Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Только что, DimaF сказал: Гебнявый бот смотрю на премию сегодня тянет.. а с чем ты несогласен упырь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 8 минут назад, vadimv сказал: Це не "самі по собі" - це результат зброї масового ураженння. Ця війна не припинялася ні на день, змінювалася тільки тактика знищення. -320 к за рік. Потужно. А ще + виїхали, повтікали. На довго нас не вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 9 хвилин тому, Akademik сказав: это помена понятий и демагогия Это стало очевидно после 24.02.2022 9 хвилин тому, Akademik сказав: вас? Нет ) Тут уже двое отметились - одного чмырили за акцент, для второго это "чувствительная тема" )) Змінено 16 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Это стало очевидно после 24.02.2022 Нет ) Тут уже двое отметились - одного чмырили за акцент, для второго это больная тема )) ну в моем городе Одессе - черти собрались сносить памятник Бабелю гооврят что это имперский маркер а биографию Бабеля как и рассказы они не читали. ломать не строить. написать что то свое чтобы это полюбили - куда там. Проще оттоптаться по тому что уже есть и что полюбили другие люди. Змінено 16 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 хвилини тому, sergio сказав: -320 к за рік. Потужно. А ще + виїхали, повтікали. На довго нас не вистачить. Не хочеться знов ставити кліпи Кузьми "Сам собі країна" і "Суцільна руїна". Тому що "Кинули". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 3 минуты назад, vadimv сказал: Это стало очевидно после 24.02.2022 история не стоит на одном месте, сейчас эпохи быстро меняются все может опять быстро измениться кто мог сказать что между 2012 (Евро 2012) и 2014 будет такая разница? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 8 минут назад, Akademik сказал: а с чем ты несогласен упырь? Пшел на*** отсюда. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня мне товарищ недавно такой ролик скинул. снят в 2012 Похоже Китайцы еще тогда все знали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 хвилини тому, Akademik сказав: не передергивай, я нигде не писал что поддерживаю рашу и путлера хитрый но глупый - не надо тут подменять понятия чтобы выстоять против рашистов - нужно как разд единство внутри страны а не срачи мовные и прочие Ну що я і кажу - ти транслюєш слова путі про об'єднання двох народів через денацифікацію "националістчєскіх елємєнтов кієвскаго рєжима". Ти ж сюди На форум за цим прийшов, Парєчєнков, - захистить рускіх і денацифікувати "укрів". І внести розбрат, якщо об'єднати за три дні не вдасться. На такого "об'єднатора" ти схожий, так що не ліпи мені горбатого про те, що то не ти срач розвів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 минуту назад, tort сказал: Ну що я і кажу - ти транслюєш слова путі про об'єднання двох народів через денацифікацію "националістчєскіх елємєнтов кієвскаго рєжима". Ти ж сюди На форум за цим прийшов, Парєчєнков, - захистить рускіх і денацифікувати "укрів". І внести розбрат, якщо об'єднати за три дні не вдасться. На такого "об'єднатора" ти схожий, так що не ліпи мені горбатого про те, що то не ти срач розвів. я слышал что архитекторы конкретно на траве сидят, но тут видимо что - то серьезнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 11 хвилин тому, Akademik сказав: ну в моем городе Одессе - черти собрались сносить памятник Бабелю гооврят что это имперский маркер А шо, разве не? 11 хвилин тому, Akademik сказав: а биографию Бабеля как и рассказы они не читали. Ну я читал Бабеля - и шо? 11 хвилин тому, Akademik сказав: ломать не строить. Таки да - вон ваши "асвабадители" сносят все подряд ракетами и шахедами. 11 хвилин тому, Akademik сказав: написать что то свое чтобы это полюбили - куда там. Проще оттоптаться по тому что уже есть и что полюбили другие люди. Вы вообще в курсе, что существует мнение, что ваш Бабель ничего своего не писал, а воспользовался чужими трудами, отобранными у расстрелянного? Змінено 16 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 7 хвилин тому, Akademik сказав: кто мог сказать что между 2012 (Евро 2012) и 2014 будет такая разница? Во-первых, по роже дважды несудимого было очевидно, что ничем хорошим это не закончится. Во-вторых, я в 2013 писал, что ***ашка не отстанет. 6 хвилин тому, Akademik сказав: снят в 2012 Похоже Китайцы еще тогда все знали Про то, что за ***ашкой стоит Китай, я писал еще в 2022 - это стало очевидно после Казахстана. Змінено 16 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 5 хвилин тому, Akademik сказав: мне товарищ Майор? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 6 хвилин тому, tort сказав: об'єднання двох народів через денацифікацію Нє, зараз вже мова про знищення всіх, хто не "руцкій". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 минуту назад, vadimv сказал: А шо, разве не? Ну я читал Бабеля - и шо? Таки да - вон ваши "асвабадители" сносят все подряд ракетами и шахедами. Вы вообще в курсе, что существует мнение, что ва Бабель ничего своего не писал, а воспользовался чужими трудами, отобранными у расстрелянного? а что вместо Бабеля интеллигента которым Хемингуэй восхищался и у которого прекрасная серия рассказов про Одессу, вместо этог надо памятник гавнулу поставить? который людей пытал и донаты тырил? или его дочке Саре? Ну любят люди какие то вещи, сейчас ои запуганы из-за войны нет три больные на голову калеки националистические делают в Одессе погоду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 25 хвилин тому, Akademik сказав: ну точно Средневековье. Згоден, твій нацизм - це типове Середньовіччя, навіть не "19 век"(с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Майор? на староконке в Одессе работает, чемпион Украины кстати, его мэр наш награждал мой напарник по соревам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: три больные на голову калеки Труханов, а ще 2 хто? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: или его дочке Саре? ну типовий нацик🤔 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 минуты назад, vadimv сказал: Не хочеться знов ставити кліпи Кузьми "Сам собі країна" і "Суцільна руїна". Тому що "Кинули". Донька бакалавра закінчує, буде пробуватати в магістратуру забугор. Малий, нажаль, тільки перший курс. Можливо ще встигне 3 роки пропетляти допоки повний ПЕ не наступить. Чому не вивіз? Сусід малого вивіз в 17 років, той навіть школу не закінчив, бо 18 виповнювалось, ще др моменту закінчення. (Ну, допустим, за атестат якось порішають) Короче в Польші в Маку влаштувпвся(мови майже не знає) Які в нього там перспективи, думаю не дуже райдужеі. Я це вже раніше прикинув, що мого малого там чекало би приблизно те саме. Тому не вивозив. Думаю якось на того бакалавра довчиться, а там або з мамою,,як супровід, або через Тису. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: его мэр наш награждал Це багато про що говорить))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Це багато про що говорить))) ну поедь на международные соревы и получи золотую медаль или мастера спорта ты ж только средневековую херь можешь смотреть на ютубе и праведной ненавистью к согражданам пылать. на это много ума не нужно. Змінено 16 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) Нашел в своих заметках, приписывают эти слова Сенеке ---" ... Никогда не возвращаюсь я с такою же чистою душою, с какою вышел к толпе. Все, что только что улеглось, снова возмутится. Порок, от которого я было исправился, возвращается... ..Вступать в сношения с толпою вредно. Каждый человек привьет нам хоть частицу своих пороков: или научит им, или заразит ими. И чем больше количество людей, тем больше опасности. А всего пагубнее для нравственности театр; тут порок прививается тем легче, что он нравится. Сознаюсь тебе, что, побывав в обществе, я возвращаюсь скупее, даже жестче и бесчеловечнее.. " . Змінено 16 травня користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 14 минут назад, vadimv сказал: Вы вообще в курсе, что существует мнение, что ваш Бабель ничего своего не писал, а воспользовался чужими трудами, отобранными у расстрелянного? существует мнение - я вот думаю где я эти слова слышал и что мне в них не нравиться это ж тварь охлобыстин на красной площади вещала: существует мнение ... нормальные люди так не пишут. Сразу пахнет нае...овом Змінено 16 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 1 час назад, Akademik сказал: списки уже подготовили для этнических чисток, как в 43-ем? "как в 2022 м" - кацапи мали списки для чисток , навіть провели читстки на окупованих територіях . саме тому кацапи до станнього не йтимукть з окупованих територій - надто багато злочинів проти Людства вони там накоїли Змінено 16 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз