Бездомный Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 31 минуту назад, vadimv сказал: в центр мацкви... кажуть , у сакральну Капотню прилетіло - не центр масквабаду , але не меньш захищений об'єкт Змінено 11 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 4 години тому, US7IGN сказав: Переговори потрібно зірвати за будь-яку ціну Та не переживайте так, сценарій вже продуманий в ОП і Генштабі. Причому вже дуже давно Прихований текст І доведений до особового складу. Здається, навіть, хтось в цій темі подібне писав. P.S. Вибачте, що встряг в вашу високоінтелектуальну розмову. Я так більше не буду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 56 хвилин тому, vadimv сказав: в центр мацкви... Це раніше треба було робити. І лисого з вагнера підтримати. А тепер це тільки дає можливість ***лу своїх кріпаків кріпити ще більше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Citi понижает рейтинг акций США и повышает рейтинг Китая на фоне ослабления позиции «Америка прежде всего» 📌 Citigroup Inc. понизила свой рейтинг акций США, одновременно повысив рейтинг акций Китая до «выше рынка», что является еще одним признаком растущего расхождения в прогнозах относительно двух ведущих мировых рынков. 🔴 «Исключительность США по крайней мере приостанавливается» на ближайшие несколько месяцев, написали стратеги Citi, включая Дирка Виллера, глобального руководителя макроэкономических исследований и распределения активов, в записке от 10 марта, понизив свой прогноз по акциям страны с избыточного до нейтрального. Команда HSBC Holdings Plc также снизила рейтинг акций США до нейтрального в понедельник, заявив, что видит «лучшие возможности в других местах на данный момент». 💬 «Поток новостей из экономики США, вероятно, будет ниже, чем в остальном мире в ближайшие месяцы», — написали Уиллер и его команда. Нейтральный взгляд на американские акции сохраняется в течение трех-шести месяцев, и ожидается больше негативных данных по США, добавили они. 🟢 Китайские акции выглядят привлекательно даже после недавнего ралли, пишут стратеги Citi, ссылаясь на прорыв DeepSeek в области технологий искусственного интеллекта, поддержку правительства технологического сектора и по-прежнему низкие оценки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та не переживайте так, сценарій вже продуманий в ОП і Генштабі. Причому вже дуже давно Показати вміст І доведений до особового складу. Здається, навіть, хтось в цій темі подібне писав. P.S. Вибачте, що встряг в вашу високоінтелектуальну розмову. Я так більше не буду Раніше в генштабі пан Кантон тільки плани секретні підглядав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Раніше в генштабі пан Кантон тільки плани секретні підглядав Нє, ну я з Canton не конкурую. Як казав товариш Бернс і його попередники і коллеги, 99% інформації добувається з відкритих джерел:-))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Це раніше треба було робити. І лисого з вагнера підтримати. Так тоді б ще байден постачання припинив. Він жеж підписав з ***лом угоду про правила проведення "есвео", де англійською по білому було написано "The United States would not fight directly nor seek regime change" 8 хвилин тому, US7IGN сказав: А тепер це тільки дає можливість ***лу своїх кріпаків кріпити ще більше... Портніков з вами не згодний: Змінено 11 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: 99% інформації добувається з відкритих джерел:-))) Не "добувається", а тонами вивалюється на голову ))) Потрібно тільки голову мати, щоб фільтрувати... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Так тоді б ще байден постачання припинив. Він жеж підписав з ***лом угоду про правила проведення "есвео", де англійською по білому було неписано "The United States would not fight directly nor seek regime change" Портніков з вами не згодний: Для мене ваші задньоприводні авторитети не авторитети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 42 хвилини тому, US7IGN сказав: Для мене ваші задньоприводні авторитети не авторитети То ви вже знайшли кацапів десь під столом на переговорах? ) Змінено 11 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, vadimv сказав: То ви вже найшли кацапів десь під столом на переговорах? ) Таке враження що вас з 8 березня не привітали. Давайте номер картки в приват - на квіти скину 🌷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Таке враження що вас з 8 березня не привітали. Давайте номер картки в приват - на квіти скину 🌷 Знову поперло ТП-бінго, №11,17 ) Змінено 11 березня користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 23 хвилини тому, karbo сказав: Citi понижает рейтинг акций США Це вони так дірки латають ) 09.03.2025 в 18:04, karbo сказав: Собою вирішили зайнятися. Діри підлатати. Змінено 11 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Знову поперло ТП-бінго, №11,17 ) Тобто. Ви крім жінки нікого не їбете? Сумно. Дуже сумно. Даже ваша мала Родіна згадалась. Суми. Як ви яхту назовете, так вона ы попливе 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 3 минуты назад, vadimv сказал: Це вони так дірки латають ) Я, я чотири роки говорю, що Китай обійде США на повороті, і коли ринок США буде падати, Китай буде рости. А вони дійсно так латають діри, як уміють, так і латають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 28 хвилин тому, vadimv сказав: Не "добувається", а тонами вивалюється на голову ))) Потрібно тільки голову мати, щоб фільтрувати... І саме того ви зараз в Іспанії на правах бомжа?:-) А чого не на омріяному вами Таїті? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: І саме того ви зараз в Іспанії на правах бомжа?:-) А чого не на омріяному вами Таїті? Це стара радянська парадигма: - я знову збираюся в Париж... (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Саме цікаве, що Бездомний - це квінтессенція українця. І це мене найбільше тішить:-) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 20 хвилин тому, karbo сказав: Я, я чотири роки говорю, що Китай обійде США на повороті, і коли ринок США буде падати, Китай буде рости. Головне, що коли Рей Даліо те ж саме пише - то все дурня ) Змінено 11 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня До речі, моя бабуся-єврейка, була вчителькою російської мови і літератури. Від неї мені дісталася чудова бубліотека повних зібрань Чехова, Горького, Тургеньєва і ще купи російських письменників. Бездомний - ваш вихід:-)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Головне, що коли Рей Даліо те ж саме в 2019 написав - то все дурня ) І ви тоді продали свій будинок в Сумах і поїхали на Таїті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І саме того ви зараз в Іспанії на правах бомжа?:-) Це краще, ніж бути на тих же правах в Німеччині ) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А чого не на омріяному вами Таїті? Всьому свій час )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Головне, що коли Рей Даліо те ж саме пише - то все дурня ) Не читав твого даліо речі, але засуджую Змінено 11 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня (змінено) 21 хвилину тому, vadimv сказав: Це краще, ніж бути на тих же правах в Німеччині ) З чого ви так вирішили? Змінено 11 березня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз