US7IGN Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 43 хвилини тому, vadimv сказав: Ой, не кажіть про Боїнг. Летів сьогодня на 737-8, так страшно дивитися було, як на обшивці двигуна скотч відклеївся і теліпався у повітрі... www.bbc.com/news/business-68534703 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 23 хвилини тому, karbo сказав: Тут промашка вийшла Зеленський краще з будівництвом диктатури справився Диктатура мелких лавочников, не разбирающихся в политике. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Диктатура мелких лавочников, не разбирающихся в политике. Тобі диктатура Хі, Путіна та цього жирного корейця більше до вподоби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Истеричка у власти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Тобі За човником 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 53 хвилини тому, рыбак сказав: Ничессее у них там стратеги- придумать и создать новое политическое государство , сделать из него индустриальное чтобы править миром. Но кто знает , я ж не спорю. You can always count on Americans to do the right thing — after they’ve tried everything else. (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: You can always count on Americans to do the right thing — after they’ve tried everything else. (c) Всюди куди би капітал зайшов він піднімає економіку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 година тому, vadimv сказав: Ой, не кажіть про Боїнг. Летів сьогодня на 737-8, так страшно дивитися було, як на обшивці двигуна скотч відклеївся і теліпався у повітрі... Ну так а шо ви хотіли, літать літаком, якому майже тридцять років. Ви, мабуть, машину частіше міняєте. Але воно ще й хуже буває Прихований текст На саме Різдво (по старому стилю) 2008-го року я прилетів до жаркої і сонячної Африки. Прилетів до міста Пемба в Мозамбіку. З метою попірнати в Індійському океані, і подивитися на рибів (я тоді серйозно займався дайвінгом). Але через помилку туроператора опинився зовсім не там, де хотів. Не в Мозамбіку, а в Танзанії. Там, як з’ясувалося згодом, також є своя Пемба. Ніяк до мети моєї подорожі не пристосована. Відстань між двома Пембами – кілька тисяч кілометрів, які якось треба було здолати. Не буду переповідати історію всіх своїх поневірянь в танзанійській стороні. Скажу тільки, що мене там двічі хотіли зарізать, мавпи вкрали мої шкарпетки і один кросівок, а в уборні на мене напала кобра. Летів я до Мозамбіку по Африці, як доктор Айболіт до річки Лімпопо на орлах, блдь. А якщо серйозно, – то на приватному «кукурузнику», який я виміняв в місцевого вождя на пальто з доплатою. Летіли довго, кілька разів падали, ну, не до кінця. «Главне, живі!», – казав мені льотчик після кожного заземлення… Я погоджувався… — Людина ніби і не літає, а крила має, – втішав я льотчика словами Ліни Костенко… В якомусь транзитному селі тітка виманила в мене окуляри-авіатори «Рей бен» за живу курицю. – Вона тебе наїбала, — сказав льотчик. — Це стара куриця, не годиться їсти. Курицю я випустив на свободу, в джунглі… За окуляри не розстроївся, бо авіація вже мені набридла… Від Занзібару летіли довго. Нестерпно хотілося сцяти. Туалету в «кукурузнику» немає. Льотчик дав мені порожню пляшку від Кока-Коли. Каже, сци в пляшку… Незабутній досвід… На митниці сувора чорна жінка, вказуючи на пляшку з загадковою жовтою рідиною вказівним пальцем, суворо спитала: «Що це таке?» — Це такий дрінк, — засмущався я. — Юкрейнін вайн, тіпа… — Не можна, — каже. — Ну, не можна, то не можна. Забирайте собі… Забрала, відставила в сторону. Я не розстроївся… (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 15 хвилин тому, karbo сказав: Всюди куди би капітал зайшов він піднімає економіку А далі? Що там з приводу кацапського капіталу? Змінено 4 липня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 9 минут назад, Dmitriy_S сказал: А далі? Що там з приводу кацапського капіталу? Тут або забороняти власному капіталу розширюватися або маємо що маємо В даному випадку США Китай зупиняє після десятків років вливання капіталу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Тут або забороняти власному капіталу розширюватися або маємо що маємо В даному випадку США Китай зупиняє після десятків років вливання капіталу Не можна сказати раз-два зупинись американській економіці в Китаї. В Штатах просто нема виробничих підприємств, котрі замінили б китайські. Не кажучи вже про вартість робочої сили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Не можна сказати раз-два зупинись американській економіці в Китаї. В Штатах просто нема виробничих підприємств, котрі замінили б китайські. Не кажучи вже про вартість робочої сили. Ну це таке хибне твердження. Можна розвивати то саме виробництво в інших країнах крім Китаю. Такі альтернативи зараз знаходять, звичайно що це не одномоментно для цього потрібен перехідний період Але по економіці Китаю це сильно б'є дуже сильно. Фактично кажуть специ що лише 1% запасу Наскільки я зрозумів то Америка готова напівзатонути для того щоб Китай пішов на дно Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Ну це таке хибне твердження. Можна розвивати то саме виробництво в інших країнах крім Китаю. Такі альтернативи зараз знаходять, звичайно що це не одномоментно для цього потрібен перехідний період Але по економіці Китаю це сильно б'є дуже сильно. Фактично кажуть специ що лише 1% запасу Які країни, дружні США на це здатні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Які країни, дружні США на це здатні? Підтримає так чи інакше все співдружність сучасна. Вони прекрасно розуміють що давши перспективу Китаю їм просто буде все жопа повна Китай як удав їх один раз притисне і більше не відпустить Якщо раніше Китай декларував мир там дружбу жувачку і торгівлю то зараз багато дуже мілітарних заяв від нього Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) Я бачу що йде до того що штатам прийдеться топити і Китай і Росію разом. Бо відділити їх не вдається ніяк В принципі в Росії економіка вже на ладан дихає а в Китаї дуже хитке становище Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 5 хвилин тому, karbo сказав: Підтримає так чи інакше все співдружність сучасна. Вони прекрасно розуміють що давши перспективу Китаю їм просто буде все жопа повна Китай як удав їх один раз притисне і більше не відпустить Якщо раніше Китай декларував мир там дружбу жувачку і торгівлю то зараз багато дуже мілітарних заяв від нього Имя, сестра, имя... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) Та навіть та сама Канада яка зараз нібито в контрах що найбільше Про Європу і говорити нічого вона просто не виживе Трампи приходять і відходять а інтереси залишаються навічно В 26-му вибори в конгрес Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 11 хвилин тому, karbo сказав: Ну це таке хибне твердження. Можна розвивати то саме виробництво в інших країнах крім Китаю. Такі альтернативи зараз знаходять, звичайно що це не одномоментно для цього потрібен перехідний період 1 хвилину тому, karbo сказав: Та навіть та сама Канада яка зараз нібито в контрах що найбільше Про Європу і говорити нічого вона просто не виживе Тобто Канада чи Європа буде шити портки для США за три копійки, як Китай? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Тобто Канада чи Європа буде шити портки для США за три копійки, як Китай? Ой бля як смішно))) Ведуть мито на китайський товар а шити буде кому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, karbo сказав: Ой бля як смішно))) Ведуть мито на китайський товар а шити буде кому І після цього труси американцям будуть шити німці з канадцями? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: І після цього труси американцям будуть шити німці з канадцями? Будуть шити у В'єтнамі Малайзії.... Власне вони це вже робить якість краща за китайську І не загрожують штатам стати другою чи першою економікою Змінено 4 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Нє, я, канєшно, підозрював, що американці довбойоби, які піднялись на запозиченнях в інших націй, але щоб настільки... Ви скажіть, ви за депортацію Маска чи проти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Нє, я, канєшно, підозрював, що американці довбойоби, які піднялись на запозиченнях в інших націй, але щоб настільки... Ви скажіть, ви за депортацію Маска чи проти? Я за провал тесли бо в мене акції іншої компанії Хоча я думаю про те щоб купити теслу такий парадокс На маска мені як і йому на мене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 5 хвилин тому, karbo сказав: Будуть шити у В'єтнамі Малайзії.... Власне вони це вже робить якість краща за китайську І не загрожують штатам стати другою чи першою економікою Ну так навіщо вам посередники, шийте у Вєтнамі чи в Малайзії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ну так навіщо вам посередники, шийте у Вєтнамі чи в Малайзії. Вже шиють. Тут питання масштабування лише щоб вивести все з Китаю максимально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз