DimaF Опубліковано: учора в 14:22 Поділитись Опубліковано: учора в 14:22 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Невосполнимая потеря для плесени. Ну да, теперь хоть неудобные вопросы отпадут) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: учора в 14:27 Поділитись Опубліковано: учора в 14:27 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І як же то вони попали по біжучому взводу в Шостці? мабуть про це t.me/milinfolive/148782 IMG_8979.MP4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:30 Поділитись Опубліковано: учора в 14:30 2 години тому, US7IGN сказав: У «хороші» періоди боргів мало, розриви у багатстві та цінностях невеликі, люди працюють разом заради спільного блага, розвинення інфраструктури, поліпшення освіти тощо. Це періоди процвітання Це коли таке було в історії України? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:38 Поділитись Опубліковано: учора в 14:38 7 хвилин тому, vadimv сказав: Це коли таке було в історії України? ) з 1950-х по 1980-ті наприклад. і зріст населення тому підтвердження. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:40 Поділитись Опубліковано: учора в 14:40 (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: ви ж маєте знати що CEO особисто не знає коду взагалі. і не повинен знати. у нього зовсім інші завдання та компетенції. 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Програміст після двотижневих курсів разом з AI-помічником вже майже мідл. Зараз все дуже швидко міняється. Так само і вимоги до командарма інші. Технарь буде кращим командармом, ніж за багато років вишколений системою довбойоб з відбитим кантіком замість мозку. Швидкість - це головне в цій війні. Швидкість отримання інформації, швидкість передачі наказів, швидкість взаємодії між підрозділами, здатність швидко пристосовуватись до змін і реагувати на них і т.д.. А стара система інертна і на це нездатна. Кацапи це зрозуміли і почали мінятися. Тому в них від захоплення цілі розвідником до прильоту Іскандера по цілі - сорок секунд. На початку війни в них такого і близько не було. "Ефективному менеджеру все одно чим керувати - він на всьому розуміється однаково погано" © Дядьки, може ви й маєте рацію, з вашого досвіду, але я ніколи не піду лікувати зуба до стоматолога, який тільки рік як працює у кабінеті, а до цього дуже успішно торгував біляшами у переході. Не піду до юриста, якій рік тільки у конторі, а до цього був успішним керівником заводу з виготовлення склопакетів ... ...ну то таке ... просто я читав свого часу і про дослідження психолога Андерса Ериксона, і про інші у цій галузі, і мій досвід теж каже про це ... спираючись на цей досвід я, свого часу, обирав порулити зовнішньою політикою "країни яка воює" старого досвіченого підараса, а не молодого перспективного коміка ... Можна і далі ламати списи навколо цієї теми, але ... чи вартий час нашого цікавого життя на таке безглузде використання? Змінено учора в 14:42 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:43 Поділитись Опубліковано: учора в 14:43 Тільки що, DmiVady сказав: Дядьки, може ви й маєте рацію, з вашого досвіду, але я ніколи не піду лікувати зуба до стоматолога, який тільки рік як працює у кабінеті, а до цього дуже успішно торгував біляшами у переході. Не піду до юриста, якій рік тільки у конторі рік, а до цього був успішним керівником заводу з виготовлення склопакетів ... чекайте, питання було про СЕО, а не підлеглих. вам же не директор клиники буде пломбувати. директор який виріс зі стоматолога може у вільний час пломбувати для підтримання форми, тільки не факт що гарний стоматолог впорається з керуванням клиники. ви ж не звинувачуєте солдат у тому що погано воюють - у вас претензії до керівництва, через яке солдати не можуть оювати краще і вмирати менше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:46 Поділитись Опубліковано: учора в 14:46 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Дядьки, може ви й маєте рацію, з вашого досвіду, але я ніколи не піду лікувати зуба до стоматолога, який тільки рік як працює у кабінеті, а до цього дуже успішно торгував біляшами у переході. Не піду до юриста, якій рік тільки у конторі рік, а до цього був успішним керівником заводу з виготовлення склопакетів ... Порівняння некоректне. Давайте таку ситуацію. Зуби вам лікуватиме робот, а задавати відповідні налаштування йому буде оператор. То кого ви оберете, оператора з річним досвідом користування роботом чи досвідченого стоматолога старої закалки, який того робота перший раз бачить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:50 Поділитись Опубліковано: учора в 14:50 Тільки що, US7IGN сказав: чекайте, питання було про СЕО, а не підлеглих. вам же не директор клиники буде пломбувати. директор який виріс зі стоматолога може у вільний час пломбувати для підтримання форми, тільки не факт що гарний стоматолог впорається з керуванням клиники. ви ж не звинувачуєте солдат у тому що погано воюють - у вас претензії до керівництва, через яке солдати не можуть оювати краще і вмирати менше. Перепрошую ... я відповідав про Цитата В нинішній війні рік за десять. Так що два роки - то вже досвідчений командарм. А ота вся ***ня "тридцять років в армії" взагалі некомпетентна в сучасній війні, що вона багато разів довела. Єдина з них користь - розжалувати до рядового і відправити в штурмовики. Про те, що я проти командармів, які не пройшли увесь шлях від навчального закладу(командира взводу) а це у два роки не вкладеш. А СЕО Мадяр та СЕО Білецький якось на командармів не лізуть, в нас тільки найверховніший головнокомандувач по цій схемі ... результати на мапі ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:50 Поділитись Опубліковано: учора в 14:50 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Порівняння некоректне. Давайте таку ситуацію. Зуби вам лікуватиме робот, а задавати відповідні налаштування йому буде оператор. То кого ви оберете, оператора з річним досвідом користування роботом чи досвідченого стоматолога старої закалки, який того робота перший раз бачить? Свого стоматолога, якого знаю тридцять років. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:53 Поділитись Опубліковано: учора в 14:53 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Свого стоматолога, якого знаю тридцять років. Так він не вміє управляти роботом. Замість лікувати хворого зуба, робот вам повириває здорові. Обрати лікування старим методом немає опції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:54 Поділитись Опубліковано: учора в 14:54 (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: з 1950-х по 1980-ті наприклад Тю, ще один совкодрочер ) Я не застав 1950-1970, а стосовно 1972-1989 категорично не згодний 1 година тому, US7IGN сказав: і зріст населення тому підтвердження. А, тобто зріст бройлерів на комбінаті імені Луначарського підтверджує їхнє процвітання ) Затворник з Шестипалим мабуть не погодились би )) Змінено учора в 15:47 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:58 Поділитись Опубліковано: учора в 14:58 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Перепрошую ... я відповідав про Про те, що я проти командармів, які не пройшли увесь шлях від навчального закладу(командира взводу) а це у два роки не вкладеш. А СЕО Мадяр та СЕО Білецький якось на командармів не лізуть, в нас тільки найверховніший головнокомандувач по цій схемі ... результати на мапі ... Тим паче! А тепер давайте подумаємо чому СЕО призначили радянського кацапа, а не наприклад Буданова? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:58 Поділитись Опубліковано: учора в 14:58 (змінено) 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так він не вміє управляти роботом. Замість лікувати хворого зуба, робот вам повириває здорові. Обрати лікування старим методом немає опції. Він робота ще не купив (хоча тре заїхати на щорічне ТО, як раз час, і глянути), але я піду до нього ) А якщо не до нього, то до його товариша, якого теж знаю. А до ваших індусів я не піду, навіть з їх роботами) * перепрошую, про опції поясню: "мій стоматолог" тому і є "моїм" бо він постійно вчиться, і якщо тре буде навчитися керувати роботом, то він це зробить ... До речі його кабінет з гарним обладнанням (з окремим двором) на вул. Якова Самарського, самий центр біля Менори, а у дворі стоять його мерс кабріо і ренжровер ), і це не прийшло від батьків, все руками та головою заробив (оце я знаю точно). Він навіть не єврей (а може ... хз , без трусів не бачив) Змінено учора в 15:12 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:59 Поділитись Опубліковано: учора в 14:59 Тільки що, US7IGN сказав: Тим паче! А тепер давайте подумаємо чому СЕО призначили радянського кацапа, а не наприклад Буданова? Можна я не буду думати про це, бо воно мене не обходить, а ви просто викладете свою точку зору? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:01 Поділитись Опубліковано: учора в 15:01 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тю, ще один совкодрочер ) Не застав 1950-1970, а стосовно 1972-1989 категорично не згодний А, тобто зріст бройлерів на комбінаті імені Луначарського підтверджує їхнє процвітання ) Затворник з Шестипалим мабуть не погодились би )) Успіху досягають люди, які глибоко розуміють реальність і знають, як використовувати її, щоб отримати бажане. Вірно і зворотне: ідеалісти, які не мають достатньої обґрунтованості в реальності, створюють проблеми, а не прогрес. реальність така що все пізнається в порівнянні. метро побудували коли? вся комунальна інфраструктура обласних центрів звідки? я вже не кажу про те що Антонов літаки робив, а Южмаш ракети... до речі, а що ви зробили за життя? світ кращим чи допомогли комусь чи залишили якійсь інший добрий слід який викликає тепло в душі тих хто про вас згадує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:03 Поділитись Опубліковано: учора в 15:03 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Можна я не буду думати про це, бо воно мене не обходить, а ви просто викладете свою точку зору? моя точка зору не має ніякої цінності але з Будановим я би попрацював Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: учора в 15:06 Поділитись Опубліковано: учора в 15:06 17 минут назад, Dmitriy_S сказал: Порівняння некоректне. Давайте таку ситуацію. Зуби вам лікуватиме робот, а задавати відповідні налаштування йому буде оператор. То кого ви оберете, оператора з річним досвідом користування роботом чи досвідченого стоматолога старої закалки, який того робота перший раз бачить? А хто йому дасть тим роботом керувати? В Новому Зірі роботом керує головний спец старой закалки. Та коштуе це геть інших грошей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:06 Поділитись Опубліковано: учора в 15:06 3 хвилини тому, US7IGN сказав: моя точка зору не має ніякої цінності але з Будановим я би попрацював А він з вами? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 15:08 Поділитись Опубліковано: учора в 15:08 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Перепрошую ... я відповідав про Про те, що я проти командармів, які не пройшли увесь шлях від навчального закладу(командира взводу) а це у два роки не вкладеш. А СЕО Мадяр та СЕО Білецький якось на командармів не лізуть, в нас тільки найверховніший головнокомандувач по цій схемі ... результати на мапі ... Освіта У 1986 році закінчив Московське вище загальновійськове командне училище. У 1996 році закінчив з відзнакою Академію ЗСУ (оперативно-тактичний рівень). У 2005 році — Національну академію оборони України (оперативно-стратегічний рівень) із золотою медаллю. Кар'єра Командував 72-ю механізованою бригадою. Дослужився до звання генерал-майора. Станом на 2013 рік був першим заступником начальника Головного командного центру ЗСУ, був долучений до тодішніх процесів співпраці з НАТО. У листопаді 2013 року від імені Міністерства оборони у штаб-квартирі НАТО альянсу обговорював зміни в українській армії відповідно до стандартів НАТО. Російсько-українська війна З початком бойових дій на Сході України був начальником штабу АТО. Зокрема, був одним з головних командирів сил АТО під час боїв за Дебальцеве взимку 2015 року. Був причетний до керування боями у Вуглегірську, селі Рідкодуб та невдалої спроби відбити Логвинове. Він же координував вихід українських військових з Дебальцева. За бої на Дебальцевському плацдармі нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня й згодом отримав звання генерал-лейтенанта. 2016 року очолював Об'єднаний оперативний штаб ЗСУ, який координує оперативні дії різних українських силовиків на Донбасі. А у 2017 році був командиром всієї Антитерористичної операції на Сході України, яку згодом замінила Операція об'єднаних сил. З 6 травня до 5 серпня 2019 — командувач Об'єднаного оперативного штабу ЗС України. З 5 серпня 2019 — командувач Сухопутних військ Збройних сил України. З 8 лютого 2024 року -- головнокомандувач ЗСУ. ...................................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 15:10 Поділитись Опубліковано: учора в 15:10 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: метро побудували коли? вся комунальна інфраструктура обласних центрів звідки? я вже не кажу про те що Антонов літаки робив, а Южмаш ракети... По-перше, все це робилося по методичках третього рейху, де все те саме робилося в 1933-1939. З якою метою? Правильно, з метою підготовки до війни. Їжте тепер, не обляпайтесь. По-друге, абсолютно неможливо сказати про 1972-1989, що "боргів мало, розриви у багатстві та цінностях невеликі, люди працюють разом заради спільного блага". Це був період стагнації, застою. 10 хвилин тому, US7IGN сказав: до речі, а що ви зробили за життя? світ кращим чи допомогли комусь чи залишили якійсь інший добрий слід який викликає тепло в душі тих хто про вас згадує? Воно коли брак аргументів - завжди починаються переведення стрілок на опонентів ) Змінено учора в 15:12 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:11 Поділитись Опубліковано: учора в 15:11 4 хвилини тому, DmiVady сказав: А він з вами? 😉 звідки я знаю? він не запрошував Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:12 Поділитись Опубліковано: учора в 15:12 (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: По-перше, все це робилося по методичках третього рейху, де все те саме робилося в 1933-1939. З якою метою? Правильно, з метою підготовки до війни. Їжте тепер, не обляпайтесь. По-друге, абсолютно неможливо сказати про 1972-1989, що "боргів мало, розриви у багатстві та цінностях невеликі, люди працюють разом заради спільного блага" Це був період стагнації, застою. Воно коли брак аргументів - завжди починаються переведення стрілок на опонентів ) ні, це лише контрольне питання - чи сам щось зробив чи жертва, яка тільки чекає поки хтось інший за неї все зробить. головне щоб не орал після аналу Тобто ви вважаєте що краще не готуватися до війни і бути жертвою? Змінено учора в 15:15 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:17 Поділитись Опубліковано: учора в 15:17 3 хвилини тому, US7IGN сказав: звідки я знаю? він не запрошував Ну, ще не вечір ) З вами весело, але без вечірньої пробіжки теж не можна. "У юності фізичні навантаження - це задоволення, а після сорока то є необхідність" © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 15:18 Поділитись Опубліковано: учора в 15:18 Тільки що, US7IGN сказав: ні, це лише контрольне питання - чи сам щось зробив "Ти Теслу купив?" ) Карочє, доки будете вважати, що кацапи вам метро з южмашем подарували - доти й будете з ними воювати. Інжойте... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:22 Поділитись Опубліковано: учора в 15:22 2 хвилини тому, vadimv сказав: "Ти Теслу купив?" ) Карочє, доки будете вважати, що кацапи вам метро з южмашем подарували - доти й будете з ними воювати. Інжойте... я не казав купив. я казав - створив ) українці їх будували, українці... питання чому вони без кацапів чи рюріків на це не здатні... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз