Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 10 минут назад, Akademik сказал: политика Польши в 1920,30-х годах была националистической и колониальной, но у нее не было цели физически истребить украинцев. Было этническое притеснение, но не геноцид в юридическом смысле. от колонізаторам і прилетіла відповідь від вдячних міцевих мешканців ( а ніяк не від Шухевича , який навіть не був офіційною владою ) . що , не подобається ? так кацапів ще на кацапії будуть вирізати так , що Волинь дитячими іграми у пісочниці здасться . Змінено 4 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 9 хвилин тому, Akademik сказав: тебе надо всю жизнь учиться чтобы меня догнать но все равно ничего не получиться каким то героям 1 хвилину тому, Akademik сказав: потдержит ... из за Бгг ) Академик-филолог )) По ашипке в каждом предложении ))) А запятые кто будет расставлять, Пушкин? )))) Змінено 4 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 6 минут назад, Бездомный сказал: от і прилетіла відповідь . що не подобається ? кацапів ще на кацапії будуть вирізати так , що Волинь дитячими іграми у пісочниці здасться . я все понял только не понял почему ты людоедами называешь кацапов а не себя ) к тому же ты как активный раскалыватель нации по всем признакам, языку, истории - должен понимать что часть общества это не поддержит и оборона Украины будет сыпаться из за потери веры. Ник с руського не меняешь. Вопросы.. гражданин хороший Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 минуту назад, vadimv сказал: Бгг ) Академик-филолог )) По ашипке в каждом предложении ))) А запятые кто будет расставлять, Пушкин? )))) когда нечего проедьявить по сути, придираются к форме Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 3 хвилини тому, vadimv сказав: Бгг ) Академик-филолог )) По ашипке в каждом предложении ))) А запятые кто будет расставлять, Пушкин? )))) З м'яким знаком у нього явні проблеми. Помилився раз - може бути, помилився точно так вже двічі - все ясно з "академіком". Змінено 4 травня користувачем Вячеслав63 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: З м'яким знаком у нього явні проблеми. сейчас я не филолог а технарь в IT с открытием компаний, IT продуктами на западные рынки, сложным B2B - проблем нет Змінено 4 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: сейчас я не филолог а технарь в IT с открытием компаний, IT продуктами на западные рынки, сложным B2B - проблем нет Вибач, у мене син-ІТ-шник, але чомусь я не пам'ятаю, щоб він десь помилявся в написанні текстів. Ну, це ж елементарно і на все життя. Тим більше, якщо ти багато читав, то повинен тупо запам'ятати як ті слова пишуться, можна й правила не вчити. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 15 хвилин тому, Akademik сказав: когда нечего проедьявить по сути, придираются к форме По сути чего - рашистской, пропаганды? И потом, назвался академиком - пеши исчо ) 13 хвилин тому, Akademik сказав: сейчас я не филолог а технарь в IT Правила средних классов школы в памяти не помещались, повыпадали? ) Змінено 4 травня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Вибач, у мене син-ІТ-шник, але чомусь я не пам'ятаю, щоб він десь помилявся в написанні текстів. Ну, це ж елементарно і на все життя. Тим більше, якщо ти багато читав, то повинен тупо запам'ятати як ті слова пишуться, можна й правила не вчити. Та тут уже столько выпускников было бауманки-академиков-докторов наук, которые не в состоянии одного предложения написать без ошибок. Змінено 4 травня користувачем vadimv 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: По сути чего рашистской, пропаганды? И потом, назвался академиком - пеши исчо ) академіком він назвався на часть персонажу з "Ліквідації" Змінено 4 травня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Вибач, у мене син-ІТ-шник, але чомусь я не пам'ятаю, щоб він десь помилявся в написанні текстів. Ну, це ж елементарно і на все життя. Тим більше, якщо ти багато читав, то повинен тупо запам'ятати як ті слова пишуться, можна й правила не вчити. так и есть, правила не учатся когда много читаешь но тут не такое важное общение чтобы тратить время на запятые нашлись тут форумные литераторы, требуют чтобы им знаки препинания были расставленны а иначе все. форумные государственники предадут анафеме. )) не смешите Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 2 минуты назад, vadimv сказал: Правила средних класов школы в памяти не помещались, повыпадали? ) классов - два с бездарь элементарно же, чья бы корова мычала )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 3 минуты назад, Бездомный сказал: академіком він назвався на часть персонажу з Ліквідації аватарка еще была, пока пореченков с пулемета не пострелял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 44 минуты назад, Akademik сказал: массовое насилие против мирного польского населения, особенно в 1943 году, включая женщин и детей стариков и священников - это военное преступление и трагедия, которая не может быть оправдана предшествуюими событиями которе сложны и многогранны 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 9 хвилин тому, Akademik сказав: классов - два с Та ты шо! Вот это неожиданность! ) 9 хвилин тому, Akademik сказав: бездарь элементарно же, чья бы корова мычала )) А я разве где-то писал про "хорошие гуманитарные способности" или что "тебе надо всю жизнь учиться чтобы меня догнать"? )) Цитату в студию ))) 9 хвилин тому, Akademik сказав: нашлись тут форумные литераторы, требуют чтобы им знаки препинания были расставленны а иначе все. форумные государственники предадут анафеме. )) не смешите Смешно - это когда "хорошие гуманитарные способности" на деле оказываются полным незнанием правил за 4-й класс ) Змінено 4 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 годину тому, vadimv сказав: Ага, особенно в томе "Наша Советская Родина" это рассказывалось... Походу именно этот том произвел наибольшее воздействие... Он жеж последним вышел, долго в Министерстве Правды нелиц стирали ) Та там взагалі в тій енциклопедії багато дурні понаписували. Змалечку дивувався, я ж прекрасно знав, що земна твердь стоїть на трьох котах, а вони якоїсь хєрні навигадували... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня Только что, DimaF сказал: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 час назад, Бездомный сказал: чому в тебе до української мови така ненависть ? тут вопрос в другом - где эта нарисованная любовь-ненависть была , например в 2002 году? Играющий по правилам мошенников - уже проиграл в момент согласия играть...))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 2 хвилини тому, 7351 сказав: "Трамп объявил 8 мая Днем Победы во Второй мировой" (!) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та там взагалі в тій енциклопедії багато дурні понаписували. Та то взагалі продукт ЛГБТ. Ви кольори бачили? ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 5 минут назад, Бармалей сказал: тут вопрос в другом - где эта нарисованная любовь-ненависть была , например в 2002 году? Играющий по правилам мошенников - уже проиграл в момент согласия играть...))) ви саме про що ? зневага в них була і у 2002 році , і у 1991 році , і у 1980 році , і у 1970 році .... зневагу культивували окупанти у великих містах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: В якщо твій дід - селянин , чому в тебе до української мови така ненависть ? я украинский язык очень люблю и в меня плейлист песен - Украинские. в отличие от твоего высоцького Название компании - украинское+англицизм. Не любил бы украинский, компанию бы не называл так как назвал. в быту если человек общается со мной на украинском также с ним общаюсь на форуме мне на русском быстрее писать да и прикольнее - как ты когда то говорил "это такой кайф резать легавого" где я каким то образом показал что у меня ненависть к украинскому языку? Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 5 минут назад, vadimv сказал: Та то взагалі продукт ЛГБТ. Ви кольори бачили? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 3 минуты назад, Бездомный сказал: ви саме про що ? долго объяснять, тем более если не понятна связь двух фраз того поста 4 минуты назад, Бездомный сказал: зневага в них була і у 2002 році , і у 1991 році , і у 1980 році , і у 1970 році .... зневагу культивували окупанти у великих містах чушь, даже не хочу и обосновывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз