

Я не прихильник продовження війни, не з "ура-патріотів", який сам не на фронті і вимагає воювати до останнього українця.

Гроші надрукують. Різниця в тому що парашка все ще воює за свої, а суверенний борг України вже перевищив 162 ярди доларів. Скільки там до втрати суверенітету залишилося з обох сторін?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Гроші надрукують. Різниця в тому що парашка все ще воює за свої, а суверенний борг України вже перевищив 162 ярди доларів. Скільки там до втрати суверенітету залишилося з обох сторін?

Які ваші пропозиції?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, XL.pro сказав:

Щось у вас логіка кульгає. Якщо в них закінчуються гроші, то чому їм не потрібен мир зараз на кращих умовах? По вашій логіці вони хочуть заключити мир на гірших умовах, коли в них закінчаться гроші? 

Хоча я особисто не думаю, що в них закінчаться гроші на війну в найближчі два-три роки. 

Що до того, чи потрібен РФ мир взагалі, то потрібен. Але взамін на вихід з ізоляції і повернення в світову політику. Україна - не кінцева ціль. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Щось у вас логіка кульгає. Якщо в них закінчуються гроші, то чому їм не потрібен мир зараз на кращих умовах? По вашій логіці вони хочуть заключити мир на гірших умовах, коли в них закінчаться гроші? 

Хоча я особисто не думаю, що в них закінчаться гроші на війну в найближчі два-три роки. 

Що до того, чи потрібен РФ мир взагалі, то потрібен. Але взамін на вихід з ізоляції і повернення в світову політику. Україна - не кінцева ціль. 

У мене не кошача логіка))).

Яка була причина нападу РФ на Україну, де логіка? 

Росія не була в ізоляції, напасти, щоб там опинится?)))

Посилання на коментар

23 хвилини тому, XL.pro сказав:

Які ваші пропозиції?

Ой вей! Я не позичаю гроші, а вони не торгують насінням (с)

Може все ж таки кожен буде займатися своєю справою? У мене ані здоров'я ані бажання лікуанюнством займатися не має (

Посилання на коментар

Причин було багато або одна комплекснцга. Імперія має розширюватися, бідних треба зайняти війною, помилка в оцінці ситуації і так далі... Поки що з ізоляції успішно вийшли, придбали купу земель та населення, утилізувавши свій непотріб. А гроші ще надрукують.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Причин було багато або одна комплекснцга. Імперія має розширюватися, бідних треба зайняти війною, помилка в оцінці ситуації і так далі... Поки що з ізоляції успішно вийшли, придбали купу земель та населення, утилізувавши свій непотріб. А гроші ще надрукують.

Ви ж вище написали "Може все ж таки кожен буде займатися своєю справою?", навіщо давати свою оцінку, коли вас не просять?!

В той самий час зливатись на поставлене питання)))

P.S. Чекаємо місяць, час покаже)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ціль - повернути Україну в зону свого впливу. У Стамбулі вони були готові за це повернутися на кордони 24 лютого.

Вони не збиралися воювати 3 роки.  

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ви ж вище написали "Може все ж таки кожен буде займатися своєю справою?", навіщо давати свою оцінку, коли вас не просять?!

В той самий час зливатись на поставлене питання)))

P.S. Чекаємо місяць, час покаже)))

Для вас нема різниці між оцінкою ситуації та пропозицією що робити? Ви точно інженер? )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ціль - повернути Україну в зону свого впливу. У Стамбулі вони були готові за це повернутися на кордони 24 лютого.

Так і повернуть. Хоча і в стані після того як нею захід дупу витер 🤣

Посилання на коментар

59 минут назад, US7IGN сказал:

Так само буде і з визнанням Криму - черговий пук в калюжу.

Може за Кримом нема чого поки що побиватись, бо відбудеться те що зараз має місце - статус де-факто. Враховуючи околічності, настрої населення там прорашисткі, вони зміняться тільки тоді, коли рівень життя в Україні значно перевищить рашистський - тут більше доводиться розраховувати що на раші будуть кризи як Німеччині після першої СВ. Наприклад рівень життя в Нарві був значно вищій, через що усі скрепні залишились там дуже рівно сидіти. Це одне, а друге що в Криму ФСБ відразу влаштує там партизанський спротив населення, та і зусиль його організовувати дуже багато не потрібно, буде як у нас чи в Балтії лісові брати після війни були. Потрібно буде тримати там замирюючі армійські сили. Будуть абсурдні речі - смерті наших військових у мирний час. Навіть в Італії, у Південному Тіролі спротив довго клекотав від 45-ого до 90-их років. Нащо німці (баварці, австрійці) спокійні люди, але якійсь їх сили так довго не припиняли терор.

Посилання на коментар

Це все ідеї , а за будь якою ідеєю на повірку стоїть власний шкурний інтерес.

Якою ідеєю керується зараз Трамп, або його кореш хпутін. Щоби пояснювати високі цілі лідерів і існують спеціально навчені люди на найвищіх зарплатах.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Це все ідеї , а за будь якою ідеєю на повірку стоїть власний шкурний інтерес.

Так це ж добре коли власний. А скільки ідіотів вбивають та помирають за чужий?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я дуже здивувався(не самому початку війни), коли вони зразу поперли військами по дорогах.

Бо чекав, що спочатку буде зачищено наше ППО, центри керування та інфраструктура енергетики та логістики, росіяни отримають повний контроль повітря, відпрацюють з повітря центри спротиву, а вже потім зайде контингент.

Але маємо що маємо ... зараз не бачу, щоб вони дуже помилялись, крайній раз як раз показово: розрубили логістику і  ...

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Так це ж добре коли власний.

Так ось за інтереси лідерів вмирають  ті, хто не звик жити за власним розумом

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Цього тижня підпишуть мир?

Тиждень тому ви казали, що протягом 14 днів має все закінчитися.

Через тиждень повторю це саме питання.

P.S. А минулого року казали, що весною в Україні будуть вибори)))).

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

Для вас нема різниці між оцінкою ситуації та пропозицією що робити? Ви точно інженер? )

У вас каша в голові, ніколи не був інженером)))

Відпочиньте )))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я дуже здивувався(не самому початку війни), коли вони зразу поперли військами по дорогах.

Бо чекав, що спочатку буде зачищено наше ППО, центри керування та інфраструктура енергетики та логістики, росіяни отримають повний контроль повітря, відпрацюють з повітря центри спротиву, а вже потім зайде контингент.

Але маємо що маємо ... зараз не бачу, щоб вони дуже помилялись, крайній раз як раз показово: розрубили логістику і  ...

Так вони на парад їхали. бункерний з мертвечуком мали зустрічати. Але як свого часу якуновича, знову неправильний народ підвів. Але його вже менше залишилося спільними зусиллями.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

Цього тижня підпишуть мир?

Тиждень тому ви казали, що протягом 14 днів має все закінчитися.

Через тиждень повторю це саме питання.

Є час до 9-ого травня. Якщо до того часу не підпишуть, то мабуть вже раніше зими ніяких перемовин не буде.

Багато чого залежить від української влади. А вона не дуже хоче закінчувати війну.

Посилання на коментар

З українського боку усі за мир, а з раші тільки лідор хпутін, його камарілья, бухгалтери та пропагандони, яких незабаром надійно переорієнтують.

Глибинному плебсу, який хоче продовження балету, будуть поновлювати прошивку після 9.05.

Українська влада може не хоче виборів, але вже до них готується.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

Так вони на парад їхали. бункерний з мертвечуком мали зустрічати. Але як свого часу якуновича, знову неправильний народ підвів. Але його вже менше залишилося спільними зусиллями.

Народ він такий ...

Зараз я бачу багато внутрішніх ознак, що при зовнішній риториці: "воюємо, бо нас не влаштовує угода", українське політичне керівництво вже дало наказ на запуск процесів які про мир ...

Але-але ... є ще політичне керівництво РФ, у якого свої плани, і виторговувати вони будуть не якійсь там території (їх вони, росіяни впевнені, і так згодом заберуть, коли українці знов вчергове почнуть готуватися  до шашликів обравши якогось дурника), це їх шанс на максимум привілей у світі великих хлопців, і просирати вони його не бажають.

Тому 50/50 ))) або так або ні 😉 )))

Гарного дня, поїду корисне робити, бо я ще булки не розслабив (хоча "держава" вже прямо натякає).

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Є час до 9-ого травня. Якщо до того часу не підпишуть, то мабуть вже раніше зими ніяких перемовин не буде.

Багато чого залежить від української влади. А вона не дуже хоче закінчувати війну.

Тобто вже не 2 тижні, а 1,5 місяці)))

1. Трамп приїде до РФ на 9 травня?

2. США вийдуть з переговорів?

3. Ви впевнені, що проблема лише і Зеленському?

P.S. Мої відповіді на 3 питання - ні

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

12 хвилин тому, XL.pro сказав:

Тобто вже не 2 тижні, а 1,5 місяці)))

1. Трамп приїде до РФ на 9 травня?

2. США вийдуть з переговорів?

3. Ви впевнені, що проблема лише і Зеленському?

P.S. Мої відповіді на 3 питання - ні

9 травня - через два тижні, навіть менше.

1. Спитайте в нього:)

2. Активно - так, якщо не підпишуть мир. Але це питання всерівно триматимуть на контролі.

3. Ні, звичайно. Але влада ускладнює перемовини, намагаючись отримати свій особистий профіт.  

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...