XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, murava сказав: Я не бачу її закінчення - воно потрібне поки що занадто малій кількості людей. Все, що зараз розповідає наша влада - це про готовність воювати українцями ще років 5. І це їхні щирі і правдиві плани, бо кінець війни - це цілком реально може бути кінець цієї влади. Ви так і не відповіли. Абстрагуйтесь від влади. Здали 5 областей з Херсоном і Запоріжжя включно. Далі що? Чекати 2-3 роки повторного нападу і розпочинати з початку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, 7351 сказал: Знову волання: "расія нє вінавата! Це Зеленський воює, а нє расія!" Скільки ще рашистської гидоти серед українців... Дядьку, ви повернулися з влк?! Покваптесь, там дозволили 60+ на контракт, ви ж так хотіли бороти кацапську гниду власними руками, що аж мозолі на пальцях натерли. Давайте, вйо, в тцк. А то так писав, що в армію не беруть по віку. Ви щож тепер, ухилянт? Рашистська гнида? Чи таке саме гівно як усі? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 37 хвилин тому, akineo сказав: це найкращий варіант. виїхати у вже готове нормальне суспільство ви всі свої проблеми з собою повезете, і продовжите ментально варитися тут. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Ви так і не відповіли. Абстрагуйтесь від влади. Здали 5 областей з Херсоном і Запоріжжя включно. Далі що? Чекати 2-3 роки повторного нападу і розпочинати з початку? як можна абстрагуватися від влади, яка реалізує волю народу? народ не хоче іншого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 минут назад, XL.pro сказал: Ви так і не відповіли. Абстрагуйтесь від влади. Здали 5 областей з Херсоном і Запоріжжя включно. Далі що? Чекати 2-3 роки повторного нападу і розпочинати з початку? Можно я. През, типа медведчука. Это чтобы все закончилось. Тут без вариантов 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, murava сказав: Дядьку, ви повернулися з влк?! Покваптесь, там дозволили 60+ на контракт, ви ж так хотіли бороти кацапську гниду власними руками, що аж мозолі на пальцях натерли. Давайте, вйо, в тцк. А то так писав, що в армію не беруть по віку. Ви щож тепер, ухилянт? Рашистська гнида? Чи таке саме гівно як усі? На відміну від тебе від ТЦК не ховався, ходив туди сам, ще у 2022 році, в березні та квітні. На контракт не погодився, повістку не давали, сказали чекати на дзвінок. До настання гранічного віку в мене (60 років) дзвінка не було. Героєм та добровольцем себе ніколи не називав. Ухилянтом ніколи не був. На відміну від тебе, бо ти ухилянт та брехло. Брешуть тут про мене виключно підрашисти та ждуни -- я так вважаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, 7351 сказал: На відміну від тебе від ТЦК не ховався, ходив туди сам, ще у 2022 році, в березні та квітні. На контракт не погодився, повістку не давали, сказали чекати на дзвінок. До настання гранічного віку в мене (60 років) дзвінка не було. Героєм та добровольцем себе ніколи не називав. Ухилянтом ніколи не був. На відміну від тебе, бо ти ухилянт та брехло. Брешуть тут про мене виключно підрашисти та ждуни -- я так вважаю. Як так? А що, після 60 вже всьо, ніяк? Типу якщо по закону не беруть, то власної волі до перемоги немає, лише щоб всі інші воювали? Лише в інтернеті воювати на пропагандонному іронті? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Можно я. През, типа медведчука. Это чтобы все закончилось. Тут без вариантов Це в кращому випадку. Мені зрозуміла позиція кота, закінчення війни за будь яких умов, на виборах заробити 1 млн у.о. зїбатися, а ви тут робіть, що хочете. Або За швидке закінчення війни на будь яких умовах, щоб закрити свій бізнес, продати майно, виїхати (коли буде вікно можливостей) перед повторним нападом. Якби так хтось написав, це було б чесно і заслуговує повагу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Статистика травня 2025 року по пускам - збереження тенденцій ракетних ударів і близькі до рекордних показників застосування FPV-дрони. З'явилися чергові дані про застосування ВС РФ дронов-камікадзе і ракет різного типу по Україні за травень 2025 року. - Кількість застосованих дронів «Герань-2», «Гербера» та «Пародія» у травні становить 3512 одиниць, що перевищує показники всіх місяців, за результат рекордного березня. Ніч на 26 травня стала рекордною: по Україні було запущено відразу 355 дронів-камікадзе і приманок. - Травень практично не відрізняється від квітня з застосовання ракет - також два комбіновані удари і 129 різних ракет, запущених протягом місяця. Тенденція з нарощування використання балістичних ракет ОТРК "Іскандер-М" і КН-23(оскільки нашому ПВО їх перехоплювати складніше всього) - Застосування FPV-дронів продовжує рости - зафіксовано 21 000 запусків з ростом до кінця місяця, що наблизилося до рекордного березня з його 22 тисячами. В останні дні травня застосування FPV-дронів і досягло 1200 одиниць на добу, що швидше за все пов'язано з початком "літнього наступу" ВС РФ. *хз як рахують, але, як розумію, без тих, що не долетіли до ЛБЗ чи району ураження. - Показники з застосування «Ланцет» та «Молния» також демонструють зростання: "Ланцет" - понад 200 одиниць, «Молния» навіть встановлено рекорд - близько 650 одиниць, що вище рекордного для цього виду дронів квітня. ... якось так ... Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady помилки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, murava сказав: Як так? А що, після 60 вже всьо, ніяк? Типу якщо по закону не беруть, то власної волі до перемоги немає, лише щоб всі інші воювали? Лише в інтернеті воювати на пропагандонному іронті? На відміну від тебе -- роблю для перемоги те, що в змозі та на що є здоров'я. Як на мене -- ти відкрито тут працюєш на окупантів частини території України, та ще й брешеш, як погана русня. Якщо буде мобілізація 60+ піду знову сам в ТЦК, на відміну від тебе, бо ти всерешся, як і зараз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Це в кращому випадку. Мені зрозуміла позиція кота, закінчення війни за будь яких умов, на виборах заробити 1 млн у.о. зїбатися, а ви тут робіть, що хочете. Або За швидке закінчення війни на будь яких умовах, щоб закрити свій бізнес, продати майно, виїхати (коли буде вікно можливостей) перед повторним нападом. Якби так хтось написав, це було б чесно і заслуговує повагу. ви більше не вірите в ЗСУ? ну потужного ж хоча б підтримуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, 7351 сказал: На відміну від тебе -- роблю для перемоги те, що в змозі та на що є здоров'я. Як на мене -- ти відкрито тут працюєш на окупантів частини території України, та ще й брешеш, як погана русня. Якщо буде мобілізація 60+ піду знову сам в ТЦК, на відміну від тебе, бо ти всерешся, як і зараз. Та нє, дядьку, нікуди Ви не підете навіть якщо мобілізація 70+ інвалідів буде, ви просто триндливе сцикло, яке втікло зі своєї домівки, віддавши її на поталу окупантам, як і всі провладні зелені пропагандони. Ви просто сидите і молитесь, щоб на влк не покликали, а 60 років святкували всім відділом. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: ... якось так ... і що вас дивує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, murava сказав: Та нє, дядьку, нікуди Ви не підете навіть якщо мобілізація 70+ інвалідів буде, ви просто триндливе сцикло, яке втікло зі своєї домівки, віддавши її на поталу окупантам, як і всі провладні зелені пропагандони. Ви просто сидите і молитесь, щоб на влк не покликали, а 60 років святкували всім відділом. Чергова рашистська брехня від безсилля. Обтікай гідно, якщо знаєш, що це таке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 минут назад, XL.pro сказал: Це в кращому випадку. Мені зрозуміла позиція кота, закінчення війни за будь яких умов, на виборах заробити 1 млн у.о. зїбатися, а ви тут робіть, що хочете. Або За швидке закінчення війни на будь яких умовах, щоб закрити свій бізнес, продати майно, виїхати (коли буде вікно можливостей) перед повторним нападом. Якби так хтось написав, це було б чесно і заслуговує повагу. То , что нас никто спрашивать не будет это однозначно. Тут как решат большие дяди. Слишком много нюансов. Проблемы будут у всех. И ещё неизвестно у кого больше у победителей ил побежденных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, 7351 сказал: Чергова рашистська брехня від безсилля. Обтікай гідно, якщо знаєш, що це таке... Брехня про что Уточните Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, Vitaliy67 сказав: Брехня про что Уточните Про мене. Бо у підрашистів рве пердаки від добрих фактів про Україну, які я тут викладаю, причому з посиланнями на джерело, на відміну від рашапропагандонів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: і що вас дивує? Не дивує, я майже кожного місяця, з цього року, проглядаю цю статистику ) Це просто інформативно ... майже просто 😉 *** Ранній ранок у Німеччині Зігмунд Фрейд п'є свою каву, раптово на кухню входить його дочка. - Тату, мені сьогодні уві сні приснився ота-а-а-кений банан! Зігмунд Фрейд, облившись кавою: - Дівчинка моя, іноді банан – це просто банан! *** Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Вам не 60, вы не штурмовали военкомат? И ещё. Все хорошие факты, это прекрасно. Только у вас это все звучит как идиотизм из уст Швейка. Подумайте на досуге. 3 минуты назад, 7351 сказал: Про мене. Бо у підрашистів рве пердаки від добрих фактів про Україну, які я тут викладаю, причому з посиланнями на джерело, на відміну від рашапропагандонів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Вам не 60, вы не штурмовали военкомат? И ещё. Все хорошие факты, это прекрасно. Только у вас это все звучит как идиотизм из уст Швейка. Подумайте на досуге. Мені більше, ніж 60. Воєнкоматів зараз немає -- є ТЦК (звідки вам це знати...) Коли мені ще не було 60, у 2022 році, в березні та квітні, я спокійно три рази відстояв в черзі і два дні, повністю, провів в ТЦК, бо кожну годину була співбесіда з вмовлянням підписати контракт -- я про це писав неодноразово. Для вас гарні новини про Україну та Народ України -- то ідіотизм, розумію -- слухайте та читайте рашапропагандонів, буде "вам єлей на душу". Я пишу для тих, хто вірить в Перемогу України та в Народ України, і головне, поважає українців. Україна переможе! Змінено 6 годин тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, 7351 сказал: Мені більше, ніж 60. Воєнкоматів зараз немає -- є ТЦК (звідки вам це знати...) Коли мені ще не було 60, у 2022 році, в березні та квітні, я спокійно три рази відстояв в черзі і два дні, повністю, провів в ТЦК, бо кожну годину була співбесіда з вмовлянням підписати контракт -- я про це писав неодноразово. Для вас гарні новини про Україну та Народ України -- то ідіотизм, розумію -- слухайте та читайте рашапропагандонів, буде "вам єлей на душу". Я пишу для тих, хто вірить в Перемогу України та в Народ України, і головне, поважає українців. Україна переможе! Любую новость можно по идиотски обыграть. У вас это получается очень хорошо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Любую новость можно по идиотски обыграть. У вас это получается очень хорошо. Розумію ваше відношення до української преси, яка пише правдиві новини, а я їх перепощую один в один з посиланням на джерело. Тобто, та українська преса, з якої я перепощую інформацію, для вас ідіотська? Спробуйте це довести, будь ласка, якщо ви, звісно, не один з рашапропагандонів, а мета у вас просто лити лайно на вентилятор. Успіхів! Україна переможе! Змінено 5 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, XL.pro сказав: Ви так і не відповіли. Абстрагуйтесь від влади. Здали 5 областей з Херсоном і Запоріжжя включно. Далі що? Чекати 2-3 роки повторного нападу і розпочинати з початку? Думаю, п'ять областей вже не актуально. Кацапи явно розраховують добить Україну. Враховуючи систематичне послаблення української армії і посилення кацапської, їм це цілком може вдатися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Думаю, п'ять областей вже не актуально. Кацапи явно розраховують добить Україну. Враховуючи систематичне послаблення української армії і посилення кацапської, їм це цілком може вдатися. коли у мене останнім часом питають чи варто вільні гроші вкласти в нерухомість в Україні я питаю з якою метою вони це збираються робити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: коли у мене останнім часом питають чи варто вільні гроші вкласти в нерухомість в Україні я питаю з якою метою вони це збираються робити? Заробити на голому бетоні зараз проблемно - проте заробити на реновації або продати хату з готовим ремонтом типу заходи і живи, на яку є право власності - запросто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз