sergio Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня Загалом весь двіж з морськими дронами, це щоб серйозні дяді зерно могли спокійно вивозити після збору врожаю. Типа для торгу по зерновій угоді(гласній чи ні) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: То ви з вашими містянами андрофаги? навіть не уявляєте , скільки тут - у Дніпрі - кацапощелепних покидьків андрофагів хай би скільки ви чемно з кацапами не поводилися , чи не поважали їхні вигадані права , вони всерівно прийдуть і все рівно вас убиватимуть. Змінено 4 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 4 минуты назад, Fair сказал: Проти цієї мотоциклетної фігні дуже помічений трос натягнутий на висоті шиї мотоцикліста.Або, хочаб туж ягозу покинути. Але вся ягоза йду на посилення кордону з Румунією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 21 минуту назад, sergio сказал: Писали, що вчора відбили атаку в якій руські застосували, аж 70 мотоциків. де вони стільки байкерів беруть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 8 хвилин тому, Бездомный сказав: навіть не уявляєте , скільки тут андрофагів То мова таки має значення? Я з дитинства україномовний. Звісно не тією літературною мовою, яку від мене тут постійно вимагає кацапощелепний товариш XXL:) Змінено 4 травня користувачем Dmitriy_S 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: То мова таки має значення? Я з дитинства україномовний. Звісно не тією літературною мовою, яку від мене тут постійно. Дщ все має значення. але після третьої вже не так важливо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: все має значення. але після третьої вже не так важливо В мене після третьої (сьомої) лінгвістичні здібності падають ближче до нуля. Далі тільки жестами:)) Кромє мордобітія нікакіх чудєс(с) Змінено 4 травня користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: В мене після третьої (сьомої) лінгвістичні здібності падають ближче до нуля. Далі тільки жестами:)) Кромє бордобітія нікакіх чудєс(с) у мене тільки одна проблема. спілкуючись переважно з розумними людьми, я часто втрачаю здатність розуміти ідіотів ( 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 5 минут назад, US7IGN сказал: у мене тільки одна проблема. спілкуючись переважно з розумними людьми, я часто втрачаю здатність розуміти ідіотів ( Это можно в подпись ставить. Красиво! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 18 минут назад, Бездомный сказал: де вони стільки байкерів беруть ? Та я розумію, що ім з Індії за рупії, що рашка за нафту отримає, навіть пару десят тисяч мотоциків завезуть. А ось на мотоциклі їздити з великою швидкістю по грунтовках і полях, то треба навички мати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 7 хвилин тому, US7IGN сказав: у мене тільки одна проблема. спілкуючись переважно з розумними людьми, я часто втрачаю здатність розуміти ідіотів ( Що ви робите на цьому форумі?:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Що ви робите на цьому форумі?:) Експериментує, мабуть, але це не точно ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Що ви робите на цьому форумі?:) я ж в тій фразі і відповів одразу ну не на вулицю ж мені йти для розуміння українців а ще матеріал збираю Змінено 4 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 33 минуты назад, Бездомный сказал: де вони стільки байкерів беруть ? Каких байкеров??) В нищей провинции почти каждый умеет на мотоцикле ездить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 15 минут назад, sergio сказал: А ось на мотоциклі їздити з великою швидкістю по грунтовках і полях, то треба навички мати. У них теперь двухмесячные курсы в программе подготовки контрактников. Поставлено на поток Или двухнедельные? ХЗ, все не упомнишь... Змінено 4 травня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 11 минут назад, DmiVady сказал: Експериментує, мабуть, але це не точно ) "Наблюдение за наблюдателями..."(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 20 хвилин тому, US7IGN сказав: у мене тільки одна проблема. спілкуючись переважно з розумними людьми, я часто втрачаю здатність розуміти ідіотів ( До речі, знаєте як я завжди вичисляв екс-совків на англомовних форумах? В них смайлики складаються виключно з дужок. Більш ніяких знаків:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 2 хвилини тому, DimaF сказав: Каких байкеров??) В нищей провинции почти каждый умеет на мотоцикле ездить. Діма-булка-хлєба, а ви на моциклєті їздить вмієте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Що ви робите на цьому форумі?:) Підіймає самооцінку 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 9 минут назад, DimaF сказал: Каких байкеров??) В нищей провинции почти каждый умеет на мотоцикле ездить. С языка сняли, в любом колхозе при совке поцанята лет с 9-10 на мопедах, а лет с 12 уже и на Минсках ганяли. Сейчас, как раз основная ЦА СВО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 4 часа назад, MaxS сказал: Пане Царьов, перелогіньтеся. раскопки уже идут, поляки начали эксгумацию. там все по серьезному, даже ныне живущие потомки днк сдали. Множество свидетельств. для поляков это очень серьезная тема. так что друг гундосого зели, можешь любую туфту постить а дело серьезное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 19 хвилин тому, US7IGN сказав: я ж в тій фразі і відповів одразу ну не на вулицю ж мені йти для розуміння українців а ще матеріал збираю Рекомендую спробувати алкоголь. Якщо ви не розумієте ідіотів, треба просто спуститися до їх рівня. Мені особисто по цьому методу цей форум приносить масу задоволення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: До речі, знаєте як я завжди вичисляв екс-совків на англомовних форумах? В них смайлики складаються виключно з дужок. Більш ніяких знаків:))) мене дуже легко пізнати по ніку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Підіймає самооцінку 🤣🤣🤣 www.instagram.com/reel/DI6F7pgicmb/?igsh=MXh3eHhiZmt6YnVmMw== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Рекомендую спробувати алкоголь. здоровля нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз