sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 27 хвилин тому, DmiVady сказав: В мене трошки інша фіналізація ( астролог я ще той 😉 ) але не буду озвучувати, і так самогубств у країні багато, а то ще хтось з форуму надточутливий піде самовипилюватись ... нах свою і так зіпсовану карму ще більш псувати) Давній Філл пригадався: Ну і скільки ви з свого Глока попадаєте в ростову мішень? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 14 хвилин тому, Бездомный сказав: думав , кого нагадує мединський згасвождав Своє позорне покажи:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Думав, кого ви мені нагадуєте .. Ви хоть з сратої воздушки по летючим цілям попадете один з десяти? кулей по летючим цілям ? а ви ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Своє позорне покажи:) пан коцький вже хильнув валер'яночки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Тільки що, Бездомный сказав: пан коцький вже хильнув валер'яночки ? А смисл? Воно у вас все одно уйобіщне. В мене ніяк не встане:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 57 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну і скільки ви з свого Глока попадаєте в ростову мішень? Хз, у тирі тільки 30 метрів, гонг 15-20 см стабільно, 10 см тре брати дорогий патрон, бо відхилення буде, можна схибити. Пістолети це 5-20 метрів зазвичай тренують, не для снайпінга вони ) на 100-150 стріляють для прикола, але я не пробував, нема де ) З хорошої АР (ДД або МСР) метрів хз скільки закрию, і менше чим в ростову ) тільки трошки розмятися тре буде, бо з-за травми давно не стріляв ) А може й ні 😉 бо на форумі брехати, то не на полігоні стріляти ))) Долікую спину та плече - обов'язково перевірю ))) тоді розповім))) Змінено 16 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) гелікоптера повітряним безпілотником ще не збивали ? Ударний БпАК Bombus ( 38 500 гривень ) вполював російський гелікоптер Ка-52 "Алігатор". як таке можливо ? а ... його зграєю загасили Змінено 16 травня користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Хз, у тирі тільки 30 метрів, гонг 15-20 см стабільно, 10 см тре брати дорогий патрон, бо відхилення буде, можна схибити. Пістолети це 5-20 метрів зазвичай тренують, не для снайпінга того вони ) на 100-150 стріляють для прикола, але я не пробував, нема де ) См у вашій системі координат - це щось проф чи таки сантиметри, чи дециметри чи хз?:) Я не профі, з пістолетів стріляв тільки з Макарова і ТТ, поганенько, но таке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: См у вашій системі координат - це щось проф чи таки сантиметри, чи дециметри чи хз?:) Я не профі, з пістолетів стріляв тільки з Макарова і ТТ, поганенько, но таке... Цитата Основные регламентированные металлические мишени и их размеры: Pepper Popper (Классический Поппер): Общая высота: примерно 850 мм (около 33.5 дюймов). Ширина "тела" мишени (поражаемой части): 300 мм (около 11.8 дюймов). Высота "тела" мишени над осью вращения: около 450 мм. Центр калибровочного круга (для проверки падения) обычно находится на высоте 225 мм от оси вращения и имеет диаметр 100 мм. IPSC Mini Popper / US Popper (Мини-Поппер): уменьшенная версия классического поппера. Часто в США его называют просто "US Popper". Общая высота: примерно 560 мм (около 22 дюймов). Ширина "тела" мишени: 200 мм (около 7.87 дюймов). Высота "тела" мишени над осью вращения: около 280 мм. Центр калибровочного круга обычно находится на высоте 140 мм от оси вращения и имеет диаметр 75 мм. Plates (Тарелки / Пластины): Круглые тарелки (Round Plates): Диаметр: 20 см (примерно 7.87 дюйма, часто округляют до 8 дюймов). Диаметр: 30 см (примерно 11.8 дюйма, часто округляют до 12 дюймов). Квадратные тарелки (Square Plates): Размер: 20 см x 20 см (примерно 8 x 8 дюймов). Размер: 30 см x 30 см (примерно 12 x 12 дюймов). О, бачите, я вже збрехав ))) є і 30 см Але мені можна, я рибалка ))) 10 або 15 см то тарілки на "дуєльном дереві" , прикольна штука, я влучав і на 30 метрів, але не стабільно ))) Але, Глок то "службовий пістолет", це про ресурс та надійність. А коли про спорт та точність , то вже Чезет Шадов 2 , Танфоліо, Аліен тощо ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 7 хвилин тому, DmiVady сказав: О, бачите, я вже збрехав ))) є і 30 см Але мені можна, я рибалка ))) 10 або 15 см то тарілки на "дуєльном дереві" , прикольна штука, я влучав і на 30 метрів, але не стабільно ))) Але, Глок то "службовий пістолет", це про ресурс та надійність. А коли про спорт та точність , то вже Чезет Шадов 2 , Танфоліо, Аліен тощо ) Ясно, нічого не понятно, але цікаво. Десь приблизно так вам можу пояснить про програмування:) Змінено 16 травня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Ніхуя не понятно, але дуже інтєрєсно:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ясно, нічого не понятно, але цікаво. Десь приблизно так вам можу пояснить про програмування:) Не треба, бо я до скриптів не дойшов, тільки конфіги в іграшках правив ))) По простому: пістолети то про швидкість і точність на коротких дистанціях, 5-15 метрів, коли спорт то до 25 метрів, все інше то вже збочення ) Глок то про таке: https://www.youtube.com/shorts/yqWhGoevfJI Але тре багато тренуватися, я ще так не вмію ))) Змінено 16 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: думав , кого нагадує мединський згадав не, мединский и ко - это плеяда современных деятелей из рф со злыми рожами еще туда можно записать упоротого ашманова мигалкова машкова и прочих мракобесов тот случай когда интеллект пошел не туда они умные но нацисты в германии тоже были умные, с таким дерьмом рядом - душно. Упыри одним словом. А на картинке у тебя - типичные еуропейцы. Хитровыделанные. Змінено 16 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Не треба, бо я до скриптів не дойшов, тільки конфіги в іграшках правив ))) По простому: пістолети то про швидкість і точність на коротких дистанціях, 5-15 метрів, коли спорт то до 25 метрів, все інше то вже збочення ) Глок то про таке: https://www.youtube.com/shorts/yqWhGoevfJI Але тре багато тренуватися, я ще так не вмію ))) Так а з ПМ живу людину можна вбить? Я цією функцією нею не пользувувся, але як одкривачка для пива - топ:) По живих людях не стріляв:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Зовнішня політика Зелі-не ЛОха чисто по-пацанськи базарить теж не розумію, навіщо на рівні президента ображати іншого президента. а жернашлюха - то вони вже всі такі в Україні. і цю потужність словесну вливають українцям цілодобово. на перемовинах сумно те, що вже і не згадували про причини війни. Змінено 16 травня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Не треба, бо я до скриптів не дойшов, тільки конфіги в іграшках правив ))) По простому: пістолети то про швидкість і точність на коротких дистанціях, 5-15 метрів, коли спорт то до 25 метрів, все інше то вже збочення ) Глок то про таке: https://www.youtube.com/shorts/yqWhGoevfJI Але тре багато тренуватися, я ще так не вмію ))) то все хєрня, а от два рази кончити не дістаючи ото да! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 2 часа назад, Akademik сказал: не, мединский и ко - это плеяда современных деятелей из рф со злыми рожами еще туда можно записать упоротого ашманова мигалкова машкова и прочих мракобесов тот случай когда интеллект пошел не туда они умные но нацисты в германии тоже были умные, с таким дерьмом рядом - душно. Упыри одним словом. А на картинке у тебя - типичные еуропейцы. Хитровыделанные. кацапи саме і є - хитрозроблені четвертий рік ганьбляться , а вимагають в тисячу разів більше за те , чого самотужки здобути не здатні Змінено 16 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так а з ПМ живу людину можна вбить? Я цією функцією нею не пользувувся, але як одкривачка для пива - топ:) По живих людях не стріляв:) Звісно, в нього для цього аж 8 набоїв, але я не пробував 0_0 ПМ це Walther РР 30-х років, але херово скопійований у 60-х і під набій 9*18))) * збрехав, його у 51-му на озброєння прийняли ) Змінено 16 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Tusk podkreślił, że politycy będą dalej pracować nad pokojem w Ukrainie. Dodał, że głównym zadaniem będzie utrzymanie w tej sprawie jedności europejskiej i amerykańskiej. Nie ukrywamy, że stanowisko rosyjskie trudno nazwać w jakikolwiek sposób konstruktywny. Czekają nas prawdopodobnie ciągle bardzo trudne dni - zaznaczył. www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-tusk-po-rozmowach-z-trumpem-czas-zwiekszyc-presje,nId,7967056 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня США готовятся к переговорам с европейскими союзниками о сокращении американского контингента в Европе, - Reuters censor.net/ru/n3552718 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Звісно, в нього для цього аж 8в нобоїв, але я не пробував 0_0 ПМ це Walther РР 30-х років, але херово скопійований у 60-х і під набій 9*18))) * збрехав, його у 51-му на озброєння прийняли ) В смислі не пробував? Та любий мєнт пиво їм одкривав:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Тільки що, Akademik сказав: США готовятся к переговорам с европейскими союзниками о сокращении американского контингента в Европе, - Reuters censor.net/ru/n3552718 А ти, чмо, йдеш на***, поки дорослі дядькі говорять:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: В смислі не пробував? Та любий мєнт пиво їм одкривав:) Та мене в менти не взяли, може тому, що я не просився ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: А ти, чмо, йдеш на***, поки дорослі дядькі говорять:) Деградэ Кнопкодавович - вам пора таблетки принимать ) Змінено 16 травня користувачем Akademik 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз