Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

А могли б просто покусати хірурга і морду роздерти. Все у вас не як у котів:lol:

Або хоча б обісцяти психіатра :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Бармалей сказав:

Добавлю - я свои 3 неизлечимые болячки 2 степени выбивал у хирурга и он же глава комиссии ВЛК со скандалом угрожая что пройду у частников и его снимут с главы ВЛК (была надежда, что стану не годным)...почти 2 месяца по больничкам...еще неделя очереди в ТЦК и вот попав к юристу наконец то...тот меня посылает опять на ВЛК (приказ нет ограниченно пригодных), как думаете второй раз что и как было на ВЛК - да, полностью здоров.

Співчуваю. Не всі юристи однаково гарні.

А може він був непридатний?

Справжній мав би написати три різні скарги, а ви тим часом проходити альтернативні обстеження. ..

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Дивна реакція людей яких хочуть вбити. Ну ок...

как раз реакция нормальна в том беспределе, хождение с кучей жалоб не имея крыши, адвокатов-решал и т.п. приведет с большей вероятностью к лишению брони...а имея - думаю и без жалоб на ВЛК нет проблем...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

приведет с большей вероятностью к лишению брони

А, так ви вирішили з шахраями їх колодою в карти пограти. Ну більше питань не маю.

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

А, так ви вирішили з шахраями їх колодою в карти пограти. Ну більше питань не маю.

Ваш предложенный вариант выше (про три места) как раз и есть игра з шахраями їх колодою в карти

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

Ваш предложенный вариант выше (про три места) как раз и есть игра з шахраями їх колодою в карти

Ні, в моєму варіанті колода моя. Гра з шахраями це бронь і резерви +

Десь на одному рівні з фавбет і тему 

Хоча ні. Цим від вас тільки гроші треба 

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

Співчуваю. Не всі юристи однаково гарні.

А може він був непридатний?

Справжній мав би написати три різні скарги, а ви тим часом проходити альтернативні обстеження. ..

юрист - это юрист ТЦК, который оформляет отсрочки и брони...так просто написал, вдруг кто то не понял)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

Нормальні люди не грають з державою в карти їх колодою, вони грають своєю з крапленими картами. Бажано, попередньо, ще домовитись з круп'є:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Гра з шахраями це бронь і резерви +

Жить в Украине это и есть игра с мошенниками, пока так

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бармалей сказав:

юрист - это юрист ТЦК, который оформляет отсрочки и брони...так просто написал, вдруг кто то не понял)

не знущайтеся наді мною. чого ви очікували від юриста ТЦК? бджоли проти меду? 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Жить в Украине это и есть игра с мошенниками, пока так

в кожній країні свої шахраї

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

не знущайтеся наді мною. чого ви очікували від юриста ТЦК? бжоли проти меду? 

я ожидал, лишь одного - чтоб этот питар внес меня в свою базу (тогда не было резервов и через дию не делали бронь)))

хотя с резервом могу ошибаться, возможно только зарождался

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

я ожидал, лишь одного - чтоб этот питар внес меня в свою базу (тогда не было резервов и через дию не делали бронь)))

Цікаво, а якщо відгризти голову тому ж хірургу, то скільки дадуть і через скільки реально вийти? Чекаємо на відповідь юриста за результатами безкоштовних вебінарів:lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Цікаво, а якщо відгризти голову тому ж хірургу, то скільки дадуть і через скільки реально вийти? Чекаємо на відповідь юриста за результатами безкоштовних вебінарів:lol:

ви колись пробували комусь голову відгризати? умови задачі мають бути коректними :lol:

краще зализати як не до смерті так до оргазму якусь місцеву крупу :flag1:

Посилання на коментар

що там за форум в Одесі? в чому суть цього публічного бла бла бла? там всі такі потужні і рішучі. а по факту що?

Посилання на коментар

Цитата

США ніколи не зможуть просто взяти і покинути Україну, — Майк Помпео на Black Sea Security Forumщо там за форум в Одесі? в чому суть цього публічного бла бла бла? там всі такі потужні і рішучі. а по факту що?

ПОТУЖНО!!! громадяни і військові США будуть гинути за Україну стільки скільки потрібно! 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

ви колись пробували комусь голову відгризати? умови задачі мають бути коректними :lol:

краще зализати як не до смерті так до оргазму якусь місцеву крупу :flag1:

Ви мені зуби не заговорюйте, відповідайте на поставлене запитання. Ви ото, як юрист, я вьюнів в дитинстві ловив, так вони слизькі, як півюриста:)

Відповідать треба конкретно, стаття така-то з обтяжуючими, практика свідчить, що вирок на N років позбавлення волі з вірогідністю виходу по УДО через М років:)))

Посилання на коментар

Только что, akineo сказал:

що там за форум в Одесі? в чому суть цього публічного бла бла бла? там всі такі потужні і рішучі. а по факту що?

а зачем тебе весь этот информационный мусор, шум? что бы что? не надоело смотреть-обговаривать то что через 3ри дня-неделю, те же люди  будут делать противоположное...лучше сходи на улицу, почувствуй прелесть окружающего мира и презренные взгляды ТЦКашников проезжающих мимо, из-за того что тобой не план сделать не бабла срубить не получится

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви колись пробували комусь голову відгризати? :flag1:

Пробував, еслі шо. І регулярно продовжую це робити. При цьому не порушив жодної статті ККУ:)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ви мені зуби не заговорюйте, відповідайте на поставлене запитання. Ви ото, як юрист, я вьюнів в дитинстві ловив, так вони слизькі, як півюриста:)

Відповідать треба конкретно, стаття така-то з обтяжуючими, практика свідчить, що вирок на N років позбавлення волі з вірогідністю виходу по УДО через М років:)))

безкоштовна порада нічого не варта. пройдіться по базару, попитайте. як повернетесь, поговоримо 😉

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

При цьому не порушив жодної статті ККУ:)

был бы кот, а рецепт всегда найдется!

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Пробував, еслі шо. І регулярно продовжую це робити. При цьому не порушив жодної статті ККУ:)

мені важко зупинити фантазію :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

безкоштовна порада нічого не варта. пройдіться по базару, попитайте. як повернетесь, поговоримо 😉

Аби вона була потрібна особисто мені, то я б у вас не питав, купив би у знайомих продавців на базарі:) 

Мені просто цікаво, що ви відповісте. Щоб порівняти з своїм юристом. Хоча... я не впевнений, що я цю маячню йому озвучу, просто настрій сьогодні такий:lol: 

Все залежить від вашої відповіді:))

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

мені важко зупинити фантазію :lol:

Ну, як мінімум, салаку і мойву мені купляють регулярно, а голови я не люблю. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Аби вона була потрібна особисто мені, то я б у вас не питав, купив би у знайомих продавців на базарі:) 

Мені просто цікаво, що ви відповісте. Щоб порівняти з своїм юристом. Хоча... я не впевнений, що я цю маячню йому озвучу, просто настрій сьогодні такий:lol: 

Все залежить від вашої відповіді:))

яке питання така і відповідь. ви б ще юриста ТЦК запитали як непридатним безкоштовно стати :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...